- 24 Aralık 2010
- 827
- 36
- 323
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #29.661
Rica ederm ne demekkk:))
Tmm Gülşah icin Ankarada tarafi dgru tahmin etmism en azindan:)
Biri Daha ankaradaydi onu hatirlayamadm neyse artk:))
Sağol kubracim inşallah herşey yolunda gider.. Artık hepimiz kavuşalim yetti bu özlem!!!!!
Izmirden çıktık az önce 3.5 saat falan kaldı uyku falan yok bende ya ne değişik bi hismiş. Sanki hayatımda ilk defa görecek gibi oldum. Sevgili olduktan sonraki ilk buluşma gibi elim ayağıma dolanıyor su anda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aldım selamını terto, teşekkür ediyorum
Gülşah'ın ( blss ) kendisi bizzat orada
Kubi ktm ye gidiyor sanırım di mi? Tamam ya bitti artık askerlik evelallah :-D
Sağol kubracim inşallah herşey yolunda gider.. Artık hepimiz kavuşalim yetti bu özlem!!!!!
Izmirden çıktık az önce 3.5 saat falan kaldı uyku falan yok bende ya ne değişik bi hismiş. Sanki hayatımda ilk defa görecek gibi oldum. Sevgili olduktan sonraki ilk buluşma gibi elim ayağıma dolanıyor su anda
Hmm anladım canım hayırlısı olsun az kaldı valla :)
Heyoo ilk selamımı almış bulunuyorum teşekkür ederim kubracimAnkara dayim ben dogru tahmin
Günaydınlar bu arada herkesee
Günaydın herkese ya bugün devrelerimin iyi haber günü
Kübranın emresi birlikten cıktı valiziyle ohhh sag saglim kavuşmakta nasip olsn inş
Hande 1 saat içinde ztn kavuşcak raşite ameliyatta iyi sorunsuz geçer dileklerimi iletiyorm
Çıktı vallahi aglycamm yanii mtluluktan bu sefer:)hatta suan yolda gozlerimm doldu hemen gozluk taktimm:))
Artk Elazığdan bekliyormm sevgilimi geri vermesinii:)
Az kaldı be Küb 6 gün
Amaaaan bna noluyosa bnde heycanlanıyorm ztn bn seni ağlarken fln görsem bnde aglarm ölede bi insanım
Hehe bde oyleyimmdir:)
O 6gun cok az ama cokta fazla geliyo bazen:)
Bgn keyifsiz ve aglak moddayim.emrenin yolda olmasindan kaynaklaniyor buda.Sag salim varsn arasin bni bi sesini duyiym o zmn normale donucem insallah:)
Son saatler özellikle bugün handede dedi gecmiyo ya 10dk altı üstü diye ama zaman azaldıkca sabırsızlanıyosun dogal olarak
Kaç saat sürüyomş ki :44:
Çok geç oldu ama günaydın kızlar napıyosunuz :)
Napalım sıkıcı bir havada çalışmaya çalışıyorm ben:) Sen napıyosunn
Caglacim hos geldin yeniden aramizasiradaki Ankara selamını senden bekliyorum artık
Çağla ızmirden geçiyorum selam olsun sana <3
Kolay gelsin o zaman :) bende yeni uyandım nette takılıyım birazcık dedim havalar gercekten sıkıcı :)
Şafaklarınız ne kadar yaklaştıı bitti bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?