Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ezgii gör gör bakk 10da kalktımm![]()
![]()
hhahaha ay bebegımmm bende 11.30da kalktım
![]()
hıııhhhh smdii dalga geçme vakti bendeeeeD aksama kadar yatsaydın bebeğm erkenmş 11 buçk
![]()
kızlar nasılsınz askerlernz nasll
nasıl gecırıosunuz zamanii![]()
hahaha tabı ya hemen yapıstır buldun acıgımı ay dun gece ben ne guldum ya dıger topıkte damladım bı anda mıllet demıstır manyak bu hahahah![]()
Ruh halim alt üst oldu:18: senin manyak olduğunu anlamıs olmaları gerek bebeğm en bastaaD
Ruh halim alt üst oldu:18: senin manyak olduğunu anlamıs olmaları gerek bebeğm en bastaaD
ooo yasıyormusunnn :) iyiyiz vala napalım cavusluk falan sımdı ıste ceza aldı bı duzgun yapmamıs ısını 2 hafta carsı kıtledıler ben gıttım geldım cıft cıktı ondan sonra carsısı kıtlendı sımdı bu hafta bıttı dıger haftada cıkamıcak sonrakı hafta cıkcak 2 hafta sayıyorum gıdıcem tekrar yanına sende ne var yok askerın napıyo nasıl gıdıyo safak almıs basını gıtmıs ne guzeel darısı basımıza![]()
yasıyorum tabı tatlım ama size laf atmadm bı suredirrr bzm topige gelın azck
oo carsının kıtlenmesi kötu olmuş yaa ama 2 hfta gecer cabuk ne guzel canım gidebiliosun yanina ya walla cok sanslısınız
degerini biliiinnnbenm askerimde iyi göremıyorum hıc anca tel durumumuz rahat onun dişi sıkıntı tatllm
gitsin artık şafak yaaa halimize bakkk6 gelsin die beklıyorumm darisida size inşş
neden ruh halın alt ust olldu anlat bakıyım bebegımmmmm![]()
Canım sıkıldı bebim ya![]()
aa aa neden kı hayatımcımmm
Blmiyorumm ki :/// uuuuuufffff:18:
alla alla neden kı yaaaaöyle olmaaa konusmadın falansa bugun daha ondan mı acaba aksama bak konusursun belkı ıyı gelır ne bılıyımmm degısık bıseyler yapp
Blmiyorumm ki :/// uuuuuufffff:18:
alla alla neden kı yaaaaöyle olmaaa konusmadın falansa bugun daha ondan mı acaba aksama bak konusursun belkı ıyı gelır ne bılıyımmm degısık bıseyler yapp
Sana küstüümmmm![]()