93/3 asker yolu bekleyenler

Huhuuu cok heyecanliii:)hadi insallah sag salim kavusunn:)
Sağol bebeğim geldi çok şükür ve halen uyuyo uykucu buldu tabi yatağını
Komutanin insiyatifi olan bi durum o zmn bu.bn emreden hep ktm icn zorunlu lafini duydum.usta birligine gidrkende ktm ye grmisti.aman nereye girecekse grsn sag salim gelsnn bna artk:)
Aynen Kubra uzamasın sağ salim gelsinde başka bişi istemiyoruz
Ayy ne güzel ya sizi gördükçe ben heyecanlanıyorum :)

Sağol canım bende öyleyim valla sizin şafakları görünce çook heycanlanıyorum

Kaldır uyansın yahu daha görüşemediniz mi

Kaldır uyansın yahu daha görüşemediniz mi

Yok canım ya gece 2de eve vardı düşündüm sen kesin yatarsın zaten ameliyatlısın dinlen bugün dedim yarın gitçem onlara otobüsten innce karşımda görüp napçam bilmiyorumm Şuan nasl duruyrum bilmyrum ama yarına kadar dayancam mecbur :18: :18:

hehehe görüştünüz mü pekii:)
İyi uyuyabiliyor.Emre geldimi askeri düzende devam eder bi süre:))

Üff Küb çok sıkıldım, bi şafak atarken mutlu oluyorum. Sonra gidiyo
3 hafta değil 3 ay varmış gibi geliyo hala daha

Giderken konvoyla gtti yine aynı şeklde dönücekmiş. helikopter denk gelmedi bize.
Helikopteri genelde dış karakollar,ulaşım imkanı zor olan yerler için kullanıyolar diye biliyorm.

Yok canım yusuf hangisi denk gelirse dio 2 izinden de dönerken helikopterle gitti ama gelirken konvoyla geldi belli olmuomus yani

O alarm çaldığında yataktan kalkana kadar kırk tane şey düşünüyorum napsamda gitmesem diyee:))

Ben gitmeme deglde azcık daha uyusam derdindeyim hatta hesap yapıyorm bi dk gec kalksam yetişir miyim diye alarmı tekrar kuruyorm yatıyorm ama uyuyamıyorm oda ayrı bi sacmalık

selamlar kızlar,
ben yola çıktım
eşimin ameliyatı kesinleşti.
gidiyorum yanına kısmetse sabaha göreceğim
hala inanamamakla beraber birazcık heyecanlanmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…