Evet ya çok hızlı geçer eminim onun annelerini ziyaret benimkileri ziyaret derken geçecek olsun ama hep yan yana Olcaz ya yeter... Evet canım şafaklarımız aynı sayılır acemiliğini tokatta yapıyo canım hudud askeri benim yarim
Evet ya çok hızlı geçer eminim onun annelerini ziyaret benimkileri ziyaret derken geçecek olsun ama hep yan yana Olcaz ya yeter... Evet canım şafaklarımız aynı sayılır acemiliğini tokatta yapıyo canım hudud askeri benim yarim
çok kötüyümmmmm şimdi havaalanından geldiim bıraktım askerimi ....
çok kötüyümmmmm şimdi havaalanından geldiim bıraktım askerimi ....
kıyamam canım ya bende sabah bıraktım askımı havalanına gitti iştebu sefer daha zordu
Allah kavuştursun canım.. senin askerin nerde
canım Allah kavustursun tahmın edıyorum halini
anlıyorum seni bak bızde öyleydık zamanla alışıcaksn zor bi dönem cok zor
evette başa sarmış gibi oldu 7 gündür yanımda şimdi bi anda yok oldu bi de dün gece bi anda ateşi falan çıktı sabah 5 e kadar sirkeli bezlerle sildim heryerini ateşini düşürdüm sonra teslim ettim sabahına hasta falan olmasıda çok daha kötü yaptı kouştuk aradı biraz önce iyiymiş devrecilik yokmuş öyle üstleride çok iyi davranmış falan ama işte n biliyim başa sardı o ayrılık olayı ...
öyle oluyor canım basa sarıyo hersey yanındayken
hıc gitmemiş gibi tekrar gidince gene ayrılık gene alışma sureci zor
ilk giderken yasadıgım durumdan daha cok koymustu bana
her izin dönusu böyle olucaz sanıyorum ki
hasta olmasın walla orda dıkkat etsin kendisine
nereye dusmustu tatlım snn askerin ankaramıydı ?
evet bebegım ankara cumhurbaskanlıgı koskunde sımdı ıste bakalım sımdı cumartesı pazara denk geldıgınden rahat olurda pazartesı baslar asıl egıtımlerı bıseylerı ondan dedım bende 2 gunde barı bırazda olsa toparlanır kendıne gelır dıye
93/2 yarenlerıiii nerelerdesniiiizzz askerleriniz şafaklarınız ne alemde hiç yazan eden yokkk
Valla canım sizin şafaklar 300lere düşmüş bile :) biz daha 400lerdeyiz
bebegım bız 400lerde ılk 10 gun duştu ooo 10 gun bıttı dıye parti vercektik o derece 400ler cabuk dusuyoda 300ler zorluyor 200ler daha kolay ve hızlı gelıyormus bakalım ogrenıyoruz yavas yavas :):) nerde askerın
Baklım canım dhaa 400ü atlaatamadık biz inşallah o günleride görücezzz :) burdurda acemilk yaptı şuan ağrıda
geçicek hepsi zamanla sonra bizde kavuşucaz inşallah umutları kaybetmek yokk
umuduumuz her zaman var tabiki o iyi olsun yeter :) Kavuşcağmız günü hayal etmek bile güzel şimdilik :) Şafağımızda aynıymış :)
konuştunmu askerinle hiç, keyfi nasılmış canım soğukmuymuş oralar?
bu arada sende bizimki gibi ticker yapsana yavrum senin şafağıda görelim birlikte sayarız artıkben ful izin kullancak gibi sayıyorum zaten her ihtimale karşı sonradan canım sıkılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?