92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

buraya geldiğim ilk günlerde ne çok ağlıyordum..nasıl geçicek günler..bizi neler bekliyor diye büyük bi boşlukdaydım resmen..
ama çok şükür ki Allah'ıma bitti geçti o günler..7 saat sonra kavuşuyorum sevdiğim adama..
askerliği yiyip bitirdik resmen :1:

kızlar hepiniz iyi ki varsınız..en kötü anımda en yakın arkadaşım dediğim insanlar değilde sizler vardınız hep..inanın ki hayatım boyunca asla sizleri unutmayacağım :16:

veee lütfen iletişimi koparmayalım askerlik şafağını birlikte saydık belli mi olur düğün şafaklarımızıda sayarız :34::54:

darısı tüm asker yolu bekleyen yarenlerin başına :16::16:

HÜR YAREN OLDUM Kİ BEN :8::8:

buraya geldiğim ilk günlerde ne çok ağlıyordum..nasıl geçicek günler..bizi neler bekliyor diye büyük bi boşlukdaydım resmen..
ama çok şükür ki Allah'ıma bitti geçti o günler..7 saat sonra kavuşuyorum sevdiğim adama..

kızlar hepiniz iyi ki varsınız..en kötü anımda en yakın arkadaşım dediğim insanlar değilde sizler vardınız hep..inanın ki hayatım boyunca asla sizleri unutmayacağım :16:

veee lütfen iletişimi koparmayalım askerlik şafağını birlikte saydık belli mi olur düğün şafaklarımızıda sayarız :34::54:

Canımm suan büyük ihtimalle sevdiceğinlesin allah bir daha ayrılık göstermesin inşşş beraber şafak saydık dediğin gibi inş söz nişan şafaklarıda sayarızzz :)))

Canım benim inşallah nişan düğün şafaklarımızıda birlikte sayıcaz:123:
HÜR YAREN OLDUK EVET HAYELDİ GERÇEK OLDU ALLAHA ŞÜKÜR

Canımm suan büyük ihtimalle sevdiceğinlesin allah bir daha ayrılık göstermesin inşşş beraber şafak saydık dediğin gibi inş söz nişan şafaklarıda sayarızzz :)))

evet eda geldi ve gitti :31:
ama saatlerle sınırlı olsa bile çok güzel bi gündü çok şükür Allah'ıma bugünleri gösterdi :16:
inaşşalh tatlım inşallah gelir o günlerde :34:

Canım benim inşallah nişan düğün şafaklarımızıda birlikte sayıcaz:123:
HÜR YAREN OLDUK EVET HAYELDİ GERÇEK OLDU ALLAHA ŞÜKÜR

inşallah tatlım gelir o günlerde yine böyle destek oluruz birbirimize :16:
hiç sorma canım ya hala inanmıyorum.sanki izne gelmişde gidicek gibi geliyor..

Bizim Emektar topicimizz unutuldu ciddennn:20:
Çünküü askerliği bitiremeyen bi ben kaldım hahahahaaaaa ne bitmez şeymişş :1:

Son düzenleme:
Nereye yazdığımı bilmiyorum ama tam bir sene önce buraya neler çektiğimi günlerin hiç geçmediğini yazıyordum ama geçiyormuş tam 5 aydır görmüyorum nişanlımı ne kokusu kaldı ne dokunuşu farklı bi duygu burnumda tütüyor resmen ölüyorum ama geçti sanırım bitti ona bile inanamıyorum bittiğine bile :1::44:

Nereye yazdığımı bilmiyorum ama tam bir sene önce buraya neler çektiğimi günlerin hiç geçmediğini yazıyordum ama geçiyormuş tam 5 aydır görmüyorum nişanlımı ne kokusu kaldı ne dokunuşu farklı bi duygu burnumda tütüyor resmen ölüyorum ama geçti sanırım bitti ona bile inanamıyorum bittiğine bile :1::44:

Evet hatırlıyorum senii canımmm :1:
bitiyor gerçekten bnm devrymişin sende

Sooonnn 4:72:şafaakk 4:72:bitiyor bee yürü bee 92/4 kim tutar seniii:46::46::46::46::46:

HELAL OLSUN BİZE HELAL OLSUUUNNNN:66::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Ah be ne zamanlar geçirdik tek tek yazıcam buraya
Gülşen gülşah gizem ceren merve kamile snem..
Unuttuğum kimse ypk bizim gruptan umarım..yeri grldi sabahlara kadar konuştuk yeri geldi ağladık yeri geldi koptuk..kıyafet yorumları yaptık askerlerimize gönderdiğimz kargolar için fikir aldık kavgalarımızda tartışmalarımızda fikir aldık.o kadR güzel günlerdi ki..artık kimse girmiyor askerleriniz geldi tabi :1: ama hepinizle whtsapptan konuşuyoruz sonuçta sorun yok :1: sizi çok seviyorum kızlarrrr son 4 günüm.bende kavuşucam inş sevgilime benim içimide dışımıda biliyorsunuz öpüyorummm sizi canlarımmmm Ve sizi çok seviyorum !!
92/3-92/4 kardeşliği hihi :1:

Back