92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Mannaq canıım napıyosunn ses ver
Canım dün bir arkadaşla asker ziyaretine gittim acayip hüzünlendim..Böyle bi yakınının geldiği görünce nasıl da seviniyorlar..Bende sevdiğimin yanına gitmek istiyorum yaa Onun dışında okul ve vizelerle uğraşıyorum Sen napıyosun bakalım ?

günaydıın canım ahh az kaldı bende gidicem sevdigimin yanına sevinsin benim btnem zaten cok özledm burnumda tütüyor
bende zamanı doldrmaya calısıyorum canım napıyım nisanlımın babası ızgaracı actı bugün acılıs varmıs orya gidicem bende

Son düzenleme:

büşra adım canım :) inşAllah canım inşAllah dua ediorum bol bol hayırlı rahat biyer çıksın sag saglim gelsin die tek ona degl bütün askerlerimize ediorum Rabbim hayırlısıyla güzel biyer çıkarcak inşAllah ..

aman be yavrum be benide strese sokma simdi bizede %99 dogu diyolar napalım hayırlısı buymus diycez elimizden ne gelirki üzülme takma kafana ben hazırlıyorum kendimi en kötüsüne..

Aynen canım bnde en kötüsüne hazırlıyorumki iyi biyr çıkarsa süpriz olsun die iyi çıkcak diye düşünürsek kötü çıkarsa afallarız bayaa :/

Oh ne güzel canım hayırlı olsun :)) Bende aşkımla konuştum canım da orda tanıdık komutanlar falan var onlar diyolarmış ki yemin töreninden sonra ankaraya git gel seni bi evde gösteririz :) Çok mutluyumm ben gidemiyorum ama sevgilim gelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…