• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Ahaha onu bende istiyorum tatlımm ya her daim öyle bir istek mevcut bende :)) Tokatta güzel yerler varmı ? İStediğini bulabiliyor musun?

yani var cok cesit olmasada büyük magazalar var ama carsı kücük canım bi cadde bastan asagı yürüyosun o kadar.. az cok bulabiliyoruz işte magazalar yeni yeni gelstriyo kendilerini moda olan ne warsa artık burayada ugramaya basladı :1:

yani var cok cesit olmasada büyük magazalar var ama carsı kücük canım bi cadde bastan asagı yürüyosun o kadar.. az cok bulabiliyoruz işte magazalar yeni yeni gelstriyo kendilerini moda olan ne warsa artık burayada ugramaya basladı :1:

Aa güzel işte gelmesi gelişiyor artık her şehir :) Neyse ben çıkıyorum cerencim akşam girerim tekrar heraldee burda olursan konuşurz yine görüşürzz :)

bende dün görmüştüm tatlım ya amannn bence fake ortamı karıştırmak prim yapmak için açmış başlık milleti uyutuyo.E tabii gerçeksede dicek bişeyim yok pes demekten başkaa
Böyle şeyleri görünce geçmişi hatırlıyorum ve insanlara bir kez daha kızıyorum canım...Neyse sevgilin aradı mı nasılmış ? :)

Böyle şeyleri görünce geçmişi hatırlıyorum ve insanlara bir kez daha kızıyorum canım...Neyse sevgilin aradı mı nasılmış ? :)

Yok tatlım normalde 1 gün arıyor 1 gün aramıyo.pazar günü aramıştı aradı 30 dakika konuştuk bir de cebimi arıyor baya masraflı oluyo.Acemide olduğu için vaktide yok yemin töreni yaklaşıyo.Yarın arar ama :) sen konuştun mu bakalım?

Back