92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Canım hoşgeldn aramıza tekrardan,biz tanışmamıştık sanırım ama geçenlerde okudum ulaşamadığını zor bi drum gerçekten ama şimdi ulaşmışsın en azından için rahattır çok sevindim senin adına:)) bu arada askerin nerdeydi bu kadar sıkı biyeri merak ettim cidden:)

pamuksekerde benm alyada benmm

merhaba canım hoşbuldukk ve teşekkür ederim ankara etimesgut'ta zpt şöförü. senin askerin nerde?

gelemiyor sanırım cnm ilden cıkması yasak diye biliyorum

evet tatlım dediğin gibi yasak ama kim dinliyo ki :) biz yemin töreninden sonra aydına getirmiştik aşkımı ama resmen kaçak hayatı yaşadı 3 gün. sürekli inzibat yakalar korkusu vardı içimizde.çok şükür birşey olmadan bitti izinimiz de teslim olmuştu birliğine..
çok stresli bi zaman dilimi, dikkatli olmak gerek ama istediği gibi çıkar şehirdışına.

tartışma değil ama evden taşınıyruz diye aradığı zaman çok rahat konuşamadım.ama hiç açmamazlık yapmadım.bozuldu bikaç gün böyle sürdü ama ben defalarca özür diledim izah ettim durumu.yinede sesi düzelmedi.en son aradıgında da musait olamadım az konuştuk ertesi gün aramadı.acaba bana mı kızdı yada kontörü mü bitti.kontör az diyodu.bilemedim ya asker psikolojisini idare etmek gerçekten çok zor.

baslarım onların askerlik psikolojisine ne takıyon be gülüm bosver cık dısarı gez.. ben taktım taktımda noldu 2 haftadr evden dısarı cıkmıyorum aman aklı kalmasın diye.. beyfendi en ufak bi fırsatta günlerce aramıyor sonra niye aramadın diye sordugumdada cok konusuyosun cok soru soruyosun oluyor cevabı.. ben umursamıyorum artık ararsa konusurum aramazsa yapacak bisey yok benimkide 2 gündür aramıyor aynı sizinki gibi ufak bi tartısma yarattı kendi kendine.. yıpratma kendini balım bosver.. arayacak korkma 3 gün 5 gün yinede arayacak..

Son düzenleme:

bana diyo sen tabi gezip tozuyorsun.halbuki gittiğim hiç biyer yok zaten içimden gelmiyor.alınganlıklar daha şimdiden başladı önümzde daha koca günler var.nasıl geçer ayrılık bi yandan ,özlem bi yandan,tavırları kaprisleri çekmek bi yandan dedim bende arada olabilir musait olamayabilrm normaldir.onada kızıyo poff

seni cok iyi anlıyorum benimde basımda aynısından var. kıskanc kaprislii nazlıı.. gına geldi artıkk hormonlardan mıdır bilmiyorum ama cok sinirli ve gerginim umursamıyorum yaa her fırsatta kendi kendine bana kızmak için sebepler buluyor ve telefonu pat kapatıyor 3 gün aramadıgı oldu geçen.. 2 gün öncede morali bozukmuş noldu diyorum söylemiyor konuyu degstrdim yemek yedinmi nasılsın diye nasıl olabilirmis yemekten bananeymiş morali düzelsin diye arıyomus cok konusuyomusum hadi bn kapatıyorum dedi kapattı 2 gündrde ses yok.. umursama yaa bu bana her kızdıgında böyle aramamazlık yapacak ben anladım takmıyorum kendi keyfi bilir.. 4 4lük makyajımı yaptım yeni cicilerimi giyinip sokaga cıkıyorum az sonra bende insanım ama dimi 15 gündür evde otur otur gına geldi cıkıp gezicem vitrin vitrin magaza magaza ohh sefam olsun

Son düzenleme:

ayy iyice bozuldu psikolojileri.bana dio keşke gelmeseydim senin böle yapcağını bilsem gelmezdim.bencillik yapıyorlar.bende umursamıyorum zaten artık.benmde bozuldu psikolojim çevremdekilere sataşıyorum çok sinirliyim kavga etmeye yer arıyorum.

malesef bende öyleyim aman morali bozulmasın aklı bende kalmasın diye yapmadıgım sey yokk hep alttan alıyorum telefonda aradıgında 2 saniye içinde acıyorum kıskanclıklara baslamasın diye evden cıkmıyorum. Bizde insanız malesef üzülme bosver arar bugün yarın.. Onlarıda anlamak istiyorum ama olmuyor nasıl bi psikoloijide olduklarını bilemiyoruz yasamadıgımız için :/ ama ben hertürlü destek olduguma inanıyorum aramıyorsada yapcak bisey yok yıpratma kendini cnm ..

bende inanıyorum destek olduğuma oda anlar elbet birgün hatasını anlar.yani umarım ki :)

merhaba canım hoşbuldukk ve teşekkür ederim ankara etimesgut'ta zpt şöförü. senin askerin nerde?

E ama normaldir Ankara çok büyük bi birlik ve çok sıkı:)Benim sevdiceğim acemisini Burdur'da yaptı güzelim şimdi de İskenderunda:)

bende inanıyorum destek olduğuma oda anlar elbet birgün hatasını anlar.yani umarım ki :)

Kızlar valla sizi okurken gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Şuan çok sinirliyim aramadı dün bugun de ses yok.Sanki 1 dk zamanları yok yaaa,vallahi varya sinir oluyorum.Bi 10 sn arayp iyiym deseler içimz rahatlıcak ama yok yookkk. Diyeceğim şu ki hepimz aynı durumdayız beklemeceler,,bekletmecelerrr ve bu durum cidden cok sinir bozucu.

ya en azından musait mi olamıyorsun ara 10 saniye, de yogunum ben arayamıcam şu kadar gün merak etme.hadi aramamayı geçtim aradığında da kapris hep.sabır taşı oldum artık

ya en azından musait mi olamıyorsun ara 10 saniye, de yogunum ben arayamıcam şu kadar gün merak etme.hadi aramamayı geçtim aradığında da kapris hep.sabır taşı oldum artık

kılzar haklısınız ama bence çok ara şöle yap böle yap die kızmayın merak etmekte kafayaı yemekte çok çok haklısınız cunku arayamadıgı zaman bende oleyım ama acemı bırlıgı cok zor ve yogun gecen bı donem cunku adamlar el bebek gül bebekken zor şartların içine düşüolar evlerınden sevdıklerınden ayrılıolar akıllarında bınbır turlu sey oluo bıde ustune ustuk bellı etmemeyede calısıolar her ne kadar beceremeselerde :) zaman bulamadıgı dogrudur yalan solemıyolardır cunku zaten asıl askerlık acemı bırlıgı butun zorluk orda cekılıyo bole olmaları normal bılıyorum hep bız anlayıslı oluyoruz ama biraz daha sabır anlayıs gosterın bılıyosunuz bu bı sınav sınavda basarısız olmayı ıstemıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…