- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #29.741
Azcık kalmş ohh hadi bakalm
hepinize günaydınnn
kızlar dün yazamadım.
eşim dün öğleden sonra ameliyata girdi.
1 saat kadar sürdü.
sağ salim çıktı çok şükür
ama dün burun ve ağızdan kanamaları vardı. normalmiş hala da sürüyo biraz.
onu ameliyathaneye kadar götürdüm, içim çok acıdı
bi daha öyle görmek istemiyorum onu.
dün akşam hemşire ismimi sordu, meğer benim adımı sayıklayarak uyanmış içeride
bugün öğleden sonra taburcu olabilirmişiz. eğer taburcu olursak bu akşam karakoldan da çıkacak ve evimize gideceğiz inşallah
Günaydınn!
Allah'ım! İftarın ve sahurun bereketini, savaşın ortasında kalan çocukların üzerine yağdır..! -Âmin!!
Allahım yar ve yardimcilari olsunn!
Saol cnm bnm.Bak size geliyoo sıra.sizde 1hafta kala cikarsiniz saniyorm.
Geçmiş olsun canım benim Allah tez zamanda iyileşmeyi nasip etsin eşine..
Sende eşine kavuşmuşsun gözün aydınRabbim bundan sonra hiç ayrılık göstermesin inşallahh
Handeee cok gecmiss olsunn tekrardan.Herseyin yolunda olmasina sevindim.Allah acı gostermesin yasatmasin.narkozun etkisiyle ayılma evresinde degisik oluyo insan faydalansaydinn:))
Ohhh kavustunuz insallah cikar hemen evinize gidersiniz.Bitmez diye sayikliyoduk burda hersey sonunda bitmek uzere.
Cook gecmis oksun Handecim ins bir an evvel iyilesir
Kiyamam yaa isminimu sayiiklams nasil özlemis Ama bak kavustunuz artik bidaha hiiic ayrilmayin
Adam doyamadı tabi sayıklar
Hadi sağ salim çıkın gidin evinize Handeciğim, fazlasıyla hak ettiniz bunu siz
Geçmiş olsun Allah daha büyük acı ve ayrılık vermesin.. Senin adını sayıklayarak uyanması ne güzel :)
Handecan girememiş ben yazayım madem kızlar dayanamadım ya kendim gibi sevindim.
Bir sürü aksilik olmuş, komutan hava değişimine göndermiyormuş neredeyse ama sonunda halletmişler bir şekilde.
Handecan eşini askeriyeden aldı kızlaaaaar, 20.30 otobüsüyle Balıkesir'e evlerine dönüyorlar.
Allah'ım onları ve de hepimizi tabi bir daha sevdiceklerinden ayırmasın, sakın ha sakın O'nların yokluklarıyla sınamasın bizleri. Sağlığımız sıhhatimiz yerinde olsun da gerisi bir şekilde halloluyor işte. 1 sene dedik dedik, şükür artık " ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ " çok yakın
Walla ne zaman cikcak hic bilmiyorum konusamiyoruz bu ara teli yakalatti ankesorlulerde sorunlu basa dönduk yani
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.
Bu mesajı otogardan yazıyorum, yanımda eşim, başım onun omzunda, evimize dönmek için bekliyoruz...
Ben buraya onu askere göndermeden 1 ay kadar önce geldim. Önce gidişini bekledim. Hatta bu topikte ilk yazanlardan biriyim sanırım. sonra sizlerle tanıştım. Ne de iyi oldu, bu günler siz olmadan nasıl geçerdi düşünemiyorum bile. İlk günlerin tedirginliği, ustalık yerinin heyecanları, mehtaplar, eşime ulaşamadığım zamanların sıkıntıları.. hep sizinle paylaştım, hep benimle paylaştınız. Bunlar için de çok teşekkür ederim.
14 ağustos günü yine bir otogarda yaşanmıştı ayrılık sahnemiz ve ben o günden sonra gördüğüm her çifte özenerek baktım, umarım bu günlerinin değerini biliyorlardır diyerek. İçim hep buruktu, izne geldiğinde bile.. Gidecekti çünkü.. Bu hissi hepiniz biliyosunuz zaten anlatmama gerek yok. Beni annem babam kardeşim arkadaşım anlayamaz, sadece asker beklemiş ve bekleyenler anlayabilir.......
Bu günlerin bitebileceğine dair çoğu zaman inancım kalmamış gibiydi.. nasıl bitecek diyordum, ama bitti sonunda.. eşim de bana kavuşmak uğruna burnuna kıydı ona da ayrıca teşekkür etmem lazım
Bu bi veda yazısı gibi oldu, ama daha buradayım, sizin tezkereleri görmeden hiçbir yere gitmeye niyetim yok, anca beraber kanca beraber... Hepinize sevgiler
Bileti almadan emre komutana sormustu bikac gun kala yollarm ktm'ye demisti.snuc olarak 1hafta kala cikardilar.Sizinde oyle olur diye dusunuyorum.
Dun aksam bi aradi bide bu aksam aradi.Aksamdan aksama konusucaz ktm suresi boyunca bzde.acemilikte oldugu gbi olmaya basladi:)
Bu mesajı otogardan yazıyorum, yanımda eşim, başım onun omzunda, evimize dönmek için bekliyoruz...
Ben buraya onu askere göndermeden 1 ay kadar önce geldim. Önce gidişini bekledim. Hatta bu topikte ilk yazanlardan biriyim sanırım. sonra sizlerle tanıştım. Ne de iyi oldu, bu günler siz olmadan nasıl geçerdi düşünemiyorum bile. İlk günlerin tedirginliği, ustalık yerinin heyecanları, mehtaplar, eşime ulaşamadığım zamanların sıkıntıları.. hep sizinle paylaştım, hep benimle paylaştınız. Bunlar için de çok teşekkür ederim.
14 ağustos günü yine bir otogarda yaşanmıştı ayrılık sahnemiz ve ben o günden sonra gördüğüm her çifte özenerek baktım, umarım bu günlerinin değerini biliyorlardır diyerek. İçim hep buruktu, izne geldiğinde bile.. Gidecekti çünkü.. Bu hissi hepiniz biliyosunuz zaten anlatmama gerek yok. Beni annem babam kardeşim arkadaşım anlayamaz, sadece asker beklemiş ve bekleyenler anlayabilir.......
Bu günlerin bitebileceğine dair çoğu zaman inancım kalmamış gibiydi.. nasıl bitecek diyordum, ama bitti sonunda.. eşim de bana kavuşmak uğruna burnuna kıydı ona da ayrıca teşekkür etmem lazım
Bu bi veda yazısı gibi oldu, ama daha buradayım, sizin tezkereleri görmeden hiçbir yere gitmeye niyetim yok, anca beraber kanca beraber... Hepinize sevgiler
Okurken gozlerimm dolduuu(
çok sevindimm Handecimm cok sukur aldin askerini sevdigini hayat arkadasini.Allahim baska ayrilik gostermesin bizlere.Hep mtlu olalim.İyiki tanidim sizlerii.Yasadiklarimizi guzel ozetlemissin.
Günaydın kızçeleeeeer
hepinizi tez zamanda Allah kavuştursun kızlar... Bizim de bitti çok şükür
Günaydınnn Çağlaa
Nasılsın canım göremiyorum seni ne zamandır, nasıl gidiyor
Canım ramazanda pek kendimde olamıyorum yatıyorum falan arada girip sizlere bakıp çıkıyorum
İyiyim ne yapayım uğraşıyorum sıkıntılı askerliğimizle kafayı yeme noktasındayım artık havalarda sıcak evden cıkmıyorum pek :)
Sen ne yapıyorsun nasılsınnn
Askerin nasıl canım haber alabiliyor musun bari
İyi diyelim iyi olsun hayatım, idare ediyoruz işte. Beklemeye devam
Evdeyim ben de baya sıkılıyorum desem yeridir de dışarı çıkmak da istemiyorum zaten yapıştım kaldım koltuğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?