ayy ne güzel ya geçmise döndüm okudum daha detaylı. Kaçırmısımda orayı benoh anne kız keyif yapıınnn tabiii.... Aramız bozuk hayatım azıcık gerçi ona göre değilde bana göre öyle kuruntularım sağolsun birazda duygusaal dönemimdeyim ne yapsa yaranamıyoo sevdiceğiim bana. azıcıkda o beni çeksin ama dimi zaten anlıyo direk peki askım sen haklısın diyiveriyo da işte ben biraz tuhaflaştım gibide boşverrr canım ya.
Gerim gerim gerildim yani belli olsun artık yeteeeeer :84:
oluyor oyle arada bende mesela dun konustum aglattım falan farkında olmadan dedım sankı degıstın gıbı gelıyo falan dedım boyle aslında yok yanı kuruntu belkıde sadece belkıde evde falan oldugumuzdan yanımızda olmadıklarından tıkılıp kaldık o bu su can sıkıntısı oluyor hepsı gelıncesı bılmemne kendı kendımıze kuruntu yapıyoruz aramadıklarında yada ne bılıyım tek bı laflarnda bı de ozel donemlerde oh oh .. cok ıyı anlıyorum hayatım senı bende o donemden gectım cok fazla dunde mesela genel konusurken onu soyledım cok uzuldu agladı oyle dusunme sakın falan bazen fazla abartı dusunuyoruz aslında olan bısey yok canları sıkkın oluyor bzen bunu farkedemıyoruz yada bazen ınsan yoruluyor alttan almaktan anlamaya calısmaktan o anlasın dusunsun ıstıyorsun bendede oluyo o aman o ceksın bırazda kahrımı falan dıyegecıcı seyler kendınıde enıstecıgımıde yıpratma bu yuzden cok fazla nasılsa geccek bıseyler
olsun hayatım olsunnn sen gıdıcekmısın pekı yanına daha 24 gun varmıs bı kere daha gıt ıstıyorsan sen ne olur ne olmaz dıye ben oyle dusunuyordumda hep acıkcası nereye cıkcagı bellı olmaz aman gıdıyım gıdıyım dıye gıdıyodum hep acemıde falan bı de yakın ya sorun olmazsa yanı gıt bence
ahh çarsılarda hele başının etini yiyorummöylede hayatım onlar orda askerlik yapıyorlar pskkljleri alt üst oluyo yorgun oluyo yanlızlar oky ama bazende düşüncesiz davranıyo ben burda askerlik yapıyorum farkındasın dimi diyo. ben çok mu rahatım sanki sabhtan aksama kadar üzülmesin diye ev de oturuyorum belirli yerlere gideibliyorum yakında evin 200metre uzağına kadar gidebiilirisin falan dicek o dereceee. zaten özlem bayaa bi kendini aştı. ah ne diyim kaldı bir yıl gelincede biz çektircez onlara valla kaçısı yok her günün tek tek hesabını vercek
Benim de niyetim o canım bu hafta sonu değil de diğer hafta 29unda yani gideyim diyorum. Zaten ondan sonrasında da çok bir şey kalmıyor gelmesine, 12 gün sonra da kendi gelecek izne işte. Niyetim bu şekilde fakat her buluşmanın ardından da olan veda çok sarsıyor beni. Dün gitti ya şimdi bugün sanki ilk gün gibi geliyor, öyle ağlamaklıyım yani. Bilmiyorum ne yapıcam ama büyük ihtimal dayanamam giderim gibi
aynen oyle ondan oluyo ya cok bunaltıyolar bazen evet yanı askerlık yapıyolar tamamdaa bızde burda yapıyoruz sonucta o mod var hep bılıyorum hayatım ayy aynılar desene uyuzlar bazı zamanlarda falan :):)gelınce cekcekler valla
valla bence gıtmelısın hayatımcım cunku dedıgım gıbı ne olcagı bellı olmaz gıdemedıgın bı yer olursa allah korusun kı en azından gıttım gordum en baslarında dersın falan bılmıyorum sen bılırsın hayatımcım ...
eveeetttt.. hemde ne çekceklergeldiği günün planını yapıyorum şimdiden şöyle yaparsa kavga ederim böyle yaparsa iyi olur filan bende ki pskojiye bakar mısın
Benim de niyetim o canım bu hafta sonu değil de diğer hafta 29unda yani gideyim diyorum. Zaten ondan sonrasında da çok bir şey kalmıyor gelmesine, 12 gün sonra da kendi gelecek izne işte. Niyetim bu şekilde fakat her buluşmanın ardından da olan veda çok sarsıyor beni. Dün gitti ya şimdi bugün sanki ilk gün gibi geliyor, öyle ağlamaklıyım yani. Bilmiyorum ne yapıcam ama büyük ihtimal dayanamam giderim gibi
hhahahaha o bendede var sızofrene bagladık valla cok dusunme bebegım bu arada ben hayatımda muzık dınlemeyı kestım yanı slow sarkı cıkınca degıstırıyorum kesınlıkle hıc dınlemeye gelemıyorum artık sarkı falan bıle cunku gerek yok moralımı bozcak herseyden uzagım kac tane dızı bıtırdım bılıyomusun kıtap vskafamı dagıtıyorum sureklı bu sekılde mutluyum kafama takınca asla ama asla gunum gecmıyo yanı kesınlıkleee
Aynen canım benim de gitmeyi isteyişim zaten ondan. Dayanamam giderim zaten ben ne kadar durayım desem de zaten. Hem belki o zaman çarşı iznine falan da çıkmaya başlamış olurlar da rahat rahat görüşürüz
ay ezgiye katılıyorum insan üzülüyo sonra keşke gitseydim zamanında diye. Bak ben acemiyken her hafta bazen 4günde gittim sürekli. şimdii gitmem imkansızkeşke her gün gideymiisim iyimş
ay ben hussisi nerde slov var nerde içinde özledim kelimesi geçen şarkı var bulup bulup saatlerce dinliyorum o da yetmiyo gece kulaklıkla uyuyorumçok duygusal ve alıngan bi yapım var benim burcumdan kaynaklanıyo biraz. yani duygusal anıma denk geldimi isterseen en harektli parçayı dinliyim onda bile ağlancak bişi bulurum ah ilk onunla dinlemştik bu parçayı falan gibisnden. Anlıcağın hayat çok zor
Yaa bir de kızlar ne sorucam size. Daha tecrübelisiniz belki ilk görüşme zamanlarınızda başınıza gelmiştir. Benimki çok sarılmadı gibi geldi bana yaa görüştüğümüz sürede. Hakkını yiyemem şimdi yürürken falan hiç elimi bırakmadı da ne bileyim ya bana süremiz az olduğundan öyle geldi ya da gerçekten az sarıldıAslında ne yalan söyleyeyim ben de çok sarılmıyorum vedalaşma anlarında falan sonra bırakması zor oluyor diye ama bilemedim, bir size sorayım dedim
Yaa bir de kızlar ne sorucam size. Daha tecrübelisiniz belki ilk görüşme zamanlarınızda başınıza gelmiştir. Benimki çok sarılmadı gibi geldi bana yaa görüştüğümüz sürede. Hakkını yiyemem şimdi yürürken falan hiç elimi bırakmadı da ne bileyim ya bana süremiz az olduğundan öyle geldi ya da gerçekten az sarıldıAslında ne yalan söyleyeyim ben de çok sarılmıyorum vedalaşma anlarında falan sonra bırakması zor oluyor diye ama bilemedim, bir size sorayım dedim
yemın torenı bıtmedı mı ya neden cıkamadılar hala carsıya ay ben anlamadım hıcbıseyyyy acıkcası yemın torenı olmadı mı sızın oldu dıye hatırlıyorum yanı olduguna gore neden cıkmıyolar kı
Sende kendimi görüyorum Hazal'cım, canım benim yaa
Canım az sarıldı demek yerine yetmedi bana desen fena olmazdıÇünkü az sarılmıyorlar, aksine bize çok az geliyor (yetmediğinden) hasret yükü her gün kat kat büyüdüğünden saniyeleri sarılarak geçirsek her birimiz gene de gideremeyiz hasretimizi..:44: Benim nişanlımda bana fazla sarılmaz, veya bana yetmez. Ellerimi sıkı sıkı tutar ama yetmez ki. Çok fazla içli dışlı oluncada gerçekten sonuç vedalaşmada zor oluyor o yüzden yetmese de , yetecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?