• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

Konuştumm canım knuştum cuma günü gitti o gün bi kere aradı günde iki kez filan arayabiliyor ankasörlü bozukmuş. Dağın başında diye yakınıyor şimdi bakalım :) Kışın -48 i görüyormuş :( Şuan üşüyorum diyo akşamları soğuk oluyomuş baya sıkı sıkı tembihliyorum kalın giyin diye . Baklım hepimiz için hayrılsı olsun inşallh :)
Daha yeniyim canım burda hele bi çözeyimde yapıcamm :D

iyi olsunlarda canım gerisi boş katlanıcaz herşeye....
yukarıda profilim yazan yere gir orda hakkımda diye bir bölüm var ordan geleceği tarihi falan yazıp kaydediyorsun oluyor canım istersen bi denersin..

iyi olsunlarda canım gerisi boş katlanıcaz herşeye....
yukarıda profilim yazan yere gir orda hakkımda diye bir bölüm var ordan geleceği tarihi falan yazıp kaydediyorsun oluyor canım istersen bi denersin..

Öyle tabi canım benm.
Sağol tatlm deniyim bi :)

konuştunmu askerinle hiç, keyfi nasılmış canım soğukmuymuş oralar?

bu arada sende bizimki gibi ticker yapsana yavrum senin şafağıda görelim birlikte sayarız artık :6: ben ful izin kullancak gibi sayıyorum zaten her ihtimale karşı sonradan canım sıkılmasın :1:

full ızın alcak gıbı say zaten bebegım her zaman bende oyle hıc degıstırmedım zaten bak yemn torenınden sorna gelcek etcek bılmemne 7gun ordan eklıcen dıger turlu snra bunalır sıkılır gelır gene mı eklıcen bırak gelmezse suprız ınersın daha ıyı :) dıgerı kendını kandırmak safak konusunda zaten ıllakı bunalıp gelırler bı 10 gunu bıle olsa kullanırlar yanı

canımmm geldimi nişanlınnn benimki de süpriz yaptı geldi senin bugün gelicekti diye hatırladımmm şafaklarımız aynı hemen hemen aslında tahmin etmem gerekiyordu ayyy aklıma gelmedi hiç ya ne saf kızım

canım eşim geldi 1 haftadır beraberdik ama bugün gitti ustabirliğine artık bidaha izne ne zaman gelir bilmem..çokda uzak bende gidemem offf off

canım eşim geldi 1 haftadır beraberdik ama bugün gitti ustabirliğine artık bidaha izne ne zaman gelir bilmem..çokda uzak bende gidemem offf off

bebegım bı daha kışa gelsin bak cunku aha onumuzde 1 sene vaaar hepımızın hepsını gelıp sımdı kullanırlarsa cok zor olur ... 10 10 kullanır bı 3 4 ay daha gecsın gelır sonra bı daha glır 3 4 ay sonra falan ...

bebegım bı daha kışa gelsin bak cunku aha onumuzde 1 sene vaaar hepımızın hepsını gelıp sımdı kullanırlarsa cok zor olur ... 10 10 kullanır bı 3 4 ay daha gecsın gelır sonra bı daha glır 3 4 ay sonra falan ...

Bencede dğru söylüosn tatlım biz mesela hiç kullanmamayı düşnüyoruz bian önce gitsiinnn gelsinnn sonra düğün yapıcazzz oohhh :D

Bencede dğru söylüosn tatlım biz mesela hiç kullanmamayı düşnüyoruz bian önce gitsiinnn gelsinnn sonra düğün yapıcazzz oohhh :D

heheh cok guzelmısss bebegımmm ama bak soyle soylıyım bence buna o karar versın yanı evet daha erken gelme acısından cok guzel gozukuyor ama gercekten bunaldıgında falan cıksın gelsın kendını ıyı hıssetmıcegıne gelsın senın aılesının yanına memleketıne bı kac gun 5 10 gun arası bı ızınle kotu olup sıkılıp bunalmasından ıyıdır kullanmamaya calıssın tabıkıde ama bunalırsada bosver cıksın gelsın yanı 460 dıye basladı bu ıs 440 olursa ne ala bakalım ıns 440la bıter tabıkııı :16::16:

heheh cok guzelmısss bebegımmm ama bak soyle soylıyım bence buna o karar versın yanı evet daha erken gelme acısından cok guzel gozukuyor ama gercekten bunaldıgında falan cıksın gelsın kendını ıyı hıssetmıcegıne gelsın senın aılesının yanına memleketıne bı kac gun 5 10 gun arası bı ızınle kotu olup sıkılıp bunalmasından ıyıdır kullanmamaya calıssın tabıkıde ama bunalırsada bosver cıksın gelsın yanı 460 dıye basladı bu ıs 440 olursa ne ala bakalım ıns 440la bıter tabıkııı :16::16:

O öylee istiyor tatlımcım zaten bian önce bitiriyim diyoda bende snin gibi düşünüyorum dayanamazz o canım benm biz şimdiden ağlaşmaya başladık dayanamayızz görüşmeden :) ay yakın bi yer olsa 10 saat bile olsa gitcem görmeyede 22 saat sürüyor yol :(
Bakalımm dyancaz artık

O öylee istiyor tatlımcım zaten bian önce bitiriyim diyoda bende snin gibi düşünüyorum dayanamazz o canım benm biz şimdiden ağlaşmaya başladık dayanamayızz görüşmeden :) ay yakın bi yer olsa 10 saat bile olsa gitcem görmeyede 22 saat sürüyor yol :(
Bakalımm dyancaz artık

daha acemıde degılmı hayatım ?

Yok canım acemlik bitti cuma günü uğurladım ağrı ya daha 4 gün oldu:)

aynı zamanda ugurlamısız bende cuma ugurladımmm ...
22 saatte uzak ıste sey falan olmuyomuymus bı yere kadar ucak olsa snra ordan otobusle devam etsen en azından cıddı anlamda cok ozledıgınde falan cok zor olur ama onceden falan ayarlandıgında fıyatlarıda uygun oluyor .. o sekılde falan olmaz mı bı ıkı kere belkı denenebılır aılen falanda ızın verırlerse :30:

aynı zamanda ugurlamısız bende cuma ugurladımmm ...
22 saatte uzak ıste sey falan olmuyomuymus bı yere kadar ucak olsa snra ordan otobusle devam etsen en azından cıddı anlamda cok ozledıgınde falan cok zor olur ama onceden falan ayarlandıgında fıyatlarıda uygun oluyor .. o sekılde falan olmaz mı bı ıkı kere belkı denenebılır aılen falanda ızın verırlerse :30:

Burdan ankaraya uçakla ve ya otobüsle ordan ağrıya gidiliyo zten canm direk gidis yok ağrıya nasıl bir memlketse artık. Ailemden yana sıkıntı yok ailelr filan tanısıo acemiyken hep gidiodm her hafta snuda şimdi oda istemiyo doğu olunca korkuyo ister istemez in bin :(

Burdan ankaraya uçakla ve ya otobüsle ordan ağrıya gidiliyo zten canm direk gidis yok ağrıya nasıl bir memlketse artık. Ailemden yana sıkıntı yok ailelr filan tanısıo acemiyken hep gidiodm her hafta snuda şimdi oda istemiyo doğu olunca korkuyo ister istemez in bin :(

tabı o da var olmadı onun aılesı falan gıderse yanı bı kac kısı gıdersenız falan olabılır sonucta o da haklı bı yonde aklı sende kalcak gelcen agrıya nızamıyeyı bulcan ordan tekrar donus falan .. ıns bı orta yolunu bulursunuz en kısa zamanda hayatım ya

tabı o da var olmadı onun aılesı falan gıderse yanı bı kac kısı gıdersenız falan olabılır sonucta o da haklı bı yonde aklı sende kalcak gelcen agrıya nızamıyeyı bulcan ordan tekrar donus falan .. ıns bı orta yolunu bulursunuz en kısa zamanda hayatım ya

İnş canm bakalım dayanamıcak olrsak o gelir daha uçağa bindğm anda özlemeye basladım diyoo dyanamaz gelr o :) bakalımm canm ya hayrlsı olsun

Burasıda pek bi boş haa :41:
Canım sıkılıyoooooor kızlar :43:

eveeet genelde baska yerlerde konusuluyordu falan ondan bı de bızım kac kısı var bılmıyorum 93/2 olan cok yok sanırım gıren bu tertıpten .. genelde ustler falan var hep bızım tertıp kesfetse KK nu guzel olcakkkk :kkk::72:

eveeet genelde baska yerlerde konusuluyordu falan ondan bı de bızım kac kısı var bılmıyorum 93/2 olan cok yok sanırım gıren bu tertıpten .. genelde ustler falan var hep bızım tertıp kesfetse KK nu guzel olcakkkk :kkk::72:

Var gibi görünüyoo ama kimse pek konuşmak istemiyo sanırım :D

Var gibi görünüyoo ama kimse pek konuşmak istemiyo sanırım :D

ben pek göremedim öyle şafağımın yakın olduğu ya ... bi kaç öyle kişi var dur bakalım bu ay gideceklerde olcak diye biliyorum ağustosta ortalarında falan oluyormuş ya bizim alt devremiz olcak onlarda gelcek onlarında topiği olur büyük ihtimalll :):)

Back