- Konu Sahibi yener_tugba
-
- #1.181
hmm anladım canım acemisi kac gün 75 gün mü
evet 75 gün canım.seninki neredeydi.
Valla tatlım benimki izmir yenifoça da ama şimdi komandoluktan refüze oldu.yemin töreni sonrası ya bilecik ya safranbolu yada manisada devam edeck acemiliğe.
Erzincnda topcu benimkide acemisi 75 gün gidicekmisin canım yemin törenine
Canım benimkide ankaradan refüze olmuştu bilecikte devam etti orada izmir yenifoçadan gelenler vardı hep muhtemelen oda oraya gelecektir.
Çok çok çok istedim plan kurdum hatta ama olmadı.babam falan bilmiyo tabi uzun yol sıkıntı oluyo sen gidiyosun sanırım
Allah nasip ederse gidicem canım ama bizim yemin töreni 1 hafta ertelendi malesef
Bizde öyle tahmin ediyoruz canım.bilecik nasıl rahat bi yer mi?
hadi yaa kötü olmuş çok gıcık bir durum ama olsun ya şükret haline bak ben göremicem sevdiceğimi
Bilecik sürgün yeri yanı psikopat dolu maalesef.
Bİrde pis pek temiz bir yer değil
Evet sükretmem lazım gidemeyen birsürü kişi var sanslıyım bi bakıma
hadi yaakötüymüş bende izmir den daha iyidir diye düşünüyordum
Eğitim olarak daha hafiftir büyük ihtmalle canım bilecik:44:
gerçi nerede yaparsa yapsın askerlik iyisi kötüsü olmuyor...her yer benim kıymetimi anlatıyo ona :)))
bu akşam 3. kez yanlız başıma muhteşem yüzyıl izliycem.. sevgilim her çarşamba bizde olurdu birlikte izlerdikk
off.. hiç alışamadım yokluğunaa
Askerimi birliğine teslim etdik geldik 28 inde yemin töreni var kızlar :) Bitanecik nişanlımı gidinceye kadar kantin penceresinden izledim oda dönüp dönüp baktı haftaya salı izin günümde yanında olucam onsuz kalmak çok sıkıcı , ama binlerce kez şükürler olsun 20 dk mesafe var evimizle şafak 155 hadi bakalım Bismillahirrahmanirrahim
benim yarimde Bugün teslim oldu. Samsun cıktı. Sihiye eri. Ulaşamamak ne kö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?