92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

ah kızlar o kadar zorki suanki psikolojim allak bullak birdaha hic göremiycem sanıyorum onu görmek hayal gibi geliyo sanki bana :26:
neden ertelenirki cok merak ettim.. sadece bizimki ertelendi anlasılan :26:

ah kızlar o kadar zorki suanki psikolojim allak bullak birdaha hic göremiycem sanıyorum onu görmek hayal gibi geliyo sanki bana :26:
neden ertelenirki cok merak ettim.. sadece bizimki ertelendi anlasılan :26:

Askerlik yaptığı yerin hava şartları veya farklı bir durum olabilir canımm üzme kendimi elbet görücez sevdiceklerimizi

Alan Rabbim sabrıda veriyo cok sükür sabır baska care yok :26: nasılsın tatlım

Aynen öyle sabır diye diye geçiriyoruz günleri :) Sen görüceksin 2 haftaya ben napıyım özlemekten içim çıktı ama ağlamıyorum o ayrı İyiyim tatlım okula gitmedim kendime tatil ilan ettim bugünü sen nasılsın bakalım okuyomuydun sen çalışıyomusun yoksa ev kızı mısın hemşerimm :)))

:) evde oturuyorum canım bos bos lise biteli 1bucuk yıl oluyo benimde sınavlara falan giriyorum hangisi tutarsa
gercektende halimize sükür yaa gercekten bende mızmızlık yapıyorum cok sükür

:) evde oturuyorum canım bos bos lise biteli 1bucuk yıl oluyo benimde sınavlara falan giriyorum hangisi tutarsa
gercektende halimize sükür yaa gercekten bende mızmızlık yapıyorum cok sükür

Zaman geçiyomu evdee ben üniv okuyorum okuldaaa oyalanıyorum resmenn Aynen haline şükret ben şubatın 3 veya 4 ğnde gelicek o zaman görücem üühühühü

Zaman geçiyomu evdee ben üniv okuyorum okuldaaa oyalanıyorum resmenn Aynen haline şükret ben şubatın 3 veya 4 ğnde gelicek o zaman görücem üühühühü

zaman geciyor valla sagolsun nisanlım alıstırdı ilk zamanlar gecmiyodu cok kötü oluyodum ama simdi arkadas kalmayınca yanımda kendim cıkmak istemiyorum bide o yokken gezip tozmak vicdanımı sızlatıyo :26:

zaman geciyor valla sagolsun nisanlım alıstırdı ilk zamanlar gecmiyodu cok kötü oluyodum ama simdi arkadas kalmayınca yanımda kendim cıkmak istemiyorum bide o yokken gezip tozmak vicdanımı sızlatıyo :26:

Haklısın.Bende okul çıkışı falan bir şey yağınca arkadaşlarımla vicdan yapıyorum o orda şınav mekik barfiks derdinde bense burda gezmelerde diye...O yüzden çıkmıyorum pek okul-ev aradada kafa dağıtma üçgenindeyim.Ama sende boğma kendini daha kötü olursun.Ben bugün evdeyim şimdi nasıl geçicek diye düşünüyorum valla

vallahi geciyo su gibi geciyo hemde bana evde zaman :) cok bogmuyorum kendimi canım yaa cıkıyorum arada.. o kadarda yüklenmek olmaz tabi

vallahi geciyo su gibi geciyo hemde bana evde zaman :) cok bogmuyorum kendimi canım yaa cıkıyorum arada.. o kadarda yüklenmek olmaz tabi

ayy bize hiç geçmiyo zaman sevdiceğimde diyo daha 19 günmü oldu diye...Ama romantikleştiği kesin.. zaten romantiktide daha bir değerimi anlamışşş Seninkinde varmı olumlu bir şeyler canımm? Yada olumsuz ?

ayy bize hiç geçmiyo zaman sevdiceğimde diyo daha 19 günmü oldu diye...Ama romantikleştiği kesin.. zaten romantiktide daha bir değerimi anlamışşş Seninkinde varmı olumlu bir şeyler canımm? Yada olumsuz ?

ooo olmaz mı askerlik yaradı kız bize şimdii böyle onun hiç sevmediği şeyler wardır benim cok sevdiğim. Mesela yolda gezerken el ele tutusarak yürümemizi isterim ben o koluma gir der hep kavga ederiz ama onun dediği olur.. Gecen gün telefonda bana diyoki ben Tokata bi geliyim ilk işim seni alıp el ele yürümek olucak askerlik insanı degistiriyo derlerdide inanmazdım

Hahaha bende dedim hayatım sen orda bi romantik mi oldun diye Diyoki burdan gösteremiyorum romantikliğimi gelince görürsün diyoo Ayy yerim ya Ya ben forumlarda okuyodum hep işte askerden gelince sevgilim değişti o psikolojiye girdi beni terketti zart zurt diykuyup okuyup aşkıma sarıyorm sende yapıcakmısın yaparmısın diye Ayy eda okuma şunlarıı saçmalam diyo Ama napıyım herkes terketti yazmış

ayy bak lafı agzımdan aldın herkes askerden dönerken sevgilim terketti beni diyo forumda bende cok karsılastım psikolojm bozuldu düsünmeden edemiyorum bi anda beni bırakırda giderse diye :26:

ayy bak lafı agzımdan aldın herkes askerden dönerken sevgilim terketti beni diyo forumda bende cok karsılastım psikolojm bozuldu düsünmeden edemiyorum bi anda beni bırakırda giderse diye :26:

Aynen öyle bizim 4 senede baya ayrılıklarımız oldu.Ben terkettim o terketti falan ama.Allaha şükür sonunda birbirimizi anladık ben hatalarımı anladım o anladı bir daha olmıycak öyle bir şey.Gelince hemen aileler tanışıcak falan dio ama bakalımm ya kısmet her şey.Dedim ben peşin peşin zaten o psikolojiye hiç girme kendini sokma dedim...Yok ya iyiyim ben öyle bir şey olmıycak diyo Adamm olmuşş adammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…