93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

bitçek bebeğim ay bu arada osman sınav gene cok guze bı fılm yapmıs ızledın mı bılmıyorum aşk kırmızı diyeeeeee

İzlemezmiyimmm çok güzel bi film ilk çıktığı zaman gitmiştim. O kadar karamsar geçen olaylardan sonra mutlu sonu nasıl bağladılar anlyamamştım:1:

İzlemezmiyimmm çok güzel bi film ilk çıktığı zaman gitmiştim. O kadar karamsar geçen olaylardan sonra mutlu sonu nasıl bağladılar anlyamamştım:1:

bende yeni izledimde öldüm bittim cok iyi ya yani verilen ders çok iyi ve kadının olgunlugu falan ben kaldıramazdım herhalde

ben ıkısınede ıyı bı oyun duzenlerdım acıkcası ne bılıyım yanı canlarını cok yakaardım herhalde :D

canlarını yakmak ayrı kızımmm kadın gitti yavaştan izledi ben asla öyle sabredemem yemin ederim sıkarım ikisininde topuklarına :27: ayy düsünmeyelim bunları ya zaten pskoljim bozuk. Güzel bi film bulsam bende izlicem de izlicek film kalmadı :44:

canlarını yakmak ayrı kızımmm kadın gitti yavaştan izledi ben asla öyle sabredemem yemin ederim sıkarım ikisininde topuklarına :27: ayy düsünmeyelim bunları ya zaten pskoljim bozuk. Güzel bi film bulsam bende izlicem de izlicek film kalmadı :44:

kelebegın etkısı falan ızledın mııı :D

Back