- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #29.641
AmiiiiiiiinDarısı size artık :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AmiiiiiiiinDarısı size artık :)
Üff Küb çok sıkıldım, bi şafak atarken mutlu oluyorum. Sonra gidiyo
3 hafta değil 3 ay varmış gibi geliyo hala daha![]()
Yok canım yusuf hangisi denk gelirse dio 2 izinden de dönerken helikopterle gitti ama gelirken konvoyla geldi belli olmuomus yani
Ben gitmeme deglde azcık daha uyusam derdindeyim hatta hesap yapıyorm bi dk gec kalksam yetişir miyim diye alarmı tekrar kuruyorm yatıyorm ama uyuyamıyorm oda ayrı bi sacmalık![]()
selamlar kızlar,
ben yola çıktım
eşimin ameliyatı kesinleşti.
gidiyorum yanına kısmetse sabaha göreceğim
hala inanamamakla beraber birazcık heyecanlanmaya başladım.![]()
Bak iste bana olan sey bu bahsettiginn:)bn burda oflayip puflarken dediklerini hissediyodm.
19a gel snra bi ferahlik gelck :)
Yarn sabhtan gtcem yanina ins canim malesef daha gorusemedik( 5 gun hastanede yatinca uykuya alismis zaten pek sever :)))
Çok sükür bugunleride gorduk:)Emre valizini hazirlamis.btn kiyafetlerini dagitmis.yarn cikiyo Allahin izniyle.ozgurluge son adım:)
Sana son adım, sanaaa![]()
Şafak 6 Ankara! Çağlaya selammm!:)
Yanlis hatirlamiyorsam Blss sevdigide Ankaradaydi.Onada selam olsun:)
Aldım selamını terto, teşekkür ediyorum
Gülşah'ın ( blss ) kendisi bizzat orada![]()
Çok sükür bugunleride gorduk:)Emre valizini hazirlamis.btn kiyafetlerini dagitmis.yarn cikiyo Allahin izniyle.ozgurluge son adım:)
Ayyy hande aklimdaydinn bgn.Çok svindimmm hadi gozun aydinn.İyi yolculuklar ve simdiden gecmis olsunn.guzel haberlerinizi bekliyorzz:)
selamlar kızlar,
ben yola çıktım
eşimin ameliyatı kesinleşti.
gidiyorum yanına kısmetse sabaha göreceğim
hala inanamamakla beraber birazcık heyecanlanmaya başladım.![]()
O zmn bize denk gelmemis helikopter.yarn baska karakola goturceklermis ordan konvoya katilcam zırhli araclarla ddi.etrafta araclar takip ediyoms yukardanda helikopter eslik edicek ddi.