93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

sağol bitanmmm birlikte atlatcaz bu askerliğiii inşşşş destek olucaz birbirimiize:))

ben bu kadar aglamamıstım hep tutuyordum kendımı 4 ayın patlamasını yasadım resmen .. güçlüyüm diyordum ona destek oluyordum hep uzuldugunde hayır dıyıp sılkelıyordum edıyordum bı an yoruldum bı an bu kadar güçlü değilmişim gibi geldi iyi geldi rahatladım her gün ağlamaktansa gözlerim acıyana kadar ağladım yüzüm gözüm şişene kadar fotoğraflarımıza eskiden olanları herşeyi düşünüp ağladım en azından daha iyiyim bugün :)

Sevindim canm bidaha böyle bişey yaşamazsın umarım

bizimkilere kışlıkları giyebilirsiniz artık demişler uzun kollu gömlekleri fala evet bayaa bi soğumuş ankara...
evet yapcak bısey yok iyi geldi ağlamak yani rahatlattı baya bi . bi de evde olmak sürekli ailemide tek evime geldiklerinde görmek vs bunlardanda bunaldım birazcık çıkıp hava almaya ihtiyacım var tek yaptığım değişiklik ankara izmir oluyor .. onun haricinde evdeyim izin vermiyor bu daa bunalttı falan of neyse ya gelince eve girmicem kaldırımda oturcam böyle eve girmicem ama D:

bizimkilere kışlıkları giyebilirsiniz artık demişler uzun kollu gömlekleri fala evet bayaa bi soğumuş ankara...
evet yapcak bısey yok iyi geldi ağlamak yani rahatlattı baya bi . bi de evde olmak sürekli ailemide tek evime geldiklerinde görmek vs bunlardanda bunaldım birazcık çıkıp hava almaya ihtiyacım var tek yaptığım değişiklik ankara izmir oluyor .. onun haricinde evdeyim izin vermiyor bu daa bunalttı falan of neyse ya gelince eve girmicem kaldırımda oturcam böyle eve girmicem ama D:

ay inş bebeğimmmmm gerçe sevdim aldım içkiyi sarhoş olup bayılana kadar ağlayıp içtim oh iyi geldi heheheh :):)

Oh vallaa da salma kendini bidaha bak senin şafak daha az kışta geldi hemencecik geçiceek vakitt sonra mutlulktaan içersiniz sevdiğinle :)

Oh vallaa da salma kendini bidaha bak senin şafak daha az kışta geldi hemencecik geçiceek vakitt sonra mutlulktaan içersiniz sevdiğinle :)

heheh bi daha bi 4 5 aya kadar güçlü olurum artık ya bi de bunaldım biraz ailemle arkadaşlarımla kimseyle vakit geçiremiyorum çalışmıorum izin vermiyo evdeyim sürekli falan ya ondanda böyle bi hep içime atmaktan falan patladım bi an neyse geçti artık

ah o dert bendede var çalışayım diyorum kafamı dağıtayım hani vakit geçmiş olur . Yok o geldikten sonra çalışabilirmişim ama şuan benim çalştığım yeri filan göremiceği için olmazmış. Aman geçiyo vakit bi şekildee napalım seviyoruuuzuzz

aynen aynen aynısıııı ay cok benzıyolar ya valla D: yok efendım neymıs bu kadar sene zaten bısey yapmadım sımdı o askerdeyken aklı kalırmıs gelınce olabılırmıs falanmıs fılanmıs

ayy oturdum kelebeğin rüyasını izledim gene ağladım birazcık böyle duygulandım falan izlemeyen varsa kesin izleyin kızlaaar çok güzel :):)

Günaydın devrelerimmm

Akşam 11de yolculuk var allahın izniyle bi aksilik çıkmadan gidip gelirim inşallah

ahaha tamam bebegım yapaarımmm napıyosun bakalımmm nasılmıs askerın konustunuz muuu
8de uyandırdı bebeğim o yuzden suan cok mutluuyum sesini duyamamıstımda :) Ama sesi gitmiş ya kısılmıs yazık kıyamam sen nasılsın napıyosun senınkınden haber varmı :) ??

aynen aynen aynısıııı ay cok benzıyolar ya valla D: yok efendım neymıs bu kadar sene zaten bısey yapmadım sımdı o askerdeyken aklı kalırmıs gelınce olabılırmıs falanmıs fılanmıs

Aynennn ne değişiyosa sankii amaannnnn askerdeyken katlaniyimde gelince acısını çıkarcam hepsninn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…