• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

evet canım grafık tasarım nerden bıldın

ay evet benım kafayı yemıs gıbı burda 50 tane paylasım olmus haha :9: stilistlik çizim o bu şu diye konuşunca aklıma grafik falan geldi yada stilistsindir diye düşündüm ondan bebeğimcim :26:

alaaaaaaaaaaaaahh beee çok güzel haberler aldım bugün sevgilimdennn
normalde Ankaradada yemın torenı olcaktı 2.kez ve yemınden once carsı falan yoktu hıcbır sekılde ama bayram dolayısıyla carsı vermısler o da benım geldıgım tarıh ıcın konusmus ve ızın vermısler yanı carsısına gıdıyo gıbı oldum mutlulugumu paylasmak ıstedımm :16::72::21:

şimdiden hayırlı yolculuklar aileside geliyo mu ? benim askerde izne çıktı mehtap başladı ama pazar günü kavuşma bizim için :1:

yok gelmıyorlar onlar Kıbrısta olcaklar bayramda falan tatile gidiyorlar ben tek gidiyorum . teşekkür edrim begümümmm
senin askerde ohh bizde pazar kavuşcaz hehe kac gün izinde olcakkkkk ohhhhh bu hafta cidden bayram haftası desene bize :9::16:

hehe kolay gelsın bebegımmm sevındım dogru tahmınımeeeee :9:

sagol tatlımmm :16:

alaaaaaaaaaaaaahh beee çok güzel haberler aldım bugün sevgilimdennn
normalde Ankaradada yemın torenı olcaktı 2.kez ve yemınden once carsı falan yoktu hıcbır sekılde ama bayram dolayısıyla carsı vermısler o da benım geldıgım tarıh ıcın konusmus ve ızın vermısler yanı carsısına gıdıyo gıbı oldum mutlulugumu paylasmak ıstedımm :16::72::21:

ayyy cnm ne guzel yaa sevindim senın adınaaa :16:

yok gelmıyorlar onlar Kıbrısta olcaklar bayramda falan tatile gidiyorlar ben tek gidiyorum . teşekkür edrim begümümmm
senin askerde ohh bizde pazar kavuşcaz hehe kac gün izinde olcakkkkk ohhhhh bu hafta cidden bayram haftası desene bize :9::16:

ohh gitsinler boşver başbaşa daha güzel vakit geçirirsin inşallah çift çarşı olur ...

10 gün izin cnm pazar günü gelck buraya işte 4-5 günü ailesiyle akrabaylarıyla geçer orda, pazardan itibarende benim Allahın izniyle :1:
:1: :1:

ohh gitsinler boşver başbaşa daha güzel vakit geçirirsin inşallah çift çarşı olur ...

10 gün izin cnm pazar günü gelck buraya işte 4-5 günü ailesiyle akrabaylarıyla geçer orda, pazardan itibarende benim Allahın izniyle :1:
:1: :1:

ohhh ohhhh yok bizim çift imkansız bu çarşıyı bile zor almışlar :26: ayy cok sevindim senin adınaaaaaaaaaaaaaaa
evet evet aılesyle gecırsın 4 5 gununu sonra tamam artık senindir hehehe çok güzellllllll :9:

Back