92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Valla tatlım benimki izmir yenifoça da ama şimdi komandoluktan refüze oldu.yemin töreni sonrası ya bilecik ya safranbolu yada manisada devam edeck acemiliğe.

Canım benimkide ankaradan refüze olmuştu bilecikte devam etti orada izmir yenifoçadan gelenler vardı hep muhtemelen oda oraya gelecektir.

bu akşam 3. kez yanlız başıma muhteşem yüzyıl izliycem.. sevgilim her çarşamba bizde olurdu birlikte izlerdikk
off.. hiç alışamadım yokluğunaa

Askerimi birliğine teslim etdik geldik 28 inde yemin töreni var kızlar :) Bitanecik nişanlımı gidinceye kadar kantin penceresinden izledim oda dönüp dönüp baktı haftaya salı izin günümde yanında olucam onsuz kalmak çok sıkıcı , ama binlerce kez şükürler olsun 20 dk mesafe var evimizle şafak 155 hadi bakalım Bismillahirrahmanirrahim

bu akşam 3. kez yanlız başıma muhteşem yüzyıl izliycem.. sevgilim her çarşamba bizde olurdu birlikte izlerdikk
off.. hiç alışamadım yokluğunaa

ne yalan söyliyim bende alısamadım gelip gidip gözyası döküyorum gecer demislerdi gecmedi duruyor hala hasreti canımı yakıyor duydugum her sese her sarkıya aglıyorum

Gittimi canım hayırlısıyla yapıp gelsin bi an önce duat et sanslısın gercekten.. benimkininde 28 inde yemin töreni aynı gün gidicez yazarız artık buraya yemin töreninden sonra hissettiklerimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…