92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Evci iznine geldiği gün konuşup bitircem sanırım..Annemi kaybedemem ama Gökhan'ı da üzmek istemiyorum

Seni kendime çok benzettim bi an.Ben de üniversite okuyorum sevgilimse üniversiteyi bıraktı lise mezunu yani.Ve ben hukuk okuyorum düşün yani aramızda resmen statü konusunda uçurumlar var.Hep bütün problemlerimzi bu yuzden yaşadık ve ben senin ki gibi cesaret edip anneme dahi daha söyleyemedim.Ben şöyle düşünüyorum ki lise üniverste o konu bence ayrılma sebebi olmamalı.Ama aşk karın doyurmuyor,sevgi yetmiyor.Benim annem de hep senin annen gibi düşünür mantıklı konuşur ama işte insan bi kere sevince her şey tozpembe gözüküyo gözüne.İlişkniz çok yeniymiş 45 gün.. Ve ben şöyle bi şey duymştum.Erkekler askere giderken ardında bi bekleyeni olsun isterlermiş o yzden de gitmeden bi sevgli yapayım diye düşünürlermiş.Sevgilini tanımıyorum belkı onun asla böyle bi niyeti de yoktur.Bu ayrışığı annene üzmemek için değil,gerçekten sen de onunla bi gelecek düşünemedğn için yapmalısn bence.Ama şu da varki anneler istemiyosa,o yapılan işten hiçbi hayır gelmedğini çok kereler gördüm.Çok çok zor bi durum .Allah yardımcın olsun.

Geçen yıldan sonra mantıklı düşünmek zorundayım.Onu ne kadar seversem seveyim annemin onayı olmadan mutlu olamam.Ondan dolayı yol yakınken birbirimize daha fazla bağlanmadan ayrılmak en iyisi diye düşünüyorum..

İlişkiniz için en doğru kararı verecek olan sensin güzelim,ama bu bitirişi sakın telefonda yapma onun ordaki hali çok kötü olur yoksa..Ama geldiği ilk gün buluşup nedenlerini de sıralayarak btir fazla uzatmadan.

Öyle yapıcam canım umarım kimse üzülmeden bu iş biter..

Çok fena ya peki aranız nasıl yani telefonda falan bi tartşmanz bi şeynz oldu mu öyl büyük bi şey yüznden
Hayır olmadı canım ama annemin onu istemediğini biliyodu.Dünde annem yine mi onunla konuşuyosun diye bağırdı telefonu kapamak zorunda kaldım sonra anlatırım dedim.Bugünde aramadı

Hayır olmadı canım ama annemin onu istemediğini biliyodu.Dünde annem yine mi onunla konuşuyosun diye bağırdı telefonu kapamak zorunda kaldım sonra anlatırım dedim.Bugünde aramadı

Morali bozulmuştur canım ondan seni de uzmek istemedği için aramamış olablr.Gerçekten şu ank durumun çok zor bi tarafta annen diğer tarafta 'askerde' olan sevgiln.Askerde olmasaydı bitirmek belki daha kolay olurdu ama işte.. Kendim yaşamış gbi üzüldüm durumuna

Askerde olması beni de çok düşündürüyor..Arada kalmayı sevmiyorum ama biri annem yani..

heyyy kızlar kimse yokmuu ayoll :)
bugun içimde bir kıpırtı bir neşe aldı başını gidiyor :)
Sizede mutluluğumu bulaştırmak için geldim şimdide :)

merhaba kızlar işe başladığımdan artık uzun uzun giremiyoruum bizimde yerimiz belli oldu :)Sitedeki yakın arkadaşlarım bilir biz 5 senedir ayrı şehirlerdeyiz(ben izmirde yaşıyorum nişanlım istanbulda) nişanlımla askerlik son ayrılığımız diye aglayıp üzülürken nişanlımın acemi birliği izmir usta birliği manisaya çıktı üstelik kısa dönem hep hayırlısı neyse o olsun dedik bol bol namaz kılıp dua etdik allahım dualarımızı kabul etdi şükürler olsun rabbime sevdigimi ayırmadı benden ilk defa aynı şehirde olucaz manisa bile izmire 30-45 dk ne kadar sevindigimi anlatamam :) Şafak 155

canım çok sevindim ne kadar şanslısın :)
bende manisalıyım. evet izmire çok yakın hele merkez dahada yakın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…