92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Manisa alaşehir canım artık bnde gidip gele manisalı olucaam :)) Evet ki biz cok şanssz bir çift sayıılrız gerçekten :)

alaşehir mi.s
ozaman merkeze çok uzak izmirede uzak kalıyor bayağı canım bu alaşehir izmirin ters istikametinde.
yani manisanın diğer tarafında izmir tarafında dğil

masallah canım ne güzel cok sevindim Allahın sevgili kuluymuşsunuz

aşkım bana hediye telefon göndermiş. galaxy s3 beyaz :)
hayırlı olsun canıımmm bende istiyorum yaaaa

Son düzenleme:
alaşehir mi.s
ozaman merkeze çok uzak izmirede uzak kalıyor bayağı canım bu alaşehir izmirin ters istikametinde.
yani manisanın diğer tarafında izmir tarafında dğil
Araba var tatlım sorun değilkiii :)

masallah canım ne güzel cok sevindim Allahın sevgili kuluymuşsunuz
Aynen öyle tatlımm :) bizde çok sevindik

canum uzun dönem benimki gideli 17 gün oluyor usta birliği belli degil subatın baslarında belli olur

Cereeen ben geldim naber canımm?? Bu arada usta birliği 25 ocak gibi belli olur seninkiyle benimki aynı ayna gitmişler anladığım kadarıyla şubat başında dağıtıma gelicekler 1-2 hafta önce belli oluyo bildiğim kadarıylaaa

mrb cnm iyiym sagol sen acık degilsn gördüğüm kadarıyla.. evet aynı anda gitti bizimkiler inş düzgün biyer cıkar..
kızlarr askerlik 12 aya mı ne inecekmisss bilgisi olan yokmuu yaa cumhurbaskanının onayına kalms imzaya ocakta karar vercekmis ins iner :26:

evet canım okuldaydım yeni geldiii.İyiyim bende.Ay sevgilim her aradığında öyle bir durum var mı diiyp duruyodu bugün ararsa iletiyim hemennnn ayy inş düşerr bizimkilerde vurur inş ayy ayy heyecanlandım 3 ay kar ederiz

Benim nisanlımın ordada tüm askerler konusuyomus olcakmı falan diye haberlerde cıkmıs haber olarakk nisanlm bana arastır bi dogrumu dedi seninki ne demisti bu konuyla ilgili tam olarak :26:

Benim nisanlımın ordada tüm askerler konusuyomus olcakmı falan diye haberlerde cıkmıs haber olarakk nisanlm bana arastır bi dogrumu dedi seninki ne demisti bu konuyla ilgili tam olarak :26:

Ordada konuşuyolarmış burda böyle bir söylenti var doğrumu dedi bende gündemde öyle bişey yok demiştim geçen hafta ama yoktu ki :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…