- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #29.601
Ufffff çok sıkıcı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya erkek işte yüzeysel düşünüyo şaşırmamak lazm buna :18:
Biz hep detaycıyız yüz kere kuruyorz kafamızda snrada kadınlar erken yaşlanıyo erken ölüyo işte
Nese 8 gün daha çekilcek bi stres var sana.Snra yok ohhh![]()
Emrenin p*c torunlari gelmis sohbet ediyolarmis:) has torunlari diye biliyodum ben haslari gormycem ben ddi.bn bu torunlari cozemeden bitiriyorz askerligi:)
ins canim bak kac gunu btrdinz son cirpinslar artik bitcek Allahin izniyle...Aaa dgru sizde dogudaydiniz.siz niye grmiyosunuz acaba.Hic mantik yokk.
Dua surkli ediyormm.
Gelsin karsimda goreym o zmn rahat etcem
raşit konuşmuş komutanlarla.
yarın sabahtan bana kesin bir haber verecek ki ona göre ya yola çıkıp denizliye gidicem, ya da balıkesire geri dönücem.
stres, heyecan karışımı bir duygu hali içindeyim :18: hayırlısı neyse o olsun..
Aman kim gelecekse gelsin artık da gidelim yahu biz, valla yeter !![]()
Bitanemin ucagi simdi kalkti Allahim kazasiz belasiz kavustur bize Hayirli yolculuklar bebegimmm![]()
ins canim bak kac gunu btrdinz son cirpinslar artik bitcek Allahin izniyle...
ben sordum ktm ye katilmk mecburi degil mi diye sözde mecburi dedi :))
Komutanin insiyatifi olan bi durum o zmn bu.bn emreden hep ktm icn zorunlu lafini duydum.usta birligine gidrkende ktm ye grmisti.aman nereye girecekse grsn sag salim gelsnn bna artk:)
Bitanemin ucagi simdi kalkti Allahim kazasiz belasiz kavustur bize Hayirli yolculuklar bebegimmm![]()
Elazığ ktm ye mi gircek canım
Evet cnm Elazığ
Yusuf tehlike olarak orda sıkıntı yok demişti Elazığ da canını sıkma sen kötü düşünme
Günaydın kızlar
Hava bugün ne güzel ya serin yataktan hiç kalkasım gelmedi :18: