- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
baby bennim neden şafak panom çıkmıyor yaaaa
Hayırlısı olsun tatlım gidince herşeyi öğreneceksiniz önce bir gelsinler hasret giderin sonrasını gidince düşünürsünüz.
Şafak panon görünüyor tatlım bir sıkıntı yok.
evet ama o gelmeden ben yanına gıdıcem gene gıbı duruyor ıkı haftada bır yanına gıdıyorum onceden her haftaydı sımdı carsıya cıktıgı ıcın cumartesı carsısına gıdıyorum samsuna kalıyorum orda pazarda askerıyede zıyaret edıyorum bazen cıft carsı falan alıyor o zamanlar 2 gunde beraber oluyoruz guzel oluyor :) bakalım ankarada ne olcak ıste o korkutuyor burda alıstık rahattık gorusuyorduk sureklı
Askerin çok sanslı ozaman canım sürekli gidiyorsan dışarıda okuyorsun ozaman sen.
Askerin çok sanslı ozaman canım sürekli gidiyorsan dışarıda okuyorsun ozaman sen.
Askerim ankarada ben adanadayım nilaycım.
Canım benim askerimde ankara da özel korumada ...
Onların orası rahat ama telefon sıkıntılı üst devrelerde varmış ama geçen herkes telefonu bıraksın demişler orda emanete bırakıolar çarşıda alıolar ben ankesörlülere alıştım seviyorum mutluyum ya sesini duyuyorum ya yeter o da ...Bazen telefonla kavgalarda çoğalabiliyo yani gittiği yere bağlı bu telefon olayı...
Sonunda belli oldu..
İzmir-ŞirinyerHakkımızda hayırlısı
Canım benim askerimde ankara da özel korumada ...
Onların orası rahat ama telefon sıkıntılı üst devrelerde varmış ama geçen herkes telefonu bıraksın demişler orda emanete bırakıolar çarşıda alıolar ben ankesörlülere alıştım seviyorum mutluyum ya sesini duyuyorum ya yeter o da ...Bazen telefonla kavgalarda çoğalabiliyo yani gittiği yere bağlı bu telefon olayı...
haklısın hayatım o da dogru evet ya bakalım hepımız toplu olarak ankaraya mı yerlessek bu ne hepımızın ankarada :):)
özel koruma dediğn bu arada o da cankaya mı neresınde tam olarak hayatım anlamadım ben tam ankarada nerede oldugunu
valla ben gidersem geri gelemicem diye korkuyorum zaten
Evet Çankaya-Balgatta ...Kızılaya 15 dk falanmş sanırım ...
haha bende oyle olucak sanırım :) evet yakınmıs cankaya zaten bakalım cumhurbaskanlıgı kosk muhafızlıgı bızımkı sızınkı dırek ozel koruma olarak mı bellı oldu yoksa orda yapılan secme vsler sonucu mu ozel koruma oldu bızım nasıl olcak hıc bılmıyoruz
Ezgicim bizimki acemilikte koruma seçmeleri olmuştu o zaman seçilmişti ama kesin değildi açıklandı işte özel koruma taburu ...Ama benim askerim yazıcı ondan iyiyiz...Kimi askerlerde ciddi korumalık yapıyolarmş işte o da gidince belli oluyo orda ...
Ben şey duymuştum Cumhurbaşkanlığı köşk muhafızlığı biraz daha disiplin sıkıymış diye ama valla bu değişiyo biraz da kişiye bağlı bişi sen saygında kusur etmezsen sevilen biri olursan her şey güzel gidiyo...
Sizi de Allah iyi insanlarla karşılaştrsn ...
Annem biliyor tatlım ama izin vermiyor gitmeme zorlanıyorum biraz bayramdan sonra izin kopartmayı düşünyorum ama bakalım inşallah verirlerde giderim sevdiceğimi görmeyegidip gelebiliyormusun peki görmeye canım, biliyormu ailen
kesınlıkle :):) zıyaretı vs olsunda duzgun bı sekılde baska bısey ıstemıyorum yaaa :)
Ziyaret çarşıya ilk 1 ay çıkamadılar acemilik gibi sonra çıktılar...
Ama mesela nizamiyeye askerin kız arkadaşı gelmiş ilk görünce naparsın sarılırsın ya sarılmşlar istem dışı çocuğun siciline yazılmış ceza almış temas yasakmış...
Ya bunları askerin gidince öğrenceksn yaşadıkça =) aama hani ustaya geçiyoruz çok rahatız gibi düşünme onu demek istiyorum...
Bu arada siz aile arasında mı sözlüsünüz?
ohaaa sarıldı dıye cezamı almıs nası bı mantık ya askerıyede mantık yok olayı dogru yanı hıc gıdemedın mı gormeye ...
evet canım oyle ..
hıı anladım carsı degılde en azından zıyaret olayı ıyı dıyordumda o temas olayı sacmmaymıs ya baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?