Seni kendime çok benzettim bi an.Ben de üniversite okuyorum sevgilimse üniversiteyi bıraktı lise mezunu yani.Ve ben hukuk okuyorum düşün yani aramızda resmen statü konusunda uçurumlar var.Hep bütün problemlerimzi bu yuzden yaşadık ve ben senin ki gibi cesaret edip anneme dahi daha söyleyemedim.Ben şöyle düşünüyorum ki lise üniverste o konu bence ayrılma sebebi olmamalı.Ama aşk karın doyurmuyor,sevgi yetmiyor.Benim annem de hep senin annen gibi düşünür mantıklı konuşur ama işte insan bi kere sevince her şey tozpembe gözüküyo gözüne.İlişkniz çok yeniymiş 45 gün.. Ve ben şöyle bi şey duymştum.Erkekler askere giderken ardında bi bekleyeni olsun isterlermiş o yzden de gitmeden bi sevgli yapayım diye düşünürlermiş.Sevgilini tanımıyorum belkı onun asla böyle bi niyeti de yoktur.Bu ayrışığı annene üzmemek için değil,gerçekten sen de onunla bi gelecek düşünemedğn için yapmalısn bence.Ama şu da varki anneler istemiyosa,o yapılan işten hiçbi hayır gelmedğini çok kereler gördüm.Çok çok zor bi durum .Allah yardımcın olsun.