- Konu Sahibi yener_tugba
-
merhaba kızlarrr :) şöyyle bi eski yazıları okudum,mannaq nesli yazmış zaten evet 10 gün sonunda aradım taradım ulaştım bu arada GRGR sana özel msj yazamıyorum, senin verdiğin numaradan ulaşamadım. yazıhane mi ne varmış,ordaki adama baya yalvardım duygu sömürüsü yaptım. sağolsun neslihan da gitti bi de o bulamayınca iyice alevlendim kesin öldü dedim yani
neyse adam çağırdı onu,konuştum bi güzelhiç vakit yok wcye bile izinle gidiyoruz inan çok zor durumdayım dedi. burda kaldığımı falan nerden biliyosun nası öğrendin dedi,bilmiyo ki 10 günde kaç defa kaç numara aradım
ve bu sabah da bitanemin telefonuna uyandım,sabah 9.30da aradı, baya iyi geldi yani 10 günün acısını bi anda unuttum
bi an beni unuttun sandım soğudun sandım dedim,tabi canım o yüzden koşarak seni aramaya geldim ya,öyle şeyler düşünme inan aynaya bakmaya uyumaya wcye gitmeye vakit yok sakın yanlış anlama dedi e sevindim yani buna bile
yalnız sinirleri bozulmuş,hasta olmuş bi de. psikoloğa gidiyorum ilaç verdiler falan dedi. dayanamıyorum çok fena dedi bişi diyemedim. bir de onun arkadaşından duydum,bel fıtığı olmuş sanırım,o bana söylemedi ama çocuğa öyle söylemiş. bilemiyorum yani. bu durumlar kafa karıştırıcı biraz. neyse anlarız zamanla.
anlayacağınız şu an bi sıkıntımız yok ikimiz arasında. bayağı uzun yazdım ama k.bakmayın artık
sizden naber? bi problem yok anladığım kadarıyla
tam olarak bilmiyorum canım ama 75 galıba. 2 gun evcı ıznınde o kacar gelır buraya imkanı yok durmaz ankarada
Tatlım işte şafak panosunada sormuştun acemiliğini erzincanda yapan varmı diye.
Arkadaşımız cevap verdi ama görmedin galiba.
Pamukşekerin sevgiliside acemiliğini erzincanda topçu olarak yapmış. Şuanda da ustasını benim askermile aynı yerde yapıyor.
ha yok cnm buldum buldum alya arkadasımız msj atms sagolsun ondan aldım bilgileri mrk ettiklerimi falan sordum.. ben onu demek istemedim 92/4 te suan benimle birlkte sevdiği erzincanda görev yapan yokmu dmk istemstim :) senin askerin nerede suan cnm
gelemiyor sanırım cnm ilden cıkması yasak diye biliyorum
Canım hoşgeldn aramıza tekrardan,biz tanışmamıştık sanırım ama geçenlerde okudum ulaşamadığınızor bi drum gerçekten ama şimdi ulaşmışsın en azından için rahattır çok sevindim senin adına:)) bu arada askerin nerdeydi bu kadar sıkı biyeri merak ettim cidden:)
gelemiyor sanırım cnm ilden cıkması yasak diye biliyorum
Zaman geçmek bilmiyor.gittiği günden beri ilk defa dün aramadı acaba bana mı kızdı off
tartışma değil ama evden taşınıyruz diye aradığı zaman çok rahat konuşamadım.ama hiç açmamazlık yapmadım.bozuldu bikaç gün böyle sürdü ama ben defalarca özür diledim izah ettim durumu.yinede sesi düzelmedi.en son aradıgında da musait olamadım az konuştuk ertesi gün aramadı.acaba bana mı kızdı yada kontörü mü bitti.kontör az diyodu.bilemedim yaasker psikolojisini idare etmek gerçekten çok zor.
baslarım onların askerlik psikolojisine ne takıyon be gülüm bosver cık dısarı gez.. ben taktım taktımda noldu 2 haftadr evden dısarı cıkmıyorum aman aklı kalmasın diye.. beyfendi en ufak bi fırsatta günlerce aramıyor sonra niye aramadın diye sordugumdada cok konusuyosun cok soru soruyosun oluyor cevabı.. ben umursamıyorum artık ararsa konusurum aramazsa yapacak bisey yokbenimkide 2 gündür aramıyor aynı sizinki gibi ufak bi tartısma yarattı kendi kendine.. yıpratmak kendini balım bosver..
bana diyo sen tabi gezip tozuyorsun.halbuki gittiğim hiç biyer yok zaten içimden gelmiyor.alınganlıklar daha şimdiden başladı önümzde daha koca günler var.nasıl geçer ayrılık bi yandan ,özlem bi yandan,tavırları kaprisleri çekmek bi yandan dedim bende arada olabilir musait olamayabilrm normaldir.onada kızıyo poff
seni cok iyi anlıyorum benimde basımda aynısından var. kıskanc kaprislii nazlıı.. gına geldi artıkk hormonlardan mıdır bilmiyorum ama cok sinirli ve gerginim umursamıyorum yaa her fırsatta kendi kendine bana kızmak için sebepler buluyor ve telefonu pat kapatıyor 3 gün aramadıgı oldu geçen.. 2 gün öncede morali bozukmuş noldu diyorum söylemiyor konuyu degstrdim yemek yedinmi nasılsın diye nasıl olabilirmis yemekten bananeymiş morali düzelsin diye arıyomus cok konusuyomusum hadi bn kapatıyorum dedi kapattı 2 gündrde ses yok.. umursama yaa bu bana her kızdıgında böyle aramamazlık yapacak ben anladım takmıyorum kendi keyfi bilir..
ayy iyice bozuldu psikolojileri.bana dio keşke gelmeseydim senin böle yapcağını bilsem gelmezdim.bencillik yapıyorlar.bende umursamıyorum zaten artık.benmde bozuldu psikolojim çevremdekilere sataşıyorum çok sinirliyim kavga etmeye yer arıyorum.
malesef bende öyleyim aman morali bozulmasın aklı bende kalmasın diye yapmadıgım sey yokk hep alttan alıyorum telefonda aradıgında 2 saniye içinde acıyorum kıskanclıklara baslamasın diye evden cıkmıyorum. Bizde insanız malesef üzülme bosver arar bugün yarın.. Onlarıda anlamak istiyorum ama olmuyor nasıl bi psikoloijide olduklarını bilemiyoruz yasamadıgımız için :/ ama ben hertürlü destek olduguma inanıyorum aramıyorsada yapcak bisey yok yıpratma kendini cnm ..
merhaba canım hoşbuldukk ve teşekkür ederimankara etimesgut'ta zpt şöförü. senin askerin nerde?
malesef bende öyleyim aman morali bozulmasın aklı bende kalmasın diye yapmadıgım sey yokk hep alttan alıyorum telefonda aradıgında 2 saniye içinde acıyorum kıskanclıklara baslamasın diye evden cıkmıyorum. Bizde insanız malesef üzülme bosver arar bugün yarın.. Onlarıda anlamak istiyorum ama olmuyor nasıl bi psikoloijide olduklarını bilemiyoruz yasamadıgımız için :/ ama ben hertürlü destek olduguma inanıyorum aramıyorsada yapcak bisey yok yıpratma kendini cnm ..
bende inanıyorum destek olduğuma oda anlar elbet birgün hatasını anlar.yani umarım ki :)
E ama normaldir Ankara çok büyük bi birlik ve çok sıkı:)Benim sevdiceğim acemisini Burdur'da yaptı güzelim şimdi de İskenderunda:)
Kızlar valla sizi okurken gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Şuan çok sinirliyim aramadı dün bugun de ses yok.Sanki 1 dk zamanları yok yaaa,vallahi varya sinir oluyorum.Bi 10 sn arayp iyiym deseler içimz rahatlıcak ama yok yookkk. Diyeceğim şu ki hepimz aynı durumdayız beklemeceler,,bekletmecelerrr ve bu durum cidden cok sinir bozucu.
ya en azından musait mi olamıyorsun ara 10 saniye, de yogunum ben arayamıcam şu kadar gün merak etme.hadi aramamayı geçtim aradığında da kapris hep.sabır taşı oldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?