belli oldu mu yeriiii
cuma günü olucak inşallah canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belli oldu mu yeriiii
Niloş 9 günün kaldı bu hafta belli olur ustalarınız bizim dağıtımdada son gün belli olmuştu kızlarınki.![]()
evet yawrum yaa varyaa ne giysem havaalanına karşılamaya giderken falan onları düşünmeye başladım
hayırlısıyla bir belli olsada rahatlicam yawrum ya ...
sen nasılsın askerin nasıl selenciğimm
O en keyiflisi tatlım yaa tadını çıkart hiç acele etme o kadar çabuk geçiyorki inanamıyorsun.Bende nasıl olsun askerimi çok özledim bu aralar duygusala bağladım geçseydi şu günler hayırlısıyla![]()
o en keyiflisi tatlım yaa tadını çıkart hiç acele etme o kadar çabuk geçiyorki inanamıyorsun.bende nasıl olsun askerimi çok özledim bu aralar duygusala bağladım geçseydi şu günler hayırlısıyla![]()
Geçicek yawrum hayırlısıyla bitiricez bu askerliği sonra hepp yanımızda olucaklar inşallah
Canım askerin ankarada, sen istanbuldamıydın kuzucum yanlışmı hatırlıyorum![]()
gecmesin o günler münkünse yaaa uffbende bu ara geceleri zor geçiyorum ama geçicek diy düşünüyorum bi an önceeee geçsinn inşş
Geçeçek inşallah tatlım Acı çekeceğiz ama sonunda bizim bayramımız olacak canım.
aynen öyle bakalımm dayanıcaz ama sonu guzel olcak en azından bunu dusunmesı bıle guzel gelıyor ınsana moral verıyor
Tlfon ankösörlümü kullanıyorsunuz tatlım.
evet oyle suan yanı ıcerıye sokuluyormusta hergun hemen hemen gorusuyoruz bazı gunler konusamıyoruz sımdı samsunda acemılıgı ondan cok oyle telefon sokma gereksınımı duymadık sız nasıl gorusuyorsunuz
Bizde acemilikte ankösörlüden konuşuyordum tatlım ustadada bir süre tlfonsuz kaldık 1.5 ay önce tlfon girdirdi şimdi çok rahatız sürekli konuşuyoruz.Sabredin canım ustaya geçince sizde rahat edersiniz.
çok öyle gelmiyor çünkü köşk muhafızlığı çıktı disiplinli ve sıkı olduğundan bakalım telefon olayını ne yapıcaz bilemiyoruz pek canım ins senin dediğin gibi olur seninde ankaradaydı dimi nerde
Benim askerimde ankara yenikentte bizimkinin orasıda çok disiplinli dediler ama çok rahat akşamları olsun nöbetlerde olsun çok rahat tlfonla konuşabiliyoruz sizde öyle olursunuz canım.Bu arada ismin ezgi dimi.
Benim askerimde ankara yenikentte bizimkinin orasıda çok disiplinli dediler ama çok rahat akşamları olsun nöbetlerde olsun çok rahat tlfonla konuşabiliyoruz sizde öyle olursunuz canım.Bu arada ismin ezgi dimi.
evet canımmm bakalımm ama ya bılmıyorum cankayada cumhurbaskanlıgı kosku oldugundan bızımkı sıkı dıyolar