93/3 asker yolu bekleyenler

Haklisin canm mecbur olunca katlaniliyo tabi ama zir ya 100 gun olmustu gormeyeli iste bunda bile inanamdim Seni dusunemyrum tatlim ya Ama ksvuscanz az kldi az.:))

Evet az kaldiii.Resimlerine bakiyormm gorup dokunabilcem ne garip duygular diyormm.Sabirsizlikla prs gnunu bekliyormm hatta crs gelsinn bn heyecandan uciyimm:)

hepinize günaydınnn :16:
kızlar dün yazamadım.
eşim dün öğleden sonra ameliyata girdi.
1 saat kadar sürdü.
sağ salim çıktı çok şükür :16:
ama dün burun ve ağızdan kanamaları vardı. normalmiş hala da sürüyo biraz.
onu ameliyathaneye kadar götürdüm, içim çok acıdı :(
bi daha öyle görmek istemiyorum onu.

dün akşam hemşire ismimi sordu, meğer benim adımı sayıklayarak uyanmış içeride :31:

bugün öğleden sonra taburcu olabilirmişiz. eğer taburcu olursak bu akşam karakoldan da çıkacak ve evimize gideceğiz inşallah :34:

Handeee cok gecmiss olsunn tekrardan.Herseyin yolunda olmasina sevindim.Allah acı gostermesin yasatmasin.narkozun etkisiyle ayılma evresinde degisik oluyo insan faydalansaydinn:))
Ohhh kavustunuz insallah cikar hemen evinize gidersiniz.Bitmez diye sayikliyoduk burda hersey sonunda bitmek uzere.

kızlar dün yazamadım.
1 saat kadar sürdü.

dün akşam hemşire ismimi sordu, meğer benim adımı sayıklayarak uyanmış içeride :31:

bugün öğleden sonra taburcu olabilirmişiz. eğer taburcu olursak bu akşam karakoldan da çıkacak ve evimize gideceğiz inşallah :34:

Cook gecmis oksun Handecim ins bir an evvel iyilesir :31:
Kiyamam yaa isminimu sayiiklams nasil özlemis Ama bak kavustunuz artik bidaha hiiic ayrilmayin :16:

Günaydınn!
Allah'ım! İftarın ve sahurun bereketini, savaşın ortasında kalan çocukların üzerine yağdır..! -Âmin!!
Allahım yar ve yardimcilari olsunn!
Amiin insallah ya su cuma gunu nerede zulum goren varsa Allah tez zamanda kurtarsin ...Hayirli cumalar kizlar

Son düzenleme:
kızlar dün yazamadım.
1 saat kadar sürdü.

Adam doyamadı tabi sayıklar :16::16:
Hadi sağ salim çıkın gidin evinize Handeciğim, fazlasıyla hak ettiniz bunu siz :38::38:

Ahhh ahhh gelsin biran once

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesekkr ederimm. Sirnakta canm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X