Öyle tbiiki canm antlyadayım tatlım adım hazal :)
aa gelmıstım kaleıcı falan hihi gezmstım oyle antalyayı bı araaa :) arkadasım oturuyordu oralarda kaleıcıne cok yakındı onun yanına gelmıstım :)
hadi ya güzeldiir antalyada kavruluyoruz işte yazınsıcağı berbat oluyo :) Sen nerdensin tatlm ?
izmir bendee burasıda öyle ama akdenizin nemi daha kötü canım haklısın .. ay kış gelsin artıkta gelsin geçsin hemen sonra bizimkilern gelmesi artık yaklaşsınnn
Eheheh eveet kuzm kış daha çabuk geçer sonra hopp bi bakmşız gelmişler bile :))
tabı allahtan tek kıs gecırcez dıger turlu 2 kıs gıbı oluyo dusununce cok uzun boylesı pıskolojık olarak bıle cok ıyı gelıyor ınsana hehe :)
evett bizim için dha zor olucktı 2 kış olsaydı bacağndan rahatsız çnkü bi kaza olayı atlattıkk soğuğa gelemiyo basamıyo üstüne ağrıda eksi kırka düşüyomuş kışın zor olucak biraz. o yüzden 1 kış daha iyi oldu
ayy hayatım kışın o zaman içlikler alın sureklı bak yada sen kargoyla gonder kı o bacagına sey yapsın hatta sarmalıları oluyo tam o bolgesıne ıyıce sarsın falan agrı yapar yoksa evet ... allah kolaylık versın ..
hepsni aldık canm zten ordada satılıyomş gerekrse oradan da alcak ta ne kadar sarsada -40 yani bu :S antalyanın soğuğunda bile çok ağrıyodu bacağı. Bakalm kışın çok zr olrsa hava değişmi filan alınıyomuş belkii öyle bişey alır yani bilemiyorum onun için dua ediyorum yazın iyi de işte :S sağol canm benm
Daha yeniler tatlım böyle olması normal alışır oranın disiplinine.napıyorsun canımmmmmm :) benim valla iyi geçiyor alıştı yavaş yavaş sıkı ve disiplinli olduğundan birazcık ağlandı ama iyi şimdi senin nasıl gidiyor nasılsın
Geçeçek inşallah niloş o günleride göreceksiniz.Günaydın tertiplerrrr
Çok şükür 300lere düştük, 200lere düştüğümüzü görsekte rahatlasak, Allahım kış gelsin biran önce ozaman çabuk geçicekkkk
Günaydın tertiplerrrr
Çok şükür 300lere düştük, 200lere düştüğümüzü görsekte rahatlasak, Allahım kış gelsin biran önce ozaman çabuk geçicekkkk
hava degısımını ondan verırlermı bılmıyorumda vala denesın bence belkı oyle bı ıhtımal vardır ..
Günaydınnnn :)))
Vallla 300ler çabucak geldii 200lerde yolda az kaldıııı bitiicekk inş :)
allah kavuştursun kızlar
Geçeçek inşallah niloş o günleride göreceksiniz.
Günaydınnnn :)))
Vallla 300ler çabucak geldii 200lerde yolda az kaldıııı bitiicekk inş :)
Daha yeniler tatlım böyle olması normal alışır oranın disiplinine.
Bende iyiyim canım askerimin yanına gitmiştim biliyorsun askerime çok büyük moral oldu şuan bir sıkıntı yok çok mutlu Allahım bozmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?