Rabbim size hep beraber bir ömür boyu nice nice 310. günler nasip etsin mutlu ve huzurlu bir şeilde canım.
Mehtap 16 ...
Ama askerime kırıldım hemde çok kırıldım
aaa oyle kırılmaca darılmaca yok arada kırıyorlar evet ama napalım...gecıcek hepsı kırdıysa senı farkına varır merak etme sen... uzme kendını :26:
Cnm ya kusura bakma kafam dalgın sormayı unuttum sana sen nasılsın ?
Önemli değil yawrum :)) İyiyim bende Allaha şükür çalışıyorum napıyım fırst buldukça buraya takılıyorum. keyfim iyi ama ya askerimle konuşabiliyoruz arıyor sağolsun daha ne istiyimki...
Vampirella uyanmışşş
İnşallah varır cnm. Ben onunla geçireceğim fazladan 1 dk hesabını yapıyorum o bana ailesini görmek için 3-5 saat geç kalmanın hesabını yapıyor :'2:
ya hayatım yaaaa of o konular cok karısık oluyo bızımde mesela 1 haftanın 1 gunu ablasında gıtmıstı sey oldu ablası ıstanbulda oturuyordu ıstanbula gıttı orda kaldı gerce ucaktan ındıgınde saat aksam 10 du 10 da ıstanbulda ablasında kaldı sonra ızmır yaptı sabah erken saatte 12 gıbı ızmırdeydı ama 1 gun gıttı mesela oyle falan ama yapcak bısey yok ıste bebegım napcaksın.. bölünüyor o şekilde işte deli gibi ama biz artık kim ne derse desin o evde kalınca bende onla kalıyodum ben annemde kalcaksam o da benle kalsın yani zaten zaman az modu oluyo biliyorum aynı duyguları yaşadım.. ne karar verdiniz peki de kırıldın
canım benimki şimdi izmirden ankaraya gelecek burdanda kendi memleketine gidecek. Bayram zamanı olduğu için bilet bulmak zor. İzmirden ankaraya uçak biletini aldım ama memleketine onun istediği saatte bilet bulamadım gece 3 te vardı bende düşündümki ankarada kalır hiç değilse gece 3 kadar vakit geçirmiş oluruz diye . Ona dedimki istediğin saatte yer yok gece 3 te var dedim. Hemen öpürdü ben demedimmi işte sana al diye biliyordum böyle olacağını dedi saol 2 günü yolda geçirecem falan filan dedi bende ben ne yapabilirim benim elimde olan bişeymi dedim. Tripli tripli tamam 3 e al dedi. Bugün sabah geldim onun istediği saate 1 kişilik yer buldum ve aldım. Şimdi saat 4:10 da uçaktan inecek 7 de otobüse binecek. Sonra ailesine kavuşacak. 10 günü ailesi ile geçirecek. Geçirsin bakalım.:2:
canım benimki şimdi izmirden ankaraya gelecek burdanda kendi memleketine gidecek. Bayram zamanı olduğu için bilet bulmak zor. İzmirden ankaraya uçak biletini aldım ama memleketine onun istediği saatte bilet bulamadım gece 3 te vardı bende düşündümki ankarada kalır hiç değilse gece 3 kadar vakit geçirmiş oluruz diye . Ona dedimki istediğin saatte yer yok gece 3 te var dedim. Hemen öpürdü ben demedimmi işte sana al diye biliyordum böyle olacağını dedi saol 2 günü yolda geçirecem falan filan dedi bende ben ne yapabilirim benim elimde olan bişeymi dedim. Tripli tripli tamam 3 e al dedi. Bugün sabah geldim onun istediği saate 1 kişilik yer buldum ve aldım. Şimdi saat 4:10 da uçaktan inecek 7 de otobüse binecek. Sonra ailesine kavuşacak. 10 günü ailesi ile geçirecek. Geçirsin bakalım.:2:
anlıyorum canım seni ama takılmamaya çalış, erkekler bizim kadar ince düşünemiyorlar malesef... Seninde yanında bir kaç saat kalıcak dimi sadece?? sonradan kendiside pişman olucak ama iş işten geçiyor ....
alla allaa... ya ama o seydendır sımdı ya senle olsun ya aılesıyle yolda bos bos gecırmesın dıye sey yapmıstır bebegım.. 10 gun nasıl oluyo kı ya 1 hafta degıl mı dagıtım ıznıne gelmıyo mu senın kı :S
evet canım sadece bi kaç saat zaten uçaktan ineyim havalanından çıkıştı otogara gelmesi rahat birbuçuk saat alır. sonrada otobüsüne biner ailesine kavuşur.
canım benim o yolu zaten gidecek zaten ailesine kavuşacak ben hiç değilse fazladan vakit geçirelim istedim yaa. Onca zamanın hasretini biraz olsun gidermek istedim. İlk ankaraya geliyor diye sevinmiştim saolsun sevincimi kursağımda bıraktı askerim.
Fazladan 3 günmü vermişler ne bişeyler demişti ama kafa karışık olunca unuttum.
Ya canım belki ailesi laf yapmasın diye öyle hemencik gitmek zorunda falan kalmıştır.Şimdi ilk senin yanına geliyor ya ister istemez kıskançlık olabilir mi dedim :26:
Yok canım kendi memleketine 12 saat sürüyor o yüzden buraya 1 saat 15 dk da uçakla gelecek sonra burdan memleketi 5 saat yani 7 saatte tamamlayacak. Ailesi öyle şey yapmaz ama kendisi neden böyle yapıyor anlamıyorum.
hımm anladım canım. vardır aklında bişey belki ya. neyse gelsin hayırlısıyla görüşünde hiç yoktan iyidir napıcan, ya hiç görüşemeseydiniz, bunada şükür dicez bazen
canım benim o yolu zaten gidecek zaten ailesine kavuşacak ben hiç değilse fazladan vakit geçirelim istedim yaa. Onca zamanın hasretini biraz olsun gidermek istedim. İlk ankaraya geliyor diye sevinmiştim saolsun sevincimi kursağımda bıraktı askerim.
Fazladan 3 günmü vermişler ne bişeyler demişti ama kafa karışık olunca unuttum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?