haha bende sımdı konustum ıyıymıs falan oyle sımdı fılm ızlıceklermıs aksama nobet varmıs tek falan oyle hihi![]()
İyi ya iyi olsunlar.. bi sekilde bitiyor işte..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haha bende sımdı konustum ıyıymıs falan oyle sımdı fılm ızlıceklermıs aksama nobet varmıs tek falan oyle hihi![]()
İyi ya iyi olsunlar.. bi sekilde bitiyor işte..
bitçek bebeğim ay bu arada osman sınav gene cok guze bı fılm yapmıs ızledın mı bılmıyorum aşk kırmızı diyeeeeee
İzlemezmiyimmm çok güzel bi film ilk çıktığı zaman gitmiştim. O kadar karamsar geçen olaylardan sonra mutlu sonu nasıl bağladılar anlyamamştım![]()
bende yeni izledimde öldüm bittim cok iyi ya yani verilen ders çok iyi ve kadının olgunlugu falan ben kaldıramazdım herhalde
evet çok iyi dayandı kesinlikle bende kaldıramazdım gidip tanışmak ne demek düşüncesi bile berbat.
ben ıkısınede ıyı bı oyun duzenlerdım acıkcası ne bılıyım yanı canlarını cok yakaardım herhalde![]()
canlarını yakmak ayrı kızımmm kadın gitti yavaştan izledi ben asla öyle sabredemem yemin ederim sıkarım ikisininde topuklarınaayy düsünmeyelim bunları ya zaten pskoljim bozuk. Güzel bi film bulsam bende izlicem de izlicek film kalmadı :44:
kelebegın etkısı falan ızledın mııı![]()
kelebeğin rüyası değil mi kız o![]()
hayır bu turk yapımı bebegımmmmm kıvanc tatlıtug falan oynuyo
ay hiç duymadımm benn eski bi film mi ki bakiyim ben ona biii![]()
yok be kızım cok eskı degıl yanıbak bakalım guzel bı fılm ve gercek bı hıkayeyı anlatıyor
Tamamm şekerim bakarm simdii sağolll :))![]()
naptın bebegımmmmmm baktın mı ızledın mı
Yok hayatım fragmanına baktım da gece izliyimm dedimm güzel bişiye benziyo
izle izzle bebegımmmm cok begenmıstım ben![]()
izle izzle bebegımmmm cok begenmıstım ben![]()
izlemedm dimi filmi![]()