93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

şuan samsunda benimde 6 mayısta gitti hayatım :) her hafta samsuna gidiyorum izmirliyiz biz izmirden gidiyorum görmeye

ne güzelll görme imkanın oluyor yawrum. bende yakın yerlere düşerse inşallah bi şekilde gidip görücem wallahi ama uzak olursa çok zor

ne güzelll görme imkanın oluyor yawrum. bende yakın yerlere düşerse inşallah bi şekilde gidip görücem wallahi ama uzak olursa çok zor

sen nerede oturuyorsun ıns yakına cıkar bebegım senınde gorursun bol bol :)

ankarada nasıl rahat mıı

Şükür canım rahat acemi birliğine göre, tabi izmir'i de aramıyor değil askerim. Yemekhaneci işte bi nöbetler zor geçiyor onun dışında iyi çok şükür. Telefon'da kullanıyor gizli mizli ama bilenlerde var tabi..

aaa sizdemi izmirdensiniz izmiri aramıyor derken

ankarada nerede yapıyor pekı bebegım

İzmir'i aramıyor derken, İzmir/Narlıdere'de acemi birliğini yaptı canım. Çoğu zaman keşke orda olsam dediği de oluyor onu demek istedim
Ankara/Güvercinlik Jandarma Lojistik Komutanlığı canım

Bızım burda yapmıs yanı :) anladım hayatımm ayy olsun ya o jolıstık gene benımkı kosk muhafızlıgı nobet tutucaklar egıtımler falan zor dıyorlar bakalım tabı olsun gene bak ankara yakın bıraz daha sana ızmırden :) gıdıp goruyormusun goruslerı falan vra mı carsısı falan rahatca cıkıyormu kıtlenıyormu cok

Şuana kadar kitlenmedi hiç çarşısı canım, bazen 2 haftada bi çarşıya çıkıyo bazen her hafta. Hiç gitmedim yanına izne falan geldiği için fırsatta olmadı açıkçası, sende şükret haline canım alt devreleri geldikçe rahatlar her zaman böyle sonuç olarak

kızlarr dayanamadım ben bu hafta sonuda gıdıyorum valla samsuna :):)

anladım hayatımm ay bakalım inşşş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…