- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
ayyy sağol bebeğm ya günlerdir gözüme uyku girmiyodu ne olcak ne bitck nasıl olcak diyee dualarrımmm kabul oldu vlla![]()
valla ya ohh ıyı oldu bu haber :):)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy sağol bebeğm ya günlerdir gözüme uyku girmiyodu ne olcak ne bitck nasıl olcak diyee dualarrımmm kabul oldu vlla![]()
eveeet askerım delirdi benim sürgün isticem bu nöbetlerle olmaz böyle bilmem ne diyooo annesini aradım babasını ablasını hepsine söyledim ayağa kaldırdım herkesi çok yoruluyormuş falan diye isyanlarda piskolojisi bozuldu bu araaaa :26::26:
o oyle olunca benımde canım içim sıkılıyor elimdende birşy gelmiyor üff![]()
Kyamam sna canm benm ya. Sen morlni bozmamalısn ona destek olmalsn sende içim sıkılıyor dersen o dha kötü olur ama(
yok ona bırsey demıyorumda bana gelmıs binbaşının numarasını verıyo torpil bulun halledin naparsanız yapın bana çözüm bulun diye .
aileside kızdı kusura bakmasın bu zamana kadar herşey pat küt oldu her istediği zaten ankaraya yaptırdılar yani torpil cumhurbaskanlıgında hala vızıklıyo diye kızdılar falan şimdi aradı annesi haftaya ben gidicektim gene normalde görmeye dedi bu hafta biz gidelim babasıyla moral olur . bende iyi tamam öyle yapalım dedim
Ama sadece o zorluk çekmiyor ki hayatm neden böyle yaptı ki tamam çok haklılar çok yorluyorlar çok çekiyorlar ama dha siz de yolun başında sayılırsınız ne olucak ki böyleher hafta gidicek misiniz :/
oyle oluyor zaten evet cok koyverdı ıyıce herkes yapıyo ve 1 2 aya kadar cavus olcak nobet tutmucak yanı hanı gecıcı bıseyı bu kadar kafasına takıp uzulmesı kotu herkes zorlanıyor askerlık yapıyor kı kendısı ıyı sartlarda kalkıp dua etmesı lazım bunun ıcın ıste suan anlamıyo o pıskolojıden belkıde gecer ıns en kısa zamanda boyle aılesıde bende kendıde kotu oluyor zaman daha cok gecmıyor boyle her hafta olmasada ben zaten 2 haftada 1 gıdıyorum yanına bunu dusunmesı lazım en azından yanı moral olcak olan cok sey var ama o onları dusunmuyor bende buna kızıyorum ..
ama onuda anlamak lazım ne gibi bi pskoljideler bilemiyoruz 2 haftada bir gtmene şükretmesi gerekir tabiki ama işte bilemiyoruz ki ne haldeler ne yaşıyorlar çok zor gerçekten allah hepsine kolaylık versin sevgilininnde en yakın zamanda düzelir umarm pskoljisi. Herşey düzelir hiç üzülme canm
umarım hayatım en kısa zamanda toparlansın yanı berbat degıl guluyoruz edıyoruz telefond falan ama sadece genel olarak mutsuz .. umarım en kısa zamanda duzelır ...
düzelr canm düzelr üzülme sen herşeyin zamanla düzeliyo bak çavş olcakmış zaten biticekmiş herşeyin yoluna girer ozaman :)
düzelsin zaten regliyim duygusallık doruklarımı yaşıyorum bi de o kötü olunca allah allah üst üste geldi hepsii
kendi derdimden seni soramadım nasıl gidiyor askerin nasılll
Olsun canm benm derdim olduğundada sen destek oluyosun bana :) valla iyiki bu siteye üye olmuşm norml arkadaşların ne kdar olsada bu içinde bulunduğm durumu yaşamayan anlayamaz diye düşünüyorumm :) İyii benm askerciiiğimm de düzenli olarak artk günde 2 kere arıyo bak bizdede yoluna giriyo her şey :))
dimii benimde öyle tamam yani seni ve erkek arkadaşını tanıyan yakın olduğundan anlayan arkadaslar oluyor ama askerlik olayı genel ilişki mantığının fazla ötesinde bi durum olduğundan benimde öyle yani burda konuşup destek vermek destek almak falan çok daha farklı bi piskoloji oluyor gerçektende .. oh superr bızımde artık belırlı nobet saatlerıne gore degısıyo ama bızımde oyle konusma olayında sorun yok aman bosverın valla telefon o bu su yaaa.. bak ılla kı ulasıyorlar yanı :) ıns boyle hep gıderde gunde 2 kere oh ne guzelll :):)![]()
![]()
Öyle tabiiii :)) Benmki de bugün aradğnda baya asiye bağlamştı sürekli gece 2 4 nöbeti veriyolar bi uyuyamadım geldiğimden beri diyoduhepsinin bi patlama noktası var demekki
![]()
evett bende guzel bı hafta sonu hazırlayıp gıdıyım barı ne yapsam kı gıdınce yada bıseyler yapıp mı gıdıyım napıyım aklıma bıseyde gelmıyo boyle carsıya cıktıgında falan ben otelde kalcam ya odada bı suprız falan hazırlasam dısarda cunku ankarayı cok bılmedıgımden ne yapcagımıda cok bılemem sonucta :S akıll verseneeee :):)
Benm sevgiliimcimde ankaralı bigün bende ankaralı olucamSüprize gerek yk bebeğm bence hazrlan süslen püslen birşeyler hazırlama imkanın varsa hazrla sevdiği şeyleri götür birlkte bi güzel yemek yeyin sanki hiç asker değilmiş gbi bi gün yaşatmya çalş ona biz olsak saatlerce sarlr :114: uyurdk
uyumak o kadar sacma gelıyo kı yanındayken her sanıye salise görmek istiyosun zamanın kısıtlı diye öyle yapıyorum zaten değişik birşeyler olsun diye dedim genelde zaten hep öyleyizz beraber vakit geçirip sonra dışarı çıkıp gezip yemek yiyoruz falan öyle güzel geçiyor yanii ama değişik bişeyler yapıyım dedim hani şimdi falan ay sana süprizim var falan diyip heyecanlandırmak böylee
acemiyken her hfta gittim ynına bende.çok düşündüm ne spriz ypsam falan. Şimdi hediye alsan belki sokamıcak blki kybtcek çalncak üzülck krkusuyla hediye alamıyodum yemek zaten oluyodu tbi çıkıp gezzemiyoduk acemiydi. bi gün şey yapmıştım içimden ne geliyosa ne hissediyosam açıp okuduğnda mutlu olsn yanındymşım gibi hissetsin en azndan moreli bozldğnda açar bi gülümser yanına oldğmu hisseder diye bişeyler yazmıştım çaktrmadan cüzdanına koydum söylemedim tabi kendisi fark etti bya mutlu olmştu bütün hediyelere bedel oldu bu filan demşti öyle bişey yap istersen kuzm sende çok heycanlı bişey değil ama en azından canını bir şey sıktığnda açıp okur ve hiç beklemedği için öyle bir şey gördüğünde mutlu olr bya :) çok yaratıcı değil ama tavsiye işte :)