- 10 Kasım 2012
- 416
- 69
- 123
- Konu Sahibi yener_tugba
-
Canım dün bir arkadaşla asker ziyaretine gittim acayip hüzünlendim..Böyle bi yakınının geldiği görünce nasıl da seviniyorlar..Bende sevdiğimin yanına gitmek istiyorum yaaMannaq canıım napıyosunn ses ver
Canım dün bir arkadaşla asker ziyaretine gittim acayip hüzünlendim..Böyle bi yakınının geldiği görünce nasıl da seviniyorlar..Bende sevdiğimin yanına gitmek istiyorum yaaOnun dışında okul ve vizelerle uğraşıyorum Sen napıyosun bakalım ?
17 kasımcımadını bilmiyorum kusura bakma. unutma ki edirnede de sınır kapısı var..illa da doğu olcak bi şart yok ki.hiç dert etme ayrıca sınıra yetiştiriyorlar diye arada hiç mi farklı usta birliği çıkmıcak canım, sonuçta onlar dijital ortamlarda belirleniyo kimin nereye çıkacağı belli değil..ha benim askerim gaziemir/izmirde şöför olarak yapmıştı kesin doğu diyorduk ki benim içime hep kıbrıs doğuyordu al adamı kıbrısa yolladım
sen gönlünü ferah tut tatlım, su akar yatağını bulur..
aman be yavrum be benide strese sokma simdi bizede %99 dogu diyolar napalım hayırlısı buymus diycez elimizden ne gelirki üzülme takma kafana ben hazırlıyorum kendimi en kötüsüne..
Sivasda yapıo canımm..
Canım benim bildiğim kadarıyla sivas edirneyede yolluyor.Benim arkadaşımın erkek arkadaşı sivasta yaptı usta birliği edirneydi canım.Yani batıya düşme ihtimalide var.
Biliyorum tatlım Edirne ve Kırklareliii şansı var iki tane onlarda sınır tabiiii
Canım benimkinin acemi yerinde hep dogu ve güneydoguydu batı ihtimali bile yoktu.Zaten muşa düştü doguya yani hakkında neyse hayılrısı o olsun diye dua et canım:26::26:
Acemisi nereydi peki canım. inşAllah canım inşAllaah..
Ankara etimesgutta başladı refüze ettirdi kendi bilecikte timdi canım
Anladım canm Rabbim tez zamanda kavuşdrsn inşAllah hepimiziii
günaydıın canım ahh az kaldı bende gidicem sevdigimin yanına sevinsin benim btnem zaten cok özledm burnumda tütüyor
bende zamanı doldrmaya calısıyorum canım napıyım nisanlımın babası ızgaracı actı bugün acılıs varmıs orya gidicem bende
Aramıza hoş geldin canım :) Sevgilin nerde asker?merhaba arkadaşlar benimde sevgilim 92/4.Foruma yeni üye oldum.Hepinize sevgilerr :)
destinyeda hosgeldin canım aramızaaa :)
Hoşbuldukk :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?