- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #29.781
Evet sattti.İceriden cikana kdr kullanmalik bi telefon blmustu
Hmm bizim 2 telefon 2 hattimiz olcak cikarken
Bzmde gidrken 2 telefonu vardi ikisinide satti icerde.hat var sadece:)hatti takip aksamlari ariyo iste:)
Siz garantiye almissiniz telefon isini:)
Devrem nabıyon be ya
Walla bizimki de satardi da yakalattigi icin olmadi :) son yakalattigi da arkadasinin 2. teliydi :) o da k.kaleli gelince verir artik
İyiyim devrem iyim bende herkes gibi bunalım takılıyorum
Sen napıyorsun asıl nasılsın geldi tabi sevdiceğin mutlusun
Ben inanamıyorum ki daha bilet falan aldığımıza, otogarda karşımda görmeden, Sevdiceğim boynuma gitmiyorum bir daha diye sarılmadan yok yok inanamam ben
Darısı en yakın zaman da sizlerin de başına tabi, her ne kadar ben inanamasam da
Ben hala inanamıyorum
Ya içim hala huzursuzsanki yine gidecekmiş gibi geliyo :-D bu his ne zaman geçecek acaba, boşlukta gibiyim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben hala inanamıyorum
Ya içim hala huzursuzsanki yine gidecekmiş gibi geliyo :-D bu his ne zaman geçecek acaba, boşlukta gibiyim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Smfi arastirirken expigment krem hakkinda annenin kullandigini yazmissin.sana soriym ddm.bu kremi dun ilk defa surdm yanagimda ufak bi sivilce lekesi vardi.sabah kalktigmda kizarmisti.aglayabilirm hemen doktorumu bile aramayi dusundm randevu aliym diye
Pek bi sessiz bugünde burası :18:
Herkes pazar gezmesinde sanırım
Senle ben pinekliyorz demekki Çağla
Annem güneş lekesi için kullaniyodu baya gecirdi kizariklik falan olmamisti 1 sene falan oldu ama baslarda ki gibi duzenli surmuodu.. Bigun surdu sabah kizarmisti yuzu artik surmuo ama baya kullandi bisey olmadi.. Bazilarinda yuzde soyulma oluomus yenilemek icin acaba sende de ole bisey mi oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?