- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
aynen canım benımde atıo şafaklarrrr
iyi iş guc canım napalım sende durumlar nasılll napıosn
iyiyim bende bebeğimcim kurs o bu su oyle gecıp gıdıyo gunler dizi o bu su falan :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım benımde atıo şafaklarrrr
iyi iş guc canım napalım sende durumlar nasılll napıosn
iyiyim bende bebeğimcim kurs o bu su oyle gecıp gıdıyo gunler dizi o bu su falan :)
ne kursu canım?
stilistlik kursu hayatımcımmmmmmm çiz çiz bütüün günn öyleyimm![]()
bende öleydım bı zamanlar canımmm :)
ayy bakalım su zamanlarımı atlatıyımda ben bı artık bıtsın yaaa suan ne yapıyorsun sennn![]()
işteyım canım calısyorum dicem ama yalannyogun deılım bugun nette takılıyorum öyle
![]()
anladımmmm grafik işi falan mıııı kolay gelsin olsun her gün yogun olup yorulmaaa zateeen![]()
işteyım canım calısyorum dicem ama yalannyogun deılım bugun nette takılıyorum öyle
![]()
anladımmmm grafik işi falan mıııı kolay gelsin olsun her gün yogun olup yorulmaaa zateeen![]()
evet canım grafık tasarım nerden bıldın
ay evet benım kafayı yemıs gıbı burda 50 tane paylasım olmus hahastilistlik çizim o bu şu diye konuşunca aklıma grafik falan geldi yada stilistsindir diye düşündüm ondan bebeğimcim :26:
hıı anladim tatlım dogru tahmınn![]()
şimdiden hayırlı yolculuklar aileside geliyo mu ? benim askerde izne çıktı mehtap başladı ama pazar günü kavuşma bizim için![]()
hehe kolay gelsın bebegımmm sevındım dogru tahmınımeeeee![]()
alaaaaaaaaaaaaahh beee çok güzel haberler aldım bugün sevgilimdennn
normalde Ankaradada yemın torenı olcaktı 2.kez ve yemınden once carsı falan yoktu hıcbır sekılde ama bayram dolayısıyla carsı vermısler o da benım geldıgım tarıh ıcın konusmus ve ızın vermısler yanı carsısına gıdıyo gıbı oldum mutlulugumu paylasmak ıstedımm![]()
yok gelmıyorlar onlar Kıbrısta olcaklar bayramda falan tatile gidiyorlar ben tek gidiyorum . teşekkür edrim begümümmm
senin askerde ohh bizde pazar kavuşcaz hehe kac gün izinde olcakkkkk ohhhhh bu hafta cidden bayram haftası desene bize![]()
ohh gitsinler boşver başbaşa daha güzel vakit geçirirsin inşallah çift çarşı olur ...
10 gün izin cnm pazar günü gelck buraya işte 4-5 günü ailesiyle akrabaylarıyla geçer orda, pazardan itibarende benim Allahın izniyle![]()
![]()
![]()