Bende üniversitedeyken örmüştüm ermana atkı, istanbula dönücektik o gece uyumadan bitirmiştim tabi ev arkadaşlarım falanda yardım etmişti :))) bana kalsa hayatta bitmezdi boşverr hazır alırsın satılıyo yüncülerde
Aynen bebişim ya, bende işten güçten fırsat buldukça 5dkda olsa uğruyom.Erman bile diyo giriyonmu kk 'ne . Hee dedim napayım canım sıkılıyo oyalanıyom orda kızlar var muhabbet ediyoz falan zaman geçiyoiyi bakalım diyo uslu durda naparsan yap diyo
Sağol Ezgicim, gerçekten herşeyde bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek. Geçen hafta niyetlenmiştim 30 ağustos muhabbetine gitsekmi falan diye sonra vazgeçtik.bu hafta böyle birşey için kısmetmiş demekki ...
Mehtap heycanı sardı beni zaten sormaaa
Hazalımmm sende bizdensin devrem yaa olurmu hiçç
Kıyamam bebeğim ya bende zaman zaman öyle oluyorum. Telefonda onunla konuşurken ne kadar hissettirmemeye çalışssam da kapatır kapatmaz baslıyorum ağlamaya hayatımda yaşadığım en zorlu süreç tamam geçicek biticek biliyoruz ama her gün beraberken bianda böyle bi sürece girmek gerçekten çok zor . Çevredekiler ağlama etme bitcek gitcek şöyle böyle deselerde nne fayda.. Kolay mı sevdiğinden ayrı kalmak. Tek teselli geldiklerinde bidaha hiç bişey ayıramıcak bizi bunları düşün gelicekler ve bidaha ayrı kalmak yok.. Hayaller kur gelince yapıcaklarınızı düşün.. Geçicek. Zamanı durduramıyoruz ağlayıp bağırıp çağırıp içip kendimizi mahvetsekte gelmicekler.. Allah onlarada bizede sabır versin dicek baska bir sey yok(
ben bu kadar aglamamıstım hep tutuyordum kendımı 4 ayın patlamasını yasadım resmen .. güçlüyüm diyordum ona destek oluyordum hep uzuldugunde hayır dıyıp sılkelıyordum edıyordum bı an yoruldum bı an bu kadar güçlü değilmişim gibi geldi iyi geldi rahatladım her gün ağlamaktansa gözlerim acıyana kadar ağladım yüzüm gözüm şişene kadar fotoğraflarımıza eskiden olanları herşeyi düşünüp ağladım en azından daha iyiyim bugün :)
işte o zaman zaman oluyo böyle insanda bıkkınlık geliyo sanki daha çok var diosun olabildiğince saymamaya çalış ben sırf şu yarılansın diye bu ara pek bi şafağa baktım onun dışında hiç saymıorum belliki seneye gelcek zaten sayınca insana daraltı geliyo ...
Sıkma canını bak en azından gidebiliosun onu düşünnn görebiliosun her zaman yanında olmasının yerini tutmaz ama bununla avutmaktan başka bir şey yok bak bende ağlıcam şimdi haksızlık çok büyükte işte bunları düşünürsenn daha kötü olursun o yüzden kendini avutmayı denicen iyi bi yerde işte görebiliyorum çarşısı var falan diye inan başka yapcak bişi yok çünkü en azından başladılar başlamak bitirmenin yarısı şu an 460 olanları düşün sende en azından alışma evresini atlattın ne kadar alışamasakta ...Saygında biraz zaman geçsin izne gelir izinsiz askerlik olmuo gerçekten o da iyi gelir size ...Bende hırka sweat falan alıcam örgü elimden gelmio bide bizimki atkı hiç sevmezz
işte o zaman zaman oluyo böyle insanda bıkkınlık geliyo sanki daha çok var diosun olabildiğince saymamaya çalış ben sırf şu yarılansın diye bu ara pek bi şafağa baktım onun dışında hiç saymıorum belliki seneye gelcek zaten sayınca insana daraltı geliyo ...
Sıkma canını bak en azından gidebiliosun onu düşünnn görebiliosun her zaman yanında olmasının yerini tutmaz ama bununla avutmaktan başka bir şey yok bak bende ağlıcam şimdi haksızlık çok büyükte işte bunları düşünürsenn daha kötü olursun o yüzden kendini avutmayı denicen iyi bi yerde işte görebiliyorum çarşısı var falan diye inan başka yapcak bişi yok çünkü en azından başladılar başlamak bitirmenin yarısı şu an 460 olanları düşün sende en azından alışma evresini atlattın ne kadar alışamasakta ...Saygında biraz zaman geçsin izne gelir izinsiz askerlik olmuo gerçekten o da iyi gelir size ...Bende hırka sweat falan alıcam örgü elimden gelmio bide bizimki atkı hiç sevmezz
Sevindim canm bidaha böyle bişey yaşamazsın umarım
ay inş bebeğimmmmm gerçe sevdim aldım içkiyi sarhoş olup bayılana kadar ağlayıp içtim oh iyi geldi heheheh :):)
sağol bitanmmm birlikte atlatcaz bu askerliğiii inşşşş destek olucaz birbirimiize:))
Oh vallaa da salma kendini bidaha bak senin şafak daha az kışta geldi hemencecik geçiceek vakitt sonra mutlulktaan içersiniz sevdiğinle :)
heheh bi daha bi 4 5 aya kadar güçlü olurum artık ya bi de bunaldım biraz ailemle arkadaşlarımla kimseyle vakit geçiremiyorum çalışmıorum izin vermiyo evdeyim sürekli falan ya ondanda böyle bi hep içime atmaktan falan patladım bi an neyse geçti artık
Tatlim dedigim programda biraz takil suratlarinizi degisik degisik seylere yapistir neşelen keyfin yerine gelsin ya :)şu şafağımın 30 uda gitse 300de bitseee !!!!
Tatlim dedigim programda biraz takil suratlarinizi degisik degisik seylere yapistir neşelen keyfin yerine gelsin ya :)
ah o dert bendede var çalışayım diyorum kafamı dağıtayım hani vakit geçmiş olur . Yok o geldikten sonra çalışabilirmişim ama şuan benim çalştığım yeri filan göremiceği için olmazmış. Aman geçiyo vakit bi şekildee napalım seviyoruuuzuzz
8de uyandırdı bebeğim o yuzden suan cok mutluuyum sesini duyamamıstımda :) Ama sesi gitmiş ya kısılmıs yazık kıyamamahaha tamam bebegım yapaarımmm napıyosun bakalımmm nasılmıs askerın konustunuz muuu
aynen aynen aynısııııay cok benzıyolar ya valla D: yok efendım neymıs bu kadar sene zaten bısey yapmadım sımdı o askerdeyken aklı kalırmıs gelınce olabılırmıs falanmıs fılanmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?