- Konu Sahibi yener_tugba
-
ya en azından musait mi olamıyorsun ara 10 saniye, de yogunum ben arayamıcam şu kadar gün merak etme.hadi aramamayı geçtim aradığında da kapris hep.sabır taşı oldum artık
kılzar haklısınız ama bence çok ara şöle yap böle yap die kızmayın merak etmekte kafayaı yemekte çok çok haklısınız cunku arayamadıgı zaman bende oleyım ama acemı bırlıgı cok zor ve yogun gecen bı donem cunku adamlar el bebek gül bebekken zor şartların içine düşüolar evlerınden sevdıklerınden ayrılıolar akıllarında bınbır turlu sey oluo bıde ustune ustuk bellı etmemeyede calısıolar her ne kadar beceremeselerde :) zaman bulamadıgı dogrudur yalan solemıyolardır cunku zaten asıl askerlık acemı bırlıgı butun zorluk orda cekılıyo bole olmaları normal bılıyorum hep bız anlayıslı oluyoruz ama biraz daha sabır anlayıs gosterın bılıyosunuz bu bı sınav sınavda basarısız olmayı ıstemıyoruz
Her aradığında diyorum bak çocuk arıcaksın 10 sn bıle olsa diyorum tamam diyo ama fırsat bulamıyo heralde,o yzden üstüne gitmiyorum bende.Sende sinirlensen de caktırma canım benım ters tepebilir.
Bravo gülşahh tecrübeyi konuşturmuşuunn:))
Her aradığında diyorum bak çocuk arıcaksın 10 sn bıle olsa diyorum tamam diyo ama fırsat bulamıyo heralde,o yzden üstüne gitmiyorum bende.Sende sinirlensen de caktırma canım benım ters tepebilir.
Bravo gülşahh tecrübeyi konuşturmuşuunn:))
enisecim naptın canım aradımı sevdiğin
Canım arama saati sabit onun 08:30 ile 09:00 arası arıyor.o saatlerde aramazsa başka arayamıyor.heyecanla bekliyorum.
napıyosunuz bakalım uzun süredir glipte başına oturup konuşamadım sizlerle.. hiçte farketmemişsiniz yokluğumu bakıyorumda
neysee bizim şafak atarsa 445.. hiç geçmiyo sanki.
sizde durumlar nasıl. ayrılığa alıştınızmı. yemin töreni için biletler arabalar ayarlandımı anlatın bakalım son dedikoduları kaynatalım azıcıkk
benimki aradı gene bin beter oldum sürünüyorum Allahım sen sabır ver ne olur artık dayanamıyorum ne kadar zormus dısarı cıkmakta hic iyi gelmedi zaten daha kötü oldum yürüdüğüm yol boyunca agladım bidaha cıkarsam noluyum yaa
Nasıl konuştu iyi miydi peki?
iyi degil sadece beni üzmemek için iyi rolu yapıyor gene hasta olmus iyileşmişti ne güzel gene soguk algınlıgına yakalanmıserzincana nasıl kar yagıyomus hava buz gibiymiş sisten önünü göremiyomuş
mrb sekeriim hosgeldin ay biraz mutlu oldum yazını okunca yemin töreni biletler otobusler falan ohh sagol yaaa:))
henüz biletler alınmadı sanırım biz arabayla gidicez tam bilmiyorumda ben nisanlımın ailesiyle gidicem..
ayrılıga alıstım mı yaa bilmiyorum gözyası keder mahfoldum cok tuhafım yaaa ben sende ne var ne yok?
ahh allah acil şifa versin.bakalım benimki arıcak mı?
:) bizde arabayla gidicektik benim babam götürcekti ama orda kalcaz diye kırtasiyeyi kapatamadı. sözlümün babasıda gece araba kullanmakta kendime güvenmiyorum rahatça otobüsle gidelim dedi. annem ben kayınvaldem kayınbabam bilikte gidicez bizde :)
bilet almadık henüz. çünkü bizim burdan 4.5 saat ısparta. yani gece 3 te binsek iyidi ama en son gece 23.30 da otobüs. ozamanda sabah 5 gibi varılıyo napıcaz bilmiyoruz galiba 20 aralıkta gece 23.30 otobüsüyle gidicez.
bana gelince bende aynıyım bi ağlıyorum bi saf saf bakıyorum ne hissediyorum bilmiyorum.
yarın halk eğitimin ahşap boyama kursuna kaydolucam biraz vakit geçer. bu sene okul da yok. kendime meşkale arıyorum :)
ne güzel canım hep birlkte gidiyosunuz bende nisanlımın ailesiyle gidicem ama annem ve babam olmıycak ynmda.. evlimisin canım sen?
sanırım bizde gece 12 gibi 11 gibi cıkarız yola erzincan bizede 4 saat cok uzun yol degil Allaha cok süküür :)
evet canım hepbirlikte gidicez bi aksilik olmazsa.
yok canım evli değilim sözlüyüz gelince de nişan kısmetse.
heyecanın ne durumda :) giyeceklerine karar verdin mi saclarını nasıl yapcaksın :)
sen ne giyceksin cnaım ? eminim ki çoktan hazırlamışsındır kafanda :)
bende degisik sac modelleri bulup uyguluyorum sacıma :) belki düzlesitirirm belkide hafif maşa olabilir aynı senin dediğin gibi ama büyük ihtmal düzlestircem.. cizme aldım yeni onu giyicem vizon rengi , aynı renkte cantam var onu takıcam siyah montum var kısa bele oturan onu giyicem pantolonda yeni aldıgım vardı colinsten parlak siyah onu giyerim altıma kilotlu corap giyicem cook sogukmus cünkü benim melegmde uyardı beni kat kat giy diye üstüme ne giycem onu bulamadım düsünüyorum simdilik.. acemisi 75 gün mü canım seninkininde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?