- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #29.441
Şuan ameliyatta sanrm canm 2 saattr haber alamıyrum açmıo telefonu aniden mi geldi dktr anlamdm ki yaa
Regl oldum canm sıcakta hiç çeklmiyo yazın ara verse ne iyi olrdu
İnşallah bi an önce atlatsak şunu yanıma bi gelse rahtlcam cnm dünden beri varya naslım anlatamam uzkta böyle olması çok kötü oldu yaa :18: :18:
Merhaba kızlar ben geldim, forumları okudum da Hande ve Tugba'nın sevdiceklerinin ameliyat durumu varmis sanırım ikinize de cok gecmis olsun kizlar alintilayamadim kusura bakmayin.
Diger kizlar sizler nasilsiniz?
İçini ferah tut canım sağ salim çıkıp sana da haber verecek inşallah. Biraz bekle bakalım, olmadı hastahaneyi öğrendiysen arar oradan bilgi alırsın. Benim abim de askeriyede tek başına ameliyata girmişti, biz de hastahaneyi arayıp bilgi almıştık
Hayr canım hiç söylemdi hastanenin numarasını ya bnmde aklma sormk gelmdi bana kısa sürcek haber veririm dedi
Kızlar ya aksilik bu ya blgsyrım kafayı yedi canı isterse açılıyo isterse açlmıyo tam açlıp pat diye kapanıyo off giremyrum dgru düzgün
Karz merkez devlet hastnsi dedi cnmHangi hastahanede olduğunu da mı bilmiyorsun ??
Canımm ameliyattaymıs volkan suan :26:
Nasılsın haber var mı
Karz merkez devlet hastnsi dedi cnm
Kızlar çıktı çok şükür bitti diyip gülücük koymuş bide Allahım ya iyi geçti herlde aramsnı beklyrum :18: :18:
Hadi bakalım geçmiş olsun canım
Aradı ya dayanmdm konuşamdm ağladım salak gibi ya ayaklrnı ble hissetmiyomuş bişeym yk diyo üzülmeym dye biliyrum yannda olamdm dye çok üzülyrum yaa
Gözün aydın canım cıkmışş :)
Yakında yanında olacakk :)
İnşallah canım yaa sağol bu strese 30 gün iyi gelcek eminm
Valla ne güzel göreceksin bir ay doya doya :) Ne zaman gelecek yanına hemen taburcu olacak mı
Canm başta 2 3 gün hastnde kalcğnı söyledi kışlaya gdnce 1 gün snra büyük ihtml gelrm diyodu blmyrum ki şimdi duruma bağlı onada bişey demiyolar biz 14 15 i hesaplmştık ama bakçaz
Şuan ameliyatta sanrm canm 2 saattr haber alamıyrum açmıo telefonu aniden mi geldi dktr anlamdm ki yaa
Regl oldum canm sıcakta hiç çeklmiyo yazın ara verse ne iyi olrdu
İnşallah bi an önce atlatsak şunu yanıma bi gelse rahtlcam cnm dünden beri varya naslım anlatamam uzkta böyle olması çok kötü oldu yaa :18: :18:
Karz merkez devlet hastnsi dedi cnm
Kızlar çıktı çok şükür bitti diyip gülücük koymuş bide Allahım ya iyi geçti herlde aramsnı beklyrum :18: :18:
merhabalar kızlarr bır ıs gunun daha sonuna geldım o kadar yogunum kı askercımle konusamıyoruz hıcneysekı az kaldı bu arada geldıgınde babamla tanıstırıcam cok heyecanlıyım :)) tabı tanısmadan once babama nasıl dıyecegım bunu bılmıyorum,, sızce konuya nasıl gırmelıyım :)
canım çok teşekkürler.. bakalım ben endişe içindeyim ama bi yandan da erken gelme durumu beni cezbetmiyor değil :18:
Sağol bebeğim teşekkr ederimBeklyrum şu an bakalm nolcak ya korkyrum :18:
İnşallah canım yaa sağol bu strese 30 gün iyi gelcek eminm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?