93/3 asker yolu bekleyenler

Rica ederm ne demekkk:))
Tmm Gülşah icin Ankarada tarafi dgru tahmin etmism en azindan:)
Biri Daha ankaradaydi onu hatirlayamadm neyse artk:))

Heyoo ilk selamımı almış bulunuyorum teşekkür ederim kubracim Ankara dayim ben dogru tahmin
Günaydınlar bu arada herkesee

Handecim ne guzel tarif etmissin hislerini ne guzel heyecandir o simdi darısı başımıza olsunnn, gözün aydın artık sag saglim kavustum yanındayım diyeceksin.

Günaydın herkese ya bugün devrelerimin iyi haber günü
Kübranın emresi birlikten cıktı valiziyle ohhh sag saglim kavuşmakta nasip olsn inş
Hande 1 saat içinde ztn kavuşcak raşite ameliyatta iyi sorunsuz geçer dileklerimi iletiyorm

Yaaaa smdi kavusmussunuzdur yada azicik kalmistir:))cokk heyecanlanicagimm kesin bnmde son gece uyuyamam heralde:))
Allah baska ayrilik gostermesin hcbirimize insallah.Al kocanı don evinize:))

Çıktı vallahi aglycamm yanii mtluluktan bu sefer:)hatta suan yolda gozlerimm doldu hemen gozluk taktimm:))
Artk Elazığdan bekliyormm sevgilimi geri vermesinii:)

Çıktı vallahi aglycamm yanii mtluluktan bu sefer:)hatta suan yolda gozlerimm doldu hemen gozluk taktimm:))
Artk Elazığdan bekliyormm sevgilimi geri vermesinii:)

Az kaldı be Küb 6 gün
Amaaaan bna noluyosa bnde heycanlanıyorm ztn bn seni ağlarken fln görsem bnde aglarm ölede bi insanım

Az kaldı be Küb 6 gün
Amaaaan bna noluyosa bnde heycanlanıyorm ztn bn seni ağlarken fln görsem bnde aglarm ölede bi insanım

Hehe bde oyleyimmdir:)
O 6gun cok az ama cokta fazla geliyo bazen:)
Bgn keyifsiz ve aglak moddayim.emrenin yolda olmasindan kaynaklaniyor buda.Sag salim varsn arasin bni bi sesini duyiym o zmn normale donucem insallah:)

Hehe bde oyleyimmdir:)
O 6gun cok az ama cokta fazla geliyo bazen:)
Bgn keyifsiz ve aglak moddayim.emrenin yolda olmasindan kaynaklaniyor buda.Sag salim varsn arasin bni bi sesini duyiym o zmn normale donucem insallah:)

Son saatler özellikle bugün handede dedi gecmiyo ya 10dk altı üstü diye ama zaman azaldıkca sabırsızlanıyosun dogal olarak
Kaç saat sürüyomş ki :44:

Son saatler özellikle bugün handede dedi gecmiyo ya 10dk altı üstü diye ama zaman azaldıkca sabırsızlanıyosun dogal olarak
Kaç saat sürüyomş ki :44:

Sabah başka karakola getirdiklerini konvoyun ordan alıcağını söyledi. Daha almamışlardır diye düşünüyorum.
2.5-3 saat kadar sürüyormuş. Bana haber vermesi 5i falan bulur heralde

Çağla ızmirden geçiyorum selam olsun sana <3

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yeni görüyorum teşekkür ediyorum Devrem, al da gel artık sevdiceğini

Bu arada merak eden kızçelere, Hande & Raşit ikilisi buluştu arkadaşlar
Odaya da çıktılar, ameliyatı bekliyorlar diye tahmin ediyoruz. Duyumlar şimdilik bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…