- Konu Sahibi yener_tugba
-
- #1.161
tabi cnm etki eder direk 3 ayları silinmiş olur.. ama yok hicbi yerde yokk o haber
.Uzatır hükümet bu işi 1 yılda anca düzenlerler.... benim attığım haberi oku link i attım
yok o yalan yaa 9 aya düşmez basbakanın bi videosunu izledim suan yok öyle bisey diyo ama video 2011 in. haberlerde cıkmıs heralde hicte görmedik yaa :26:
Heveslenmeyelim bence tatlımdiğer topicte gördüm sizin aranız kötümü? Telefonunda sorun varmış hallet onuu çok merak eder
aramız kötü degilde kendi sorun cıkarıyo sonra pisman oluyo tekrar arıyo hicbisey yokmus gibi az önce aradı mesela :26:
gercektende yok galiba cok üzüldüm yaaabana sordugunda nasl mutlu olmustm bu sefer düşecek diyee
iyi olmasına sevindim canım o psikoloji zor işte benimki sorun çıkarmıyoda ben yine yumuşak davranıyorum nolur nolmaz diye.Evet bende bir an heveslendim ama düşersede aylar sürer yasanın yürürlüğe girmesi...
sürsün nolcakk bizimkiler 1bucuk yıl orda degilmi zaten illa yararlanırlardı
ayyy herkes 1 buçuk yıl dıyor.Demeyin şöye arkadaşım 1 yıl 3 ay1 yıl 6 ay olsa 1 buçuk olucak çok uzun geliyor öyle deyince.Hem acemilik bitsin bii 1 yılımız kalıcakk tammmm
ay şuan öyle bi psikoloji içersindeyim kibitmeyecek kızlar bu askerlik
Öyle düşünme bir bakıcaz 300 lerdeyizz sonra 200 sonra 100 ve sonra 'Doğan Güneş' ! Rahat ol geçicek Allahın izniyle tatlımmm
Ben yarın askerimi gaziemirdeki birliğine teslim etmeye götürcem 16 mayısta bitiyor askerliğimiz şafağımız yarından sonra başlıyor
Sağol tatlımmm :))kısa dönemde olsa sonunda bi yarenin askeri gaziemire gidiyorhayırlısı olsun güzelim...
Ben yarın askerimi gaziemirdeki birliğine teslim etmeye götürcem 16 mayısta bitiyor askerliğimiz şafağımız yarından sonra başlıyor
Selam kızlar neler yapıyorsunuz.nasıl geçiyor günleriniz.
merhaba sekerim, iyi diyelim iyi olalım günü doldurmaya calısıyoruz.. senin nasıl geciyor günlerin?
Çok şükür güzel geçiyor zaman doldurmaya çalışıyorum bende :)))
Askerin nerdeydi canım senin?
Valla tatlım benimki izmir yenifoça da ama şimdi komandoluktan refüze oldu.yemin töreni sonrası ya bilecik ya safranbolu yada manisada devam edeck acemiliğe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?