- Konu Sahibi yener_tugba
- #1.981
Evet 92/4 e kimse bakmıyodu biz tektik 2 3 kisi ancaydıkk kalanlarla da bi araya gelmek mumkun olmuyodu giren biseyler yazıp cıkıyodu zamanla 92/3 e gectik, sagolsun 92/3topiğinin kızları aylarca yanımızda oldular destek cıktılar devamlı ondan dolayı sanırım böyle bisey oldu ama iyikide oldu cok hos arkadaslıklar edindik ipekcim gercekten öyle degilmi? bize katıldıgını sanıyordum mecburiyetten mi 92/3 topiğinde takılıyodun? Bi derdin sıkıntın oldugunda oraya yazıyosun kızlar hep yanında olmuyomu kötümü yani bizim yaptıgımız? öyle bi yazmıssın ki sanki halinden memnun degilmis sikayetciymis gibi..Tuğba haklısın cnm evet bu bizim topiğimizdi ama toplasan 4 belki 5 kişiydik daimi girenler toplam 3 kişi falandık...Sonra 92/3 topiğini, keşfettik ve burda kimse olmadığından bir şey öğrenemiyorduk yeni olduğumzdan az kişiydik zatn öncelikle ben ve ceren orda takılmaya başladık çokçok güzel arkadaşlıklar kurduk birbirimize büyük destek olduk girip okursan görürsümn cnm ama bu topik kapatılsın diye bişey sözkonusu olmamalı yani evet orda takılıyoruz zaten 92/4 lerden 4 kişiyz toplasan çok azız! ordaki arkadaşlarımız kasımda teskere alıcak..Biz burada konuşucaz belki belki ordan devam edicez ama kendi adıma söyliyim...Ben oraya yazmaya alştım...
İpekcim sana isteidğin eyrde takıl diyen olmadıkı bebeğm sadece bz ordsaydık ve sende geldin kötümü oldu söylesene ? Ordaki arkadaşlıklarımızı gördün hepsi çok çok iyi değilmi byrda 3 kişi konuşmak saçma yani....
Son düzenleme: