92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Hayır canım konuşamadım..

sagol tatlımm :)
bende 3 gündür konusamadım malesef askerciğimle aramıyor öküüz

benide 1 gün arıyo 1 gün aramıyo annesini haftada bir arıyo hihihi c.tesi konuşmuştuk bizde hastayım demiştim pazarda aradı aşkımm ya :d Bugün aramadı yarın arar inş Sende sıkma canını arar arar tatilde değiller yazıkk

yok kız benimkinin yeri bi rahatki sorma... keyfinden aramıyo öküz. Morali bozuk oldugunda aramıycakmıs artık beni öyle karar almıs yemin töreni ertelendi ya ona bozuk atıyor kac gündür.. yoksa aradıgında cok rahat konusuyoruz günde 5 kez arayabilirr rahat yer..

Ayy ne güzel benimkinin alayı çok büyükj ve sürekli eğitimdeler vaktii yok.Onlar orda baskı altındlar özgürlükleri yok ya şimdi her şeye sıkılıyolar.Hem seni düşünüyo bence yansıtmak istemiyo morali bozukken o yüzden aramıyo ama odunlar bizim merak ettiğimizi bilmiolar sanki oda ayrıı :))) 2 hafta sonra kavuşucan sevdiğinee sen :) sarıldığın an her şeyi unutursunuz zaten sıkma canını :)

ah ah 2 hafta degil canm 2bucukk hafta napalım katlanıcaz artık.. evet bana yansıtmamaya calısıyo kimseye kötü oldugunu belli etmez o cok asil bi insan gercekten bizi üzmemek için belli etmez ruh halini hep böyleydi askerden öncede..
keske sende gitseydin yemin törenine ne güzel olurdu askerinin ortamını görürdün

Ahhh ahhh keşke ama istanbul çanakkale arası 7 saat ve babam bilmediği için sorun olucak anneminde aklı kalıcak annem istemiyo o yüzden..Uçak bietlerine baktım o güne sefer yok zaten yeni açıldı çanakkaleye havaalanı... Sevgilimde istemiyo hep erkekmiş oralar sanki beni yicekler onun yanında Gidemiyorum maalesef.ÇArşıya çıkınca artık kamerada falan görücem

Aa ciddimisin :S çok üzüldüm.Ne kadarlıktı ilişkiniz? Çok büyük bir sorun mu ?? Çözülemez mi yanii :/
İlişkimiz çok yeni..45 gün oldu başlayalı canım ilk ayımızda o askerdeydi yani..Şöyle anlatayım annem onu istemiyo.Hep baskı yapıyo sana uygun değil olmaz onunla diye.Annem babamdan çok çekti.Onun gibi olmamı istemiyo. Mantıken bize baktığımızda hiç uyuşmuyoruz. Ben üniversite okuyorum o dışarıdan lise okuyor hâlâ. Benim elle tutulur bir mesleğim var onun yok..Aile bağları da çok zayıf bize göre.Birde sigarası alkolu var ben kullanmıyorum.Gökhan benimle ciddi düşündüğünü söylüyo.Ama aşkta karın doyurmuyo bilirsin..Annem bi önceki ilişkimi de onaylamamıştı.Ben erkek arkadaşımı tercih etmiştim.Annemi hep üzdüm.Sonunda ne oldu aldatıldım annemin dedikleri çıktı..Çok üzüldüm,sinir krizleri geçirdim,intihar dahi ettim beni annem hayata döndürdü diyebilirim..Şimdide diyor ki bu kez seni toparlayamam.Gökhan her aradığında annem kızıyo konuşma onla diyo.Kadın yeni ameliyat oldu benim yüzümden ağlayıp duruyo..Ondan kimsenin zarar görmesini istemiyorum..Bende o askere gittikten sonra soğumaya başladım..Öyle canım

o bu degilde özledik degilmii bitse yaa su gurbettlik cıkıp gelseler kapı calsa acsak onlar olsaa :26:

Hadi ya...Valla bu noktada bir şey diyemiyorum canım...Ailelerin uyuşmaması en büyük problem .Bend eüniv okuyorum sevgilim Lise mezunu ama bizimkiler sorun etmez...Çünkü ailelerimiz denk her konuda..Fakat sizin durum karışık biraz valla çok cesaretlisin canım 45 günlük bir ilişkide asker beklemek büyük cesaret olsa gerek.Ama anneciğini üzme...Tabiki sende üzülüyosun anlıyorum ama aile her şey bunu unutma bir de zamanında sana destek olmuş annen...Eğer sende soğuduysan ve üzülmiyceksen çok fazla bitir derim...Yada dağıtıma falan gelirse veya izine o iekildede konuşabilirsin.Ama seni şuan eğer erkek arkadaşın üzüyorsa o zaman hakediyo bırakılmayı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…