- Konu Sahibi yener_tugba
- #1.081
tmm cnm gelirsen haber ver
geldim tatlımm bi 10 15 dk burdyaım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tmm cnm gelirsen haber ver
geldim tatlımm bi 10 15 dk burdyaım :)
hosgeldn işin mi varki sekerim :)
Annemle markete falann gidicem tatlım başımda odanı topla diye diye bi hal olduu.evde buldu ya beni kaçırmıyo ama tabiki toplamıycam -_-
ahahah bütün anneler aynı sanırsam![]()
Aynen öyle maalesef![]()
varyaa suan cıkıp deli gibi alısveris yapmak istiyoruumm![]()
Ahaha onu bende istiyorum tatlımm ya her daim öyle bir istek mevcut bende :)) Tokatta güzel yerler varmı ? İStediğini bulabiliyor musun?
yani var cok cesit olmasada büyük magazalar var ama carsı kücük canım bi cadde bastan asagı yürüyosun o kadar.. az cok bulabiliyoruz işte magazalar yeni yeni gelstriyo kendilerini moda olan ne warsa artık burayada ugramaya basladı![]()
Aa güzel işte gelmesi gelişiyor artık her şehir :) Neyse ben çıkıyorum cerencim akşam girerim tekrar heraldee burda olursan konuşurz yine görüşürzz :)
Mannaq hosgeldn cnm napıyosun
Ben varıım cnmkızlarrr kimse varmı ?![]()
Aleyküm selam canım forumda bir konu gördüm de sinirlerim bozuldu biraz şimdi iyiyim sen nasılsın?Selam canım nasılsın ?![]()
Aleyküm selam canım forumda bir konu gördüm de sinirlerim bozuldu biraz şimdi iyiyim sen nasılsın?
İyiyim canım ben.NE konusu noldu?
Forumda gezinirken gördüm de canım acayip sinirlendim soruya..
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...lurken-kameraya-cekmek-istese-yapardiniz.html
Böyle şeyleri görünce geçmişi hatırlıyorum ve insanlara bir kez daha kızıyorum canım...Neyse sevgilin aradı mı nasılmış ? :)bende dün görmüştüm tatlım ya amannn bence fake ortamı karıştırmak prim yapmak için açmış başlık milleti uyutuyo.E tabii gerçeksede dicek bişeyim yok pes demekten başkaa
Böyle şeyleri görünce geçmişi hatırlıyorum ve insanlara bir kez daha kızıyorum canım...Neyse sevgilin aradı mı nasılmış ? :)