93/3 asker yolu bekleyenler

Tünaydın kızlar
Bugün alışveriş yapıcam ama bayramda ailemin yanına gidiceğim için teyzeme dedeme bşyler bakıcam bide annemin yakın arkadası ve aynı zamanda akrabamız olan ama bnm pek sevmedigim bi kadına daha hediye alıcam ama ona hiç bşy alasım yok offfffff

Tünaydınn

Hahah o zaman o kadına biraz zor beğenirsin hediye içinden gelmiyorsa

Senin memleketin neresi :)

Aman şükür o zaman canım, ciddi ciddi aklım sende benim yaa. Özlem yetmiyor gibi bir de sürekli acemilikteymişsiniz gibi zorlu bir iletişiminiz var, neyse ki senin de plakaya düşmene hiç bir şeycik kalmamış, sana yazarken fark ettim yahu, inmiş baya
Sıcak olmasa da çıkasım yok be canım, duygusallık hakim yine bana bu sıra. Bu duraktan otobüse binmiştik ühüüüü diye ağlamaya başladım ben yine
Heyecanlıyız hayatım da hala çok diyoruz ikimiz de ne zaman az dicez bilemedim
Önümüzdeki hafta büyük ihtimal çarşıya çıkmayacak, o yüzden bugün son çarşımızı yapıp hatıra pozu çekildik işte biz de

Geçrekten çok zorlu bir iletişim ama yapacak birşey yok kendimi de parçalasam ulaşamıyorum sevdiğime Bizede 86 çok geliyor o yüzden saymayalım dedik sadece nette görüşme günlerimizi sayalım bi süre dedim bakalım

Duygusallık gitmez zaten canım yanımıza geldiklerinde bile biz mutluluktan ağlarız

Haftaya neden çıkamıyor ki ? Seninki bitmiş geliyor bana çünkü plakada bile değilim halaa Biletinizi ne zaman alacaksınız o zaman az gelir bak

Hafta sonu çarşıya çıkınca vardiyası ( kazan ) değiştiğinden 36 saat uykusuz kalıyor canım, gelmene bişey kalmadı çıkma dedim ben de ama bakalım
Bugün aldık hayatım onu da.
8 Ağustos'ta saat 11.00'da Sevdiceğim bana doğru yola çıkıyor

He anladım hayatım :)

Yaa ne kadar güzell bizler de yaşayalım artık bu heycanı :) Sizleri görükçe umut doluyor gerçekten içime :)

Hande okurken içim titredi ya hep okurduk askerlerine kavuşanların yazılarını kavuşmalarını sennkini görünce kendim kadar mutlu oldum Ben bu topiğe yeni geldiğimde sizinde şafaklarınız baya yüksekti şuan bunu görmek o kadar güzel ki Allahım bi daha hiç ayırmasın canım

Tabi ki bi yere gitme seni bırakmayız daha biz kavuşmalarmızı anlatcaz gitmk var mı

Vuu 8 ağustos ne kaldı ki şurda Çağlaa

He anladım hayatım :)

Yaa ne kadar güzell bizler de yaşayalım artık bu heycanı :) Sizleri görükçe umut doluyor gerçekten içime :)

Ben inanamıyorum ki daha bilet falan aldığımıza, otogarda karşımda görmeden, Sevdiceğim boynuma gitmiyorum bir daha diye sarılmadan yok yok inanamam ben
Darısı en yakın zaman da sizlerin de başına tabi, her ne kadar ben inanamasam da

Haklısın tabi 1 sene yokluğuna alışınca böyle oluyor

Aminnn canım aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…