93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

oyle olcak sanrım evet benımde :) bızde samsundan ankarraya gıdıcez bakalım

canımmm geldimi nişanlınnn benimki de süpriz yaptı geldi senin bugün gelicekti diye hatırladımmm şafaklarımız aynı hemen hemen aslında tahmin etmem gerekiyordu ayyy aklıma gelmedi hiç ya ne saf kızım

çok kötüyümmmmm şimdi havaalanından geldiim bıraktım askerimi ....

Devrelerimmm bende bugün uğurladım askerimi usta birliğine gitti izmire..

Allah hepimize sabır versin hepsi Allaha emanet orda...

canım Allah kavustursun tahmın edıyorum halini
anlıyorum seni bak bızde öyleydık zamanla alışıcaksn zor bi dönem cok zor

evette başa sarmış gibi oldu 7 gündür yanımda şimdi bi anda yok oldu bi de dün gece bi anda ateşi falan çıktı sabah 5 e kadar sirkeli bezlerle sildim heryerini ateşini düşürdüm sonra teslim ettim sabahına hasta falan olmasıda çok daha kötü yaptı kouştuk aradı biraz önce iyiymiş devrecilik yokmuş öyle üstleride çok iyi davranmış falan ama işte n biliyim başa sardı o ayrılık olayı ...

öyle oluyor canım basa sarıyo hersey yanındayken
hıc gitmemiş gibi tekrar gidince gene ayrılık gene alışma sureci zor
ilk giderken yasadıgım durumdan daha cok koymustu bana
her izin dönusu böyle olucaz sanıyorum ki
hasta olmasın walla orda dıkkat etsin kendisine
nereye dusmustu tatlım snn askerin ankaramıydı ?

evet bebegım ankara cumhurbaskanlıgı koskunde sımdı ıste bakalım sımdı cumartesı pazara denk geldıgınden rahat olurda pazartesı baslar asıl egıtımlerı bıseylerı ondan dedım bende 2 gunde barı bırazda olsa toparlanır kendıne gelır dıye

evet cnm hafta ıcı baslar egtımleri
anca toplanırsınız cnm sonra alısılıo ama özleme hıc alısılmıo walla

93/2 yarenlerıiii nerelerdesniiiizzz askerleriniz şafaklarınız ne alemde hiç yazan eden yokkk

Valla canım sizin şafaklar 300lere düşmüş bile :) biz daha 400lerdeyiz

bebegım bız 400lerde ılk 10 gun duştu ooo 10 gun bıttı dıye parti vercektik o derece 400ler cabuk dusuyoda 300ler zorluyor 200ler daha kolay ve hızlı gelıyormus bakalım ogrenıyoruz yavas yavas :):) nerde askerın

bebegım bız 400lerde ılk 10 gun duştu ooo 10 gun bıttı dıye parti vercektik o derece 400ler cabuk dusuyoda 300ler zorluyor 200ler daha kolay ve hızlı gelıyormus bakalım ogrenıyoruz yavas yavas :):) nerde askerın

Baklım canım dhaa 400ü atlaatamadık biz inşallah o günleride görücezzz :) burdurda acemilk yaptı şuan ağrıda

umuduumuz her zaman var tabiki o iyi olsun yeter :) Kavuşcağmız günü hayal etmek bile güzel şimdilik :) Şafağımızda aynıymış :)

konuştunmu askerinle hiç, keyfi nasılmış canım soğukmuymuş oralar?

bu arada sende bizimki gibi ticker yapsana yavrum senin şafağıda görelim birlikte sayarız artık ben ful izin kullancak gibi sayıyorum zaten her ihtimale karşı sonradan canım sıkılmasın

Konuştumm canım knuştum cuma günü gitti o gün bi kere aradı günde iki kez filan arayabiliyor ankasörlü bozukmuş. Dağın başında diye yakınıyor şimdi bakalım :) Kışın -48 i görüyormuş Şuan üşüyorum diyo akşamları soğuk oluyomuş baya sıkı sıkı tembihliyorum kalın giyin diye . Baklım hepimiz için hayrılsı olsun inşallh :)
Daha yeniyim canım burda hele bi çözeyimde yapıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…