93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

hadi ya güzeldiir antalyada kavruluyoruz işte yazın sıcağı berbat oluyo :) Sen nerdensin tatlm ?

izmir bendee burasıda öyle ama akdenizin nemi daha kötü canım haklısın .. ay kış gelsin artıkta gelsin geçsin hemen sonra bizimkilern gelmesi artık yaklaşsınnn

Eheheh eveet kuzm kış daha çabuk geçer sonra hopp bi bakmşız gelmişler bile :))

tabı allahtan tek kıs gecırcez dıger turlu 2 kıs gıbı oluyo dusununce cok uzun boylesı pıskolojık olarak bıle cok ıyı gelıyor ınsana hehe :)

tabı allahtan tek kıs gecırcez dıger turlu 2 kıs gıbı oluyo dusununce cok uzun boylesı pıskolojık olarak bıle cok ıyı gelıyor ınsana hehe :)

evett bizim için dha zor olucktı 2 kış olsaydı bacağndan rahatsız çnkü bi kaza olayı atlattıkk soğuğa gelemiyo basamıyo üstüne ağrıda eksi kırka düşüyomuş kışın zor olucak biraz. o yüzden 1 kış daha iyi oldu

ayy hayatım kışın o zaman içlikler alın sureklı bak yada sen kargoyla gonder kı o bacagına sey yapsın hatta sarmalıları oluyo tam o bolgesıne ıyıce sarsın falan agrı yapar yoksa evet ... allah kolaylık versın ..

hepsni aldık canm zten ordada satılıyomş gerekrse oradan da alcak ta ne kadar sarsada -40 yani bu :S antalyanın soğuğunda bile çok ağrıyodu bacağı. Bakalm kışın çok zr olrsa hava değişmi filan alınıyomuş belkii öyle bişey alır yani bilemiyorum onun için dua ediyorum yazın iyi de işte :S sağol canm benm

hava degısımını ondan verırlermı bılmıyorumda vala denesın bence belkı oyle bı ıhtımal vardır ..

Günaydın tertiplerrrr

Çok şükür 300lere düştük, 200lere düştüğümüzü görsekte rahatlasak, Allahım kış gelsin biran önce ozaman çabuk geçicekkkk

napıyorsun canımmmmmm :) benim valla iyi geçiyor alıştı yavaş yavaş sıkı ve disiplinli olduğundan birazcık ağlandı ama iyi şimdi senin nasıl gidiyor nasılsın
Daha yeniler tatlım böyle olması normal alışır oranın disiplinine.
Bende iyiyim canım askerimin yanına gitmiştim biliyorsun askerime çok büyük moral oldu şuan bir sıkıntı yok çok mutlu Allahım bozmasın inşallah.

Günaydın tertiplerrrr

Çok şükür 300lere düştük, 200lere düştüğümüzü görsekte rahatlasak, Allahım kış gelsin biran önce ozaman çabuk geçicekkkk

Günaydınnnn :)))
Vallla 300ler çabucak geldii 200lerde yolda az kaldıııı bitiicekk inş :)

Geçeçek inşallah niloş o günleride göreceksiniz.

Ayyy selenimm inşallahhh

Son gelişmelerden haberin varmı yawrum bir ihtimal eylülün ilk haftası haftasonu için İzmire gidebilirim, gerçi daha babamdan falan izin almadım sadece kendi kendime plan yapıyorum

Günaydınnnn :)))
Vallla 300ler çabucak geldii 200lerde yolda az kaldıııı bitiicekk inş :)

400ler kısaydı hemencik düştük 300lere, ama 300ler uzun geliyo gözüme wallahi geçsin biran öncede kavuşalım artık

aminnnnnnnnnnn bende gidiyorum cumartesiiii benimkide nöbetlere başladı ya ondan biraz afalladı uykusuz kalıyo çok günde 8 saat nöbet falan olunca ondan gidicem bi moral olsun diyeee :) alışıyo işte yavaş yavaşş evet 1 ay olcak alıştı gerçe ne ara geldide gitti anlamadım 1 ay olmuş gelip gideli yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…