93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

Bizim şafaklara bak ve hadi yeniden umutlan canım :43:
Kendime faydam yok bari üst devrelere faydamız dokunsun :34:

Öyle deme çağlacım ya ne kaldı şurda sende 300lere düşceksinn :) bakma sen benim umutsuzluğma biraz fazla karamsarım ben yoksa zaman geçiyo bi şekilde :)

amann 460 dedimi günler geçti gitti zaten nolcak buda geçer. Tek sorunum aşırı özledim ilk defa bu kadar uzun görüşmedikte bu süre daha uzucak tabiiiiiiii:50:

ee duzelcek ama bebegım melegım benım uzulme oyleee seen kıyamam sana beeen

İnss tatlım.. Valla asıl merak ettiğim gelince nasıl olcak herşey eskisi gibimi olcak yoksa değşicekmi nasıl bi bulusma olcak hergün kafamda kuruyorum :9:

valla o kadar ozlem dolu kı eskısınden cok daha guzel olcak bence hepsının hareketlerı davranısları :):)

iyi geceler güzel kızlarrrrrrrımmmmm bu arada facebook açtık saygınla ortak yeni facebooku olan özelden mesaj atarsa eklerimmmm

Sevdiği kişi askere gidince anlıyormuş insan herşeyi.Konuşcak kimsen kalmadığının farkına varıyorsun.O varken hep yanında olanlar bile yabancı gibi geliyor sana.Evde tek başına takılmayı,sadece müzik dinlemeyi,takvimden gün düşsün diye gece yarısını beklemeyi,hatta en yakınındakini bırakıpta başka bi asker bekleyen kişiye derdini anlatmayı bile öğretiyo bu askerlik.En önemlisi beklemeyi öğretiyo herşeyi onun bıraktığı yerde durdurup o gelince kaldığımz yerden devam ederiz diye beklemeyi öğretiyo askerlik..

o cok guzel bende oyle yapıyordum cok guzel oluyo arayınca uyanıp acıyordum ayy cok guzell gelıyo o ınsana hahahah :9::9:

evett azıcık atıştık sinri ettim çocuğu sabah sabah :1: uyandığım zaman biraz asabi oluyorum biliyo bunu bilmesine rağmen üstüme üstüme geliyo gıcık

evett azıcık atıştık sinri ettim çocuğu sabah sabah :1: uyandığım zaman biraz asabi oluyorum biliyo bunu bilmesine rağmen üstüme üstüme geliyo gıcık

haha bende sımdı konustum ıyıymıs falan oyle sımdı fılm ızlıceklermıs aksama nobet varmıs tek falan oyle hihi :9:

Back