- Konu Sahibi yener_tugba
-
evet canım 75 gün bizimde.
benim aşkımın en yakın arkadaşı erzincanda.
alide bugun diyor ki aşkım bak bere tak eldiven tak mutlaka çorap giy kat kat üstüne tayt giy gitceksen diyo kıyamam sen kendine bak aşkım ben 2 günlüğüne ordayım sen hep ordasın dedim :)
siyah parlak pantolan giyceksen üstüne kırmızı yakışır bence canım :)
ama eğer varsa uzun ceket giy bence çok üşürsün
ay bak bende tam o konuya değincektim bere falan takmayı hiç sevmem ama mecbur tasıcaz gibi görünüyo sende takıcakmısın cnm atkı bere falan? ya içime 3 kat falan giymeyi düsünüyorum ama tam karar vermedm kıyafetlerim cokk sıradanmıs gibi geliyo yeni alısveris yapasım var
bende hiç sevmem saçlarım bozuluyo çünkü ama alıcam yanıma otobüsten inince havaya göre bakıp takıcam.
kırmızı eldiven ve atkım var ama bere gibi şapka gibi çok değişik birşey almıştım ünıversteye giderken aydından. siyah gri. o nu takıcam uyarmı bilmiyorum ama bi alışverişe çıkıcam bende denk gelirse bordo kırmızı bi bere alıcam :)
kıyafet konusuna gelince daha vaktimiz var düşünür karar veririz ama tay konusunda kararlıyım çünkü çok sıcak tutuyor. içine de siyah külotlu çorap giyicem :)
ay bilmiyorum ki bana sorarsan tayt yerine kot giymeni öneririm :/ daha sıcak tutuyor sanki.. bizim evde varya milyonlarca bere ve atkı var hicte dönüp bakmadım onların arasından begenirim sanırım.. günler gelse bi an önce cıksak yolaa ne güzel olur degilmi :) o yol nasıl gecicek ben hiic bilmiyorum
valla canım şifonyerimin en alt çekmecesi atkı şal vb. şeylerle dolu ama bere takmayı pek sevmediğimden almam hiç bi çeçen yıl aldım annemde şaşırdı o yüzden bere çeşitim hiç yok :) ya alıcam yada onu takıcam :)
kot giycektim yeni aldım ama vazgeçtim kotun üstüne uzun şeyler giymekten hoşlanmıyorum çünkü. taytın üstüne giyerim tunik tarzı dedim. amaann aklım okadar karışıkki makyaj bile napsam bilmiyorum kılasik bişey yaparım siyah eye liner çekerim hafif kırmızımsı ruj tamam :)
ahh canım sorma o yol hiç bitmez bize şimdi :)
vallahi ben full makyajımı yapıcam gölge far eyeliner rimel ruj hic sakınmıycam agır olcak.. cünkü geceden yola cıkıcagımız içn sabaha o makyaj ucar gider bu yüzden geceden yapıcam agır olsada umrmda degil acıkcası.. evet taytın üzerine daha iyi gidiyor uzun seyler kottansa tayt daha iyi cnm.. saclarımı diyorum keske kestrmeseydm simdi ne kadar uzun olurdu kısacık kaldı napcam onuda bilmiyorum
aaa evet ben yolda geçen zamanı hiç düşünmemiştim makyaj konusunda haklısın :) iyi oldu hatırlattığın canım ya
çokmu kısa nerlerine geliyor ?
çünkü kısa saça çok azıcık maşa hoş ve şık oluyor. düz zaten kısa saçta şüphesiz güzel durur. ama boyutuna ve şekline göre maşada olur bence
Eki Görüntüle 569533 Eki Görüntüle 569534
bu ikisinin ortası kadar falan canım.. yaa maşada hoş dururmu hic bilmiyorum cünkü gercekten kısa sac.. gitmeden sende makyajını bi güzel yap eksiksiz son ana bırakma orda burda tuvalet köşelerinde yapamazsın kötü olr cnm
ozaman riske girme düzleştir. hatta yapabilirsen açık bulursan otobüse gtmedne önce bi kuaföre git fön çektir daha havalı hacimli olur.
üstünede vaks sürüp yumusak bir şekilde sabitler :)
yapıcam yapıcam ama 5 saatte akmaz mı ki makyaj falan kalmaz
dimi canım kuaföre gidicem zaten o gün kaslarımı aldrcam şöyle bi son gün toparlanmam lazm..
yaa 5 saatte akar ama yol bittiğinde bi lavabo bulur aynada tazelersin cok vaktini almaz hem annen kayınvaliden olucak yanında vaktin olmıycak 10 dk boyunca ugrasıp yapamazsınki makyajını onların yanında o yüzden geceden yap cnm ben öyle yapıcam vallahi inincede hop bi lavaboya kosarım makyajmı tazelerim vallahi
bende kaşlarımı bıraktım suan almıyorum 1 gün kala aldırıcam :)
saçlarım konusunda kararsızım düzleştirsem 2 gece kalıcaz hemen yağlanır ama maşa daha çok gidiyor hem yüzümede yakışıyor bilmiyorum :S
senin saclarının boyu nerde cnm resim olarak atsana bi bakıyım
resim olarak nasıl ekliycem canım
canım baktım benim saçlarım uzun baya o yüzden görsellerde uzunluğu görünmüyor eklemeyim hiç boşuna.
ama belimden 4 parmak falan yukarıda
ahh işte ahh sac ve sac varmaşa yap canım sen cok hoş durur düzlestirme bosa uzun saça masa cok güzel gidiyor
bende öyle düşünmüştüm maşa yaparım orda yıkarsam da diğer gün düzleştiririm :)
canımm ben cıkıyorum daha yemin törenine cok var bol bol konusur tartısırızz öpüyorum balım kendine iyi bak :)
ay bak bende tam o konuya değincektim bere falan takmayı hiç sevmem ama mecbur tasıcaz gibi görünüyo sende takıcakmısın cnm atkı bere falan? ya içime 3 kat falan giymeyi düsünüyorum ama tam karar vermedm kıyafetlerim cokk sıradanmıs gibi geliyo yeni alısveris yapasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?