93/3 asker yolu bekleyenler

Geçmiş olsun Allah daha büyük acı ve ayrılık vermesin.. Senin adını sayıklayarak uyanması ne güzel :)

Handecan girememiş ben yazayım madem kızlar dayanamadım ya kendim gibi sevindim.
Bir sürü aksilik olmuş, komutan hava değişimine göndermiyormuş neredeyse ama sonunda halletmişler bir şekilde.
Handecan eşini askeriyeden aldı kızlaaaaar, 20.30 otobüsüyle Balıkesir'e evlerine dönüyorlar.
Allah'ım onları ve de hepimizi tabi bir daha sevdiceklerinden ayırmasın, sakın ha sakın O'nların yokluklarıyla sınamasın bizleri. Sağlığımız sıhhatimiz yerinde olsun da gerisi bir şekilde halloluyor işte. 1 sene dedik dedik, şükür artık " ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ " çok yakın

Geçmiş olsun canım benim Allah tez zamanda iyileşmeyi nasip etsin eşine..

Sende eşine kavuşmuşsun gözün aydın Rabbim bundan sonra hiç ayrılık göstermesin inşallahh

Cook gecmis oksun Handecim ins bir an evvel iyilesir
Kiyamam yaa isminimu sayiiklams nasil özlemis Ama bak kavustunuz artik bidaha hiiic ayrilmayin

Adam doyamadı tabi sayıklar
Hadi sağ salim çıkın gidin evinize Handeciğim, fazlasıyla hak ettiniz bunu siz

Geçmiş olsun Allah daha büyük acı ve ayrılık vermesin.. Senin adını sayıklayarak uyanması ne güzel :)

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.
Bu mesajı otogardan yazıyorum, yanımda eşim, başım onun omzunda, evimize dönmek için bekliyoruz...
Ben buraya onu askere göndermeden 1 ay kadar önce geldim. Önce gidişini bekledim. Hatta bu topikte ilk yazanlardan biriyim sanırım. sonra sizlerle tanıştım. Ne de iyi oldu, bu günler siz olmadan nasıl geçerdi düşünemiyorum bile. İlk günlerin tedirginliği, ustalık yerinin heyecanları, mehtaplar, eşime ulaşamadığım zamanların sıkıntıları.. hep sizinle paylaştım, hep benimle paylaştınız. Bunlar için de çok teşekkür ederim.
14 ağustos günü yine bir otogarda yaşanmıştı ayrılık sahnemiz ve ben o günden sonra gördüğüm her çifte özenerek baktım, umarım bu günlerinin değerini biliyorlardır diyerek. İçim hep buruktu, izne geldiğinde bile.. Gidecekti çünkü.. Bu hissi hepiniz biliyosunuz zaten anlatmama gerek yok. Beni annem babam kardeşim arkadaşım anlayamaz, sadece asker beklemiş ve bekleyenler anlayabilir.......
Bu günlerin bitebileceğine dair çoğu zaman inancım kalmamış gibiydi.. nasıl bitecek diyordum, ama bitti sonunda.. eşim de bana kavuşmak uğruna burnuna kıydı ona da ayrıca teşekkür etmem lazım
Bu bi veda yazısı gibi oldu, ama daha buradayım, sizin tezkereleri görmeden hiçbir yere gitmeye niyetim yok, anca beraber kanca beraber... Hepinize sevgiler

Walla ne zaman cikcak hic bilmiyorum konusamiyoruz bu ara teli yakalatti ankesorlulerde sorunlu basa dönduk yani

Bileti almadan emre komutana sormustu bikac gun kala yollarm ktm'ye demisti.snuc olarak 1hafta kala cikardilar.Sizinde oyle olur diye dusunuyorum.
Dun aksam bi aradi bide bu aksam aradi.Aksamdan aksama konusucaz ktm suresi boyunca bzde.acemilikte oldugu gbi olmaya basladi:)

Okurken gozlerimm dolduuu(
çok sevindimm Handecimm cok sukur aldin askerini sevdigini hayat arkadasini.Allahim baska ayrilik gostermesin bizlere.Hep mtlu olalim.İyiki tanidim sizlerii.Yasadiklarimizi guzel ozetlemissin.

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
​

:92: 19.TEMMUZ.2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)

... Snt55 ... ->>> BURDUR(MERKEZ) / AĞRI(MERKEZ)

... seymasklgn ... ->>> KÜTAHYA(MERKEZ) / İZMİR(GÜZELYALI)

... zeytinagaci ... ->>> HATAY(SERİNYOL) / DENİZLİ(ÇAMELİ)

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... ARAZIM ... 4 ->>> AĞRI'YA SELAM YOLA DEVAM

... KUBB88 ... 4 ->>> AĞRI'YA SELAM YOLA DEVAM

... apple2 ... 6 ->>> ANKARA'YA SELAM YOLA DEVAM

... Kanaryam35 ... 19 ->>> ÇORUM'A SELAM YOLA DEVAM

... meritoo ... 22 ->>> EDİRNE'YE SELAM YOLA DEVAM

... blss ... 26 ->>> ESKİŞEHİR'E SELAM YOLA DEVAM

... sweet71 ... 26 ->>> ESKİŞEHİR'E SELAM YOLA DEVAM

... KorEc ... 38 ->>> KAYSERİ'YE SELAM YOLA DEVAM

----------------
-----------
-----

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... Barney_Stinson ... 86

...NeLs ... 97

... tuqbaCadi ... 99

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER

... AskerYariyim ... 110

... dilanumut ... 112

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... prety54 ... 151

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

... Bella9292... 199

... wishw ... 199

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 herkese hayırlı tezkerelerrrr dileeeeeeerrrrr

Telefonu satmis miydi

Okurken gozlerimm dolduuu(
çok sevindimm Handecimm cok sukur aldin askerini sevdigini hayat arkadasini.Allahim baska ayrilik gostermesin bizlere.Hep mtlu olalim.İyiki tanidim sizlerii.Yasadiklarimizi guzel ozetlemissin.

Aynen benimde tüylerim diken diken oldu Allah ayirmasin tekrar

Okurken çok duygulandım kuzum :2:

Rabbim bu mutluluğunu daim etsin inşallah her zaman

Çok güzel anlatmışsın Handee

Allah ayırmasın bir daha mutluluğunuz daim olsunn :)

Günaydın kızçeleeeeer

Günaydınnn Çağlaa

hepinizi tez zamanda Allah kavuştursun kızlar... Bizim de bitti çok şükür

Amin canımm :) Allah ayırmasın sizi de bir daha :)

Nasılsın canım göremiyorum seni ne zamandır, nasıl gidiyor

Canım ramazanda pek kendimde olamıyorum yatıyorum falan arada girip sizlere bakıp çıkıyorum

İyiyim ne yapayım uğraşıyorum sıkıntılı askerliğimizle kafayı yeme noktasındayım artık havalarda sıcak evden cıkmıyorum pek :)

Sen ne yapıyorsun nasılsınnn

Askerin nasıl canım haber alabiliyor musun bari
İyi diyelim iyi olsun hayatım, idare ediyoruz işte. Beklemeye devam
Evdeyim ben de baya sıkılıyorum desem yeridir de dışarı çıkmak da istemiyorum zaten yapıştım kaldım koltuğa

Askerim benden daha kötü çok bunaldı sesinden anlayabiliyorum çaktırmamaya çalışsada

Haber alabiliyorum çok şükür ama sanki acemilikte gibiyiz 5-10 dakika konuşabiliyoruz günde ne konuşacağımı ne soracağımı unutuyorum

8-10 günde limana yaklaşıp 2 gün çarşı izni yapıyorlar arada komutanlar sıkıntı çıkarsa da nettende görebiliyorum böyle yani son dururumumuz :)

Zaten İzmir şuan felaket sıcaktır napcan sıcakta , Senin de askerinin de heycanlarınız başlıyordur yavaş yavaş değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…