• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Hadi ya...Valla bu noktada bir şey diyemiyorum canım...Ailelerin uyuşmaması en büyük problem .Bend eüniv okuyorum sevgilim Lise mezunu ama bizimkiler sorun etmez...Çünkü ailelerimiz denk her konuda..Fakat sizin durum karışık biraz valla çok cesaretlisin canım 45 günlük bir ilişkide asker beklemek büyük cesaret olsa gerek.Ama anneciğini üzme...Tabiki sende üzülüyosun anlıyorum ama aile her şey bunu unutma bir de zamanında sana destek olmuş annen...Eğer sende soğuduysan ve üzülmiyceksen çok fazla bitir derim...Yada dağıtıma falan gelirse veya izine o iekildede konuşabilirsin.Ama seni şuan eğer erkek arkadaşın üzüyorsa o zaman hakediyo bırakılmayı...
Evci iznine geldiği gün konuşup bitircem sanırım..Annemi kaybedemem ama Gökhan'ı da üzmek istemiyorum

İlişkimiz çok yeni..45 gün oldu başlayalı canım ilk ayımızda o askerdeydi yani..Şöyle anlatayım annem onu istemiyo.Hep baskı yapıyo sana uygun değil olmaz onunla diye.Annem babamdan çok çekti.Onun gibi olmamı istemiyo. Mantıken bize baktığımızda hiç uyuşmuyoruz. Ben üniversite okuyorum o dışarıdan lise okuyor hâlâ. Benim elle tutulur bir mesleğim var onun yok..Aile bağları da çok zayıf bize göre.Birde sigarası alkolu var ben kullanmıyorum.Gökhan benimle ciddi düşündüğünü söylüyo.Ama aşkta karın doyurmuyo bilirsin..Annem bi önceki ilişkimi de onaylamamıştı.Ben erkek arkadaşımı tercih etmiştim.Annemi hep üzdüm.Sonunda ne oldu aldatıldım annemin dedikleri çıktı..Çok üzüldüm,sinir krizleri geçirdim,intihar dahi ettim beni annem hayata döndürdü diyebilirim..Şimdide diyor ki bu kez seni toparlayamam.Gökhan her aradığında annem kızıyo konuşma onla diyo.Kadın yeni ameliyat oldu benim yüzümden ağlayıp duruyo..Ondan kimsenin zarar görmesini istemiyorum..Bende o askere gittikten sonra soğumaya başladım..Öyle canım

Seni kendime çok benzettim bi an.Ben de üniversite okuyorum sevgilimse üniversiteyi bıraktı lise mezunu yani.Ve ben hukuk okuyorum düşün yani aramızda resmen statü konusunda uçurumlar var.Hep bütün problemlerimzi bu yuzden yaşadık ve ben senin ki gibi cesaret edip anneme dahi daha söyleyemedim.Ben şöyle düşünüyorum ki lise üniverste o konu bence ayrılma sebebi olmamalı.Ama aşk karın doyurmuyor,sevgi yetmiyor.Benim annem de hep senin annen gibi düşünür mantıklı konuşur ama işte insan bi kere sevince her şey tozpembe gözüküyo gözüne.İlişkniz çok yeniymiş 45 gün.. Ve ben şöyle bi şey duymştum.Erkekler askere giderken ardında bi bekleyeni olsun isterlermiş o yzden de gitmeden bi sevgli yapayım diye düşünürlermiş.Sevgilini tanımıyorum belkı onun asla böyle bi niyeti de yoktur.Bu ayrışığı annene üzmemek için değil,gerçekten sen de onunla bi gelecek düşünemedğn için yapmalısn bence.Ama şu da varki anneler istemiyosa,o yapılan işten hiçbi hayır gelmedğini çok kereler gördüm.Çok çok zor bi durum .Allah yardımcın olsun.

Seni kendime çok benzettim bi an.Ben de üniversite okuyorum sevgilimse üniversiteyi bıraktı lise mezunu yani.Ve ben hukuk okuyorum düşün yani aramızda resmen statü konusunda uçurumlar var.Hep bütün problemlerimzi bu yuzden yaşadık ve ben senin ki gibi cesaret edip anneme dahi daha söyleyemedim.Ben şöyle düşünüyorum ki lise üniverste o konu bence ayrılma sebebi olmamalı.Ama aşk karın doyurmuyor,sevgi yetmiyor.Benim annem de hep senin annen gibi düşünür mantıklı konuşur ama işte insan bi kere sevince her şey tozpembe gözüküyo gözüne.İlişkniz çok yeniymiş 45 gün.. Ve ben şöyle bi şey duymştum.Erkekler askere giderken ardında bi bekleyeni olsun isterlermiş o yzden de gitmeden bi sevgli yapayım diye düşünürlermiş.Sevgilini tanımıyorum belkı onun asla böyle bi niyeti de yoktur.Bu ayrışığı annene üzmemek için değil,gerçekten sen de onunla bi gelecek düşünemedğn için yapmalısn bence.Ama şu da varki anneler istemiyosa,o yapılan işten hiçbi hayır gelmedğini çok kereler gördüm.Çok çok zor bi durum .Allah yardımcın olsun.

Geçen yıldan sonra mantıklı düşünmek zorundayım.Onu ne kadar seversem seveyim annemin onayı olmadan mutlu olamam.Ondan dolayı yol yakınken birbirimize daha fazla bağlanmadan ayrılmak en iyisi diye düşünüyorum..

Geçen yıldan sonra mantıklı düşünmek zorundayım.Onu ne kadar seversem seveyim annemin onayı olmadan mutlu olamam.Ondan dolayı yol yakınken birbirimize daha fazla bağlanmadan ayrılmak en iyisi diye düşünüyorum..

İlişkiniz için en doğru kararı verecek olan sensin güzelim,ama bu bitirişi sakın telefonda yapma onun ordaki hali çok kötü olur yoksa..Ama geldiği ilk gün buluşup nedenlerini de sıralayarak btir fazla uzatmadan.

İlişkiniz için en doğru kararı verecek olan sensin güzelim,ama bu bitirişi sakın telefonda yapma onun ordaki hali çok kötü olur yoksa..Ama geldiği ilk gün buluşup nedenlerini de sıralayarak btir fazla uzatmadan.
Öyle yapıcam canım umarım kimse üzülmeden bu iş biter..

Çok fena ya:( peki aranız nasıl yani telefonda falan bi tartşmanz bi şeynz oldu mu öyl büyük bi şey yüznden
Hayır olmadı canım ama annemin onu istemediğini biliyodu.Dünde annem yine mi onunla konuşuyosun diye bağırdı telefonu kapamak zorunda kaldım sonra anlatırım dedim.Bugünde aramadı

Hayır olmadı canım ama annemin onu istemediğini biliyodu.Dünde annem yine mi onunla konuşuyosun diye bağırdı telefonu kapamak zorunda kaldım sonra anlatırım dedim.Bugünde aramadı

Morali bozulmuştur canım ondan seni de uzmek istemedği için aramamış olablr.Gerçekten şu ank durumun çok zor:( bi tarafta annen diğer tarafta 'askerde' olan sevgiln.Askerde olmasaydı bitirmek belki daha kolay olurdu ama işte.. Kendim yaşamış gbi üzüldüm durumuna:(

Morali bozulmuştur canım ondan seni de uzmek istemedği için aramamış olablr.Gerçekten şu ank durumun çok zor:( bi tarafta annen diğer tarafta 'askerde' olan sevgiln.Askerde olmasaydı bitirmek belki daha kolay olurdu ama işte.. Kendim yaşamış gbi üzüldüm durumuna:(
Askerde olması beni de çok düşündürüyor..Arada kalmayı sevmiyorum ama biri annem yani..

heyyy kızlar kimse yokmuu ayoll :)
bugun içimde bir kıpırtı bir neşe aldı başını gidiyor :)
Sizede mutluluğumu bulaştırmak için geldim şimdide :)

merhaba kızlar işe başladığımdan artık uzun uzun giremiyoruum bizimde yerimiz belli oldu :)Sitedeki yakın arkadaşlarım bilir biz 5 senedir ayrı şehirlerdeyiz(ben izmirde yaşıyorum nişanlım istanbulda) nişanlımla askerlik son ayrılığımız diye aglayıp üzülürken nişanlımın acemi birliği izmir usta birliği manisaya çıktı üstelik kısa dönem hep hayırlısı neyse o olsun dedik bol bol namaz kılıp dua etdik allahım dualarımızı kabul etdi şükürler olsun rabbime sevdigimi ayırmadı benden ilk defa aynı şehirde olucaz manisa bile izmire 30-45 dk ne kadar sevindigimi anlatamam :) Şafak 155 :16:

merhaba kızlar işe başladığımdan artık uzun uzun giremiyoruum bizimde yerimiz belli oldu :)Sitedeki yakın arkadaşlarım bilir biz 5 senedir ayrı şehirlerdeyiz(ben izmirde yaşıyorum nişanlım istanbulda) nişanlımla askerlik son ayrılığımız diye aglayıp üzülürken nişanlımın acemi birliği izmir usta birliği manisaya çıktı üstelik kısa dönem hep hayırlısı neyse o olsun dedik bol bol namaz kılıp dua etdik allahım dualarımızı kabul etdi şükürler olsun rabbime sevdigimi ayırmadı benden ilk defa aynı şehirde olucaz manisa bile izmire 30-45 dk ne kadar sevindigimi anlatamam :) Şafak 155 :16:

canım çok sevindim ne kadar şanslısın :)
bende manisalıyım. evet izmire çok yakın hele merkez dahada yakın :)

Back