- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #29.581
Ay uçak saati fln şaşmasında aman ya sistemde değişcek zamanı bulur hep ztn
geliceği tarile ilgili bir skıntı yk çok şükür. Bikaç gün öncesinde çıkması gerekirken 1 hafta önce çıkıcak gözüküyor şuanlık.
1 hafta orda burda sürüncek resmen
Ya madem öle niye erken bırakmıyolar ki başına bşy gelse nolck :26:
Teknik bir arızadan dolayı yanınızda değildim kızlar, internetimin düzelmesiyle ben de döndüm geri. Merhabalar herkese
askeriyede kalmaya devam etcek yine ama yer değişikliği olcak. Ktm de kalış süresi daha uzun olck.
Çok saçma ama işte yapck bişi yok. Tekrardan ankesörlüye dönüş yapıcaz:)
Teknik bir arızadan dolayı yanınızda değildim kızlar, internetimin düzelmesiyle ben de döndüm geri. Merhabalar herkese
Ya 8 gün kalmş hatta 2 gün snra cıkıcaksa 6 güncük ankesörlüden idare edersnz yeterki bi aksilik olmasn sağ sağlim gelsinde :26:
Ben ankesörlüye razıyımm sorun yokk. Tek korkum gideceği yerlere sağ salim varması bni haberdar etmesi.
Onun için zor olck duş almycak dgru düzgün uyuyamycak skıntı yani
Ben ankesörlüye razıyımm sorun yokk. Tek korkum gideceği yerlere sağ salim varması bni haberdar etmesi.
Onun için zor olck duş almycak dgru düzgün uyuyamycak skıntı yani
Tekrardan hoşgeldinn:)
Şükür kavuşturana ozamn hoşgeldin Çağlaaaaa
Merhaba Caglaa :)
Bisey dicem ben pers.gunu 99a incem ya pazt. gunune kadr oyle kalsin yani p.tsi gnü 98 olsun 3 gun eklyruznolur nolmz snradan sinir olmaylim dye :)) En azndan ciftleri goreyim dye 99 da ekleyim dedim
Ya askeriyenin nesi düzgün ki hani asker teskere alırken bile rahat edemiyo ondan artk herşeye normal gözüyle bakıyorm
İyice tembih et arasın ihmal etmesin ztn arar kesinde yinede seni anlıyorm napck nasıl olck diye endişe ediyosun.Bitirsinde hayırlısıyla askerliğini duş muş önemli değil atsın kendisini bi an önce evine günlerce yıkanır yeterki gelsin yani okdr detay düşünmemeye çalış
ise bak sistem degscek zamani bulmus yaniVolkan hic ktm ye katlmdi kendi cikiyo donstede yne kndi gdyo htta smdi cikms komutn carsya kdar birakms arabyla aksam 9 a kadr arkdsnn yaninda hastnde durck snra hoop havaalanina:))) Sag salim kazasiz belasiz gelsnlerde
Hoş bulduk kızlaaaar
Tamam canım hallederim ben onu
Ne guzell.Dogudakiler ktm ye ugramadan kendi askeriyelerine gidemiyoo.
Kendi istikametlerinde olan askerler oraya ugrasyip bikac gun kaliyolar diyimm ne kdr temiz sen dusun..
Smdi kafamda aman yolda bisi olrmu aman pusu olurmu aman yol cevirmesi yaparlarmii aman ates acarlarmi.smdi sn ordan svil cikcaksin korumasiz olcaksn yannda silahin olmycak kdndini nasl korycaksn sorulariyla emreyide kendimide yedimm
Soyledim mtlaka ara diye hatirlatma yaptm:)gttigi yerden telefon karti alabilcek onlarn orda ykmus.telefon serbest diye kartta satmiyolar heralde:)
Duş konusunda hassastir o kdr bnmsemiski aklim bnu direk bu geliyo:))
Ktm den cknca frsat kalirsa hamama gircekti:))
Valla teskereyi almak bile iskence resmen igrenc kosullari var!
Resmen askere yeni gonderiyoms gbi hissettm
Ay bebegim haklisin cidden ama dua et ins gelse bi rahatlican ama( Volkanda dogu aslnda Karsta yani de gitmiyo hic zorunlu degil sanirim ..
Dua et canim ozellikle Ayetel kursi zirh gibi korur
Şu sıralar terör olayları öle çok yok özellikle şu çözüm paketi seçimler fln derken millet sakin o yönden aklın kalmasın bnce :26:
Erken bıraksınlarda aynen hamama fln gitsin cocuk şimdi o senide görcek fln diye kendisini huzursuz hisseder böle mi görcem diye
Yol kesme olaylari varya bu pisliklerin kafasina gore.kafamda kuruyorm iste.gelene kdr rahat edemem bn smdi byle.emreye syluyorm dlga geciyoo tam gelir ayak ne koyar dmi diyo guluyo.Her zmnki gbi rahat insan!
Ondan cok hersey bana dert oluyo bn ayrinti dusunuyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?