93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

Niloş 9 günün kaldı bu hafta belli olur ustalarınız bizim dağıtımdada son gün belli olmuştu kızlarınki.

evet yawrum yaa varyaa ne giysem havaalanına karşılamaya giderken falan onları düşünmeye başladım
hayırlısıyla bir belli olsada rahatlicam yawrum ya ...
sen nasılsın askerin nasıl selenciğimm

evet yawrum yaa varyaa ne giysem havaalanına karşılamaya giderken falan onları düşünmeye başladım
hayırlısıyla bir belli olsada rahatlicam yawrum ya ...
sen nasılsın askerin nasıl selenciğimm

O en keyiflisi tatlım yaa tadını çıkart hiç acele etme o kadar çabuk geçiyorki inanamıyorsun.Bende nasıl olsun askerimi çok özledim bu aralar duygusala bağladım geçseydi şu günler hayırlısıyla

Geçicek yawrum hayırlısıyla bitiricez bu askerliği sonra hepp yanımızda olucaklar inşallah
Canım askerin ankarada, sen istanbuldamıydın kuzucum yanlışmı hatırlıyorum

Ne zor zamanlar senin askerde olduğun zamanlar.Sen askere gitmeden önce hiç ilgimi çekmediği halde televizyonda askerlerle
ilgili tüm haberleri seyrediyorum şimdi. Seninle beraber gün sayıyorum. Her yere telefonumu yanıma alarak gidiyorum şimdi.
Arasan da sesini duysam diye bütün gün bekliyorum. Bütün gün geçmeyen dakikalarımın telefonda seninle konuşurken
bir anda geçip gitmesine sinir oluyorum. Askerliğin bitince seninle yaşayacaklarımı şimdiden hayal ediyorum.
Hasretin yakıyor yüreğimi. Gözlerimden akan yaşları silecek ellerin yok artık.
Ağlama sus derdin hep sen bana. Sende dayanamazsın bensizliğe canın yanar anlatamazsın kimselere derdini.
Ben seni senden iyi bilirim.Bugünler de geçecek elbet.
Kavuşunca bırakmayız birbirimizi asla kopamayız artık birbirimizden.
Seni benden ayıran yıllara yollara inat hep aynı sevgimle hasretimle bekliyorum seni.
Geldiğinde hasret bitti derim gözlerinin içine bakıp da. Geldin mi sevgilim geldin mi herşeyim..
Yollarına bakmak çok zor ama katlanıyorum senin için ölüme bile katlanırım. Dönülmez yol değil askerlik elbet dönülür.
Her şeye çözüm buluyorumda özlemine çare bulamıyorum.
Akşam olunca hüzün çöküyor kalbime ağlasam bir türlü ağlamasam bin türlü. Senli şarkılar dinliyorum seni anlatıyor hepsi.
Bir şey fark ettim sevgilim sen gittiğinden beri aslında her şey sana benziyor. Seni anlatıyor. Bu bile güzel geliyor bazen.
Anlatıyorsun oraları alışıyorsunda bak ne güzel
Ne desem boş sevgilim tek bildiğim seni çok sevdiğim. Hasretine hasret eklediğim.
Kokusuna sesine gülüşüne taptığım herşeyim. Sağ salim dön gel yeter ki ben hep burada seni bekleyeceğim.
Gelişine umutlar ektim gel. Dönme bir daha geri kokunu alıp tekrar gitme hep yanımda kal artık.
İstemiyorum sensiz geceyi sensiz sabaha uyanmak istemiyorum artık.
Kendine iyi bak. Unutma sayılı gün çabuk geçer.
Seni çok seviyorum askerim...

gecmesin o günler münkünse yaaa uff bende bu ara geceleri zor geçiyorum ama geçicek diy düşünüyorum bi an önceeee geçsinn inşş

Tlfon ankösörlümü kullanıyorsunuz tatlım.

evet oyle suan yanı ıcerıye sokuluyormusta hergun hemen hemen gorusuyoruz bazı gunler konusamıyoruz sımdı samsunda acemılıgı ondan cok oyle telefon sokma gereksınımı duymadık sız nasıl gorusuyorsunuz

evet oyle suan yanı ıcerıye sokuluyormusta hergun hemen hemen gorusuyoruz bazı gunler konusamıyoruz sımdı samsunda acemılıgı ondan cok oyle telefon sokma gereksınımı duymadık sız nasıl gorusuyorsunuz

Bizde acemilikte ankösörlüden konuşuyordum tatlım ustadada bir süre tlfonsuz kaldık 1.5 ay önce tlfon girdirdi şimdi çok rahatız sürekli konuşuyoruz.Sabredin canım ustaya geçince sizde rahat edersiniz.

Bizde acemilikte ankösörlüden konuşuyordum tatlım ustadada bir süre tlfonsuz kaldık 1.5 ay önce tlfon girdirdi şimdi çok rahatız sürekli konuşuyoruz.Sabredin canım ustaya geçince sizde rahat edersiniz.

çok öyle gelmiyor çünkü köşk muhafızlığı çıktı disiplinli ve sıkı olduğundan bakalım telefon olayını ne yapıcaz bilemiyoruz pek canım ins senin dediğin gibi olur seninde ankaradaydı dimi nerde

Benim askerimde ankara yenikentte bizimkinin orasıda çok disiplinli dediler ama çok rahat akşamları olsun nöbetlerde olsun çok rahat tlfonla konuşabiliyoruz sizde öyle olursunuz canım.Bu arada ismin ezgi dimi.

Benim askerimde ankara yenikentte bizimkinin orasıda çok disiplinli dediler ama çok rahat akşamları olsun nöbetlerde olsun çok rahat tlfonla konuşabiliyoruz sizde öyle olursunuz canım.Bu arada ismin ezgi dimi.

evet canımmm bakalımm ama ya bılmıyorum cankayada cumhurbaskanlıgı kosku oldugundan bızımkı sıkı dıyolar

baby bennim neden şafak panom çıkmıyor yaaaa

evet canımmm bakalımm ama ya bılmıyorum cankayada cumhurbaskanlıgı kosku oldugundan bızımkı sıkı dıyolar

Hayırlısı olsun tatlım gidince herşeyi öğreneceksiniz önce bir gelsinler hasret giderin sonrasını gidince düşünürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…