93/3 asker yolu bekleyenler

Tünaydın kızlar :16:
Bugün alışveriş yapıcam ama bayramda ailemin yanına gidiceğim için teyzeme dedeme bşyler bakıcam bide annemin yakın arkadası ve aynı zamanda akrabamız olan ama bnm pek sevmedigim bi kadına daha hediye alıcam ama :16:ona hiç bşy alasım yok offfffff :27:

Tünaydın kızlar :16:
Bugün alışveriş yapıcam ama bayramda ailemin yanına gidiceğim için teyzeme dedeme bşyler bakıcam bide annemin yakın arkadası ve aynı zamanda akrabamız olan ama bnm pek sevmedigim bi kadına daha hediye alıcam ama :16:ona hiç bşy alasım yok offfffff :27:

Tünaydınn :3:

Hahah o zaman o kadına biraz zor beğenirsin hediye içinden gelmiyorsa :27:

Senin memleketin neresi :)

Askerim benden daha kötü çok bunaldı sesinden anlayabiliyorum çaktırmamaya çalışsada :(

Haber alabiliyorum çok şükür ama sanki acemilikte gibiyiz 5-10 dakika konuşabiliyoruz günde ne konuşacağımı ne soracağımı unutuyorum :27:

8-10 günde limana yaklaşıp 2 gün çarşı izni yapıyorlar arada komutanlar sıkıntı çıkarsa da nettende görebiliyorum böyle yani son dururumumuz :)

Zaten İzmir şuan felaket sıcaktır napcan sıcakta , Senin de askerinin de heycanlarınız başlıyordur yavaş yavaş değil mi :21:

Aman şükür o zaman canım, ciddi ciddi aklım sende benim yaa. Özlem yetmiyor gibi bir de sürekli acemilikteymişsiniz gibi zorlu bir iletişiminiz var, neyse ki senin de plakaya düşmene hiç bir şeycik kalmamış, sana yazarken fark ettim yahu, inmiş baya :21::21:
Sıcak olmasa da çıkasım yok be canım, duygusallık hakim yine bana bu sıra. Bu duraktan otobüse binmiştik ühüüüü diye ağlamaya başladım ben yine :43::43:
Heyecanlıyız hayatım da hala çok diyoruz ikimiz de ne zaman az dicez bilemedim :37:
Önümüzdeki hafta büyük ihtimal çarşıya çıkmayacak, o yüzden bugün son çarşımızı yapıp hatıra pozu çekildik işte biz de :9::24:

Aman şükür o zaman canım, ciddi ciddi aklım sende benim yaa. Özlem yetmiyor gibi bir de sürekli acemilikteymişsiniz gibi zorlu bir iletişiminiz var, neyse ki senin de plakaya düşmene hiç bir şeycik kalmamış, sana yazarken fark ettim yahu, inmiş baya :21::21:
Sıcak olmasa da çıkasım yok be canım, duygusallık hakim yine bana bu sıra. Bu duraktan otobüse binmiştik ühüüüü diye ağlamaya başladım ben yine :43::43:
Heyecanlıyız hayatım da hala çok diyoruz ikimiz de ne zaman az dicez bilemedim :37:
Önümüzdeki hafta büyük ihtimal çarşıya çıkmayacak, o yüzden bugün son çarşımızı yapıp hatıra pozu çekildik işte biz de :9::24:

Geçrekten çok zorlu bir iletişim ama yapacak birşey yok kendimi de parçalasam ulaşamıyorum sevdiğime :( Bizede 86 çok geliyor o yüzden saymayalım dedik sadece nette görüşme günlerimizi sayalım bi süre dedim bakalım :9:

Duygusallık gitmez zaten canım yanımıza geldiklerinde bile biz mutluluktan ağlarız :27:

Haftaya neden çıkamıyor ki ? Seninki bitmiş geliyor bana çünkü plakada bile değilim halaa :27: Biletinizi ne zaman alacaksınız o zaman az gelir bak :16:

Geçrekten çok zorlu bir iletişim ama yapacak birşey yok kendimi de parçalasam ulaşamıyorum sevdiğime :( Bizede 86 çok geliyor o yüzden saymayalım dedik sadece nette görüşme günlerimizi sayalım bi süre dedim bakalım :9:

Duygusallık gitmez zaten canım yanımıza geldiklerinde bile biz mutluluktan ağlarız :27:

Haftaya neden çıkamıyor ki ? Seninki bitmiş geliyor bana çünkü plakada bile değilim halaa :27: Biletinizi ne zaman alacaksınız o zaman az gelir bak :16:

Hafta sonu çarşıya çıkınca vardiyası ( kazan ) değiştiğinden 36 saat uykusuz kalıyor canım, gelmene bişey kalmadı çıkma dedim ben de ama bakalım :52:
Bugün aldık hayatım onu da.
8 Ağustos'ta saat 11.00'da Sevdiceğim bana doğru yola çıkıyor :16::16:

Hafta sonu çarşıya çıkınca vardiyası ( kazan ) değiştiğinden 36 saat uykusuz kalıyor canım, gelmene bişey kalmadı çıkma dedim ben de ama bakalım :52:

He anladım hayatım :)

Yaa ne kadar güzell bizler de yaşayalım artık bu heycanı :) Sizleri görükçe umut doluyor gerçekten içime :)

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.
Bu mesajı otogardan yazıyorum, yanımda eşim, başım onun omzunda, evimize dönmek için bekliyoruz... :31:
Ben buraya onu askere göndermeden 1 ay kadar önce geldim. Önce gidişini bekledim. Hatta bu topikte ilk yazanlardan biriyim sanırım. sonra sizlerle tanıştım. Ne de iyi oldu, bu günler siz olmadan nasıl geçerdi düşünemiyorum bile. İlk günlerin tedirginliği, ustalık yerinin heyecanları, mehtaplar, eşime ulaşamadığım zamanların sıkıntıları.. hep sizinle paylaştım, hep benimle paylaştınız. Bunlar için de çok teşekkür ederim.
14 ağustos günü yine bir otogarda yaşanmıştı ayrılık sahnemiz ve ben o günden sonra gördüğüm her çifte özenerek baktım, umarım bu günlerinin değerini biliyorlardır diyerek. İçim hep buruktu, izne geldiğinde bile.. Gidecekti çünkü.. Bu hissi hepiniz biliyosunuz zaten anlatmama gerek yok. Beni annem babam kardeşim arkadaşım anlayamaz, sadece asker beklemiş ve bekleyenler anlayabilir.......
Bu günlerin bitebileceğine dair çoğu zaman inancım kalmamış gibiydi.. nasıl bitecek diyordum, ama bitti sonunda.. eşim de bana kavuşmak uğruna burnuna kıydı ona da ayrıca teşekkür etmem lazım :1:
Bu bi veda yazısı gibi oldu, ama daha buradayım, sizin tezkereleri görmeden hiçbir yere gitmeye niyetim yok, anca beraber kanca beraber... Hepinize sevgiler :16:

Hande okurken içim titredi ya hep okurduk askerlerine kavuşanların yazılarını kavuşmalarını sennkini görünce kendim kadar mutlu oldum :16: Ben bu topiğe yeni geldiğimde sizinde şafaklarınız baya yüksekti şuan bunu görmek o kadar güzel ki Allahım bi daha hiç ayırmasın canım :54:

Tabi ki bi yere gitme seni bırakmayız daha biz kavuşmalarmızı anlatcaz gitmk var mı :34:

Vuu 8 ağustos ne kaldı ki şurda Çağlaa :52: :52: :10:

He anladım hayatım :)

Yaa ne kadar güzell bizler de yaşayalım artık bu heycanı :) Sizleri görükçe umut doluyor gerçekten içime :)

Ben inanamıyorum ki daha bilet falan aldığımıza, otogarda karşımda görmeden, Sevdiceğim boynuma gitmiyorum bir daha diye sarılmadan yok yok inanamam ben :52::52:
Darısı en yakın zaman da sizlerin de başına tabi, her ne kadar ben inanamasam da :10::10:

Ben inanamıyorum ki daha bilet falan aldığımıza, otogarda karşımda görmeden, Sevdiceğim boynuma gitmiyorum bir daha diye sarılmadan yok yok inanamam ben :52::52:
Darısı en yakın zaman da sizlerin de başına tabi, her ne kadar ben inanamasam da :10::10:

Haklısın tabi 1 sene yokluğuna alışınca böyle oluyor :27:

Aminnn canım aminnn :52:

Back
X