92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Evet 92/4 e kimse bakmıyodu biz tektik 2 3 kisi ancaydıkk kalanlarla da bi araya gelmek mumkun olmuyodu giren biseyler yazıp cıkıyodu zamanla 92/3 e gectik, sagolsun 92/3topiğinin kızları aylarca yanımızda oldular destek cıktılar devamlı ondan dolayı sanırım böyle bisey oldu ama iyikide oldu cok hos arkadaslıklar edindik ipekcim gercekten öyle degilmi? bize katıldıgını sanıyordum mecburiyetten mi 92/3 topiğinde takılıyodun? Bi derdin sıkıntın oldugunda oraya yazıyosun kızlar hep yanında olmuyomu kötümü yani bizim yaptıgımız? öyle bi yazmıssın ki sanki halinden memnun degilmis sikayetciymis gibi..

Son düzenleme:
canlar sakin olunn. bundan sonra burayada herkes birsey yazsın girdiğinde anlaşalım :)
şahsen ben ergün giriyorum bakıyorum siz 92/3 te siniz bizde yazan bişey yok takip edip çıkıyorum. bundan sonra burayada vakit ayıralım toplanırsak toplanırız olmazsa yapçak bişey yok. hadi öptüm hepinizii :)

sana bişi diyen olmadı ki eda hayırdır yani bu lafım sana deil ki sen nie ustune alınıyorsun
allah allah ya ben sana bişi mi dedim sen beni davet ettin bende geldim ben bana orada mesaj atan bi arkadaşa söyledim
o an ki halle hiç hatırlamıorum kim oldugunu ama bana o sözleri söylemişti sorun da deil hani 92-4 lerden biri olarak tuğbaya cevap vermek
istedim hepsi bu

sen nediyorsun allahını seversen ya iyi misiniz siz size laf mı eden oldu yeter ya resmen beni topa tutmuşsunuz
size hitaben bir tek laf bile söylemedim neden anlamak istemiyosunuz ayıp bu yaptğınız
ben orada isteyen istediği yerde takılır dııyen bı arkadaşa yazmıştım aramdada sorun yok tuğbaya cevap verdım bu kadar ya
bunu buyutecek ne var neyden sıkayetcı olmsum bıde derdımı yazıyorum öyle mi
bir daha yzmam ceren merak etme

canım 92/3 tpiğinin adı değişti artık 92-3 ve 92-4 olarak o yüzden oraya yazabilirsin cnm dilersen...

nesiil nerdesin ya sen bi bıraktın gittin daha gelmediin kuşum aylardır konusmuyoruz nerdeysee

nesiil nerdesin ya sen bi bıraktın gittin daha gelmediin kuşum aylardır konusmuyoruz nerdeysee

cerencimm sorma ya dedem vefat etti gelen giden eksik olmuyor. kuzenimin perşembe cuma düğünü var bi yandan da onun telasşı temizlik boya alışeriş hepsi birbirine karıştı saf saf dolanıyorum etrafta ben :) ama hep takip ediyorum yazamasamda okuyorum. nasılsın bi problem yok inşallah

iyiyim bebeğim cok sükür hersey yolunda
sen napıyosun nasılsın görüsmeyeli askerin nasıl alısabildimi ustaya

Kızlar yazdıklarınızı okuyunca bir yandan sizin olması gerekeni farketmenize sevindim ama bir yandan da üzüldüm.Çünkü bunu aslında pek farketmediğinizi anladım. Sonuçta burda kimse kimseyi yapmak istemediği şeye zorlayamaz. Ayrıca; 92/3-92/4 olarak isim değişmiş, bu sizin için belki de daha iyi oldu. Çünkü siz zaten orayı topiğiniz olarak sahiplenmişsiniz!Görüyorum ki sizin bu topiğe ihtiyacınız yok. Bana yazmışsınız; biz az kişiydik o yüzden orda arkadaşlıklar edindik vs.. diye. Size şunu söyleyeceğim, bende ilk geldiğimde topiğimizde fazla kişi yoktu, ama gidip de üst devrelerin topiğinde gezip orada muhabbet kuracağıma ana topiğe girdim, bütün tertiplerle kaynaştım, arkadaşlıklar dostluklar edindim. Diğer arkadaşlarım da bunu böyle yaptı.. Hatta dikkat ettiniz mi hiç,92/2 topiğinin kızları da çok fazla uğrayıp kendi topiklerine birşey yazmıyorlar ama uğrayanları artık üst devre-alt devrelerinin topiğine değil,ana topiğe yazıyor. Zaten ana topiğin olmasının sebebi nedir?

Neyse herkes belli ki tercihini yapmış, 92/3 ve 92/4 topiğiniz hayırlı uğurlu olsun...

malesef sabah istenmeyen durumlarla karsılastık baya bi tartısmalarımız oldu böyle kararlastırdık hayırlısı buymus demekki fazla uzatmaya gerek yok bence orasıda bize 92/4 dü her zaman ismi degismis yada degismemis birsey fark etmedi yani konunun kapanmasını istemişsin bencede kapansın bi önemi yok su saatten sonra...

Son düzenleme:
iyiyim bebeğim cok sükür hersey yolunda
sen napıyosun nasılsın görüsmeyeli askerin nasıl alısabildimi ustaya

iyiyim nasıl olayım o alıştı şükür. terör olayıda yok ya moreli de iyi. daha hiç tartışmadık. allah bozmasın hiç asker piskolojisi falan yok kıyamam aşkım çok mutlu. 500 tl maaş vermişler sana göndercem diyo. biriktir diyo. cenk nasıl gelip gidiyo yine ne güzel siz görüşüyosunuz

Sevindim iyi olmanıza canım masallah asker psikolojisi yokmus sen bide cenki gör ne psikoloji ama yedi bitirdi beni bu aralar sakiniz hersey yolunda cok sükür evciye geliyo 20 günde bi falan görüsüyoruz hafta sonu canım diger konuya gelsene girdiğinde oraya birseyler yaz ben okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…