92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

yok o yalan yaa 9 aya düşmez basbakanın bi videosunu izledim suan yok öyle bisey diyo ama video 2011 in. haberlerde cıkmıs heralde hicte görmedik yaa :26:

Heveslenmeyelim bence tatlım diğer topicte gördüm sizin aranız kötümü? Telefonunda sorun varmış hallet onuu çok merak eder

Heveslenmeyelim bence tatlım diğer topicte gördüm sizin aranız kötümü? Telefonunda sorun varmış hallet onuu çok merak eder

aramız kötü degilde kendi sorun cıkarıyo sonra pisman oluyo tekrar arıyo hicbisey yokmus gibi az önce aradı mesela :26:
gercektende yok galiba cok üzüldüm yaaa bana sordugunda nasl mutlu olmustm bu sefer düşecek diyee

iyi olmasına sevindim canım o psikoloji zor işte benimki sorun çıkarmıyoda ben yine yumuşak davranıyorum nolur nolmaz diye.Evet bende bir an heveslendim ama düşersede aylar sürer yasanın yürürlüğe girmesi...

sürsün nolcakk bizimkiler 1bucuk yıl orda degilmi zaten illa yararlanırlardı

Ben yarın askerimi gaziemirdeki birliğine teslim etmeye götürcem 16 mayısta bitiyor askerliğimiz şafağımız yarından sonra başlıyor

Ben yarın askerimi gaziemirdeki birliğine teslim etmeye götürcem 16 mayısta bitiyor askerliğimiz şafağımız yarından sonra başlıyor

Bugün senin için zor bi gün olsa gerek malum askerini yolculycaksın, üzülme arkadasım yolcu eder etmez buraya gel biz sana teselli veririz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…