- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #29.401
Son 2yildir bir miras haberimiz vardi.annemlerin hic gormedigi ve yillar yillar once olen amcasindan.olmeden babam gormus bitek dogru duzgun babam hatirliyo.Amca imammis ama cok saglam mal yapmis.hic evlenmedigi icinde miras kardeslerine gecti.kardesleride yasamadigi icn cocuklarina kaldi.annemler 6kardesti dayim vefat etti biliyosunuz.dedeme dusen pay 5e boluncek smdi.bayrama kdr mutahitle anlasiyoruz gbii sonunda.tatmin etcek kdr iyi bi pay dusuyo.ve bu sadece bi arazisi icn.sirada bekleyen arazisi daha var dava acicaz geriye donuk.nerden nereye yanii:)
çağlacım benim şafağım niye geri kalmış bugün ben mi yanlış gördüm 160 olması lazımdı :44:
tamamdır canım:)Sanırım sabit bırakmışım da canım ben onu düzelttim şimdi
tamamdır canım:)
bir gün daha bitti.
yarın perşembe.
ece'nin deyişine göre haftanın sonu sayılır.
Bu arada senin şafak da almış başını gitmiş yahu. Bir haftan kalmış 4 leri görmeye
Emre telefonunu satmis oda hazirliklarina baslamis:))gelene kdr kullanmak icn idareten bi telefon bulmus.whatsapp kullanamycaz gelene kdr resim bile yk yani bgn son resimlerimizi yolladik:))
10gun sonra falan karakoldan cikar heralde diye dusunuyoruz
vayy zengin oluyosunuz
benim de şöyle bi akrabam çıksın nolur yaaa
Yusuf da izne gelmeden once satmistidiyorum ticarethane gibi orasi
bitiriyolar devrem :)
mesela barney ne zaman 95 lere düştü valla yakında plakalardalar.
Sinirlenmek icn Turkcelli aramak daha dgrusu baglanmaya calismak yeterli.Oncelikli olarak musteri hizmetlerine bagliycaz cumlesinin ustune 10dk kdr bekleyip baglanamiyorm.Bu nasl bi oncelik anlayamadim
Şafak 35!!!!!!
Merhaba İzmirrrrrr sana merhaba dedim ama bu sadece sevdicegimle gelecek planlarimizin hatrina.
Kutahya'dan sonra sevdigimi benden koparan ikinci şehirsin sen, ustalık yerimiz...
Sevdicegimi senden bir alayım adını uzun süre duymak istemiyorum...
Eki Görüntüle 1183888
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?