- Konu Sahibi yener_tugba
ya en azından musait mi olamıyorsun ara 10 saniye, de yogunum ben arayamıcam şu kadar gün merak etme.hadi aramamayı geçtim aradığında da kapris hep.sabır taşı oldum artık
Her aradığında diyorum bak çocuk arıcaksın 10 sn bıle olsa diyorum tamam diyo ama fırsat bulamıyo heralde,o yzden üstüne gitmiyorum bende.Sende sinirlensen de caktırma canım benım ters tepebilir.
kılzar haklısınız ama bence çok ara şöle yap böle yap die kızmayın merak etmekte kafayaı yemekte çok çok haklısınız cunku arayamadıgı zaman bende oleyım ama acemı bırlıgı cok zor ve yogun gecen bı donem cunku adamlar el bebek gül bebekken zor şartların içine düşüolar evlerınden sevdıklerınden ayrılıolar akıllarında bınbır turlu sey oluo bıde ustune ustuk bellı etmemeyede calısıolar her ne kadar beceremeselerde :) zaman bulamadıgı dogrudur yalan solemıyolardır cunku zaten asıl askerlık acemı bırlıgı butun zorluk orda cekılıyo bole olmaları normal bılıyorum hep bız anlayıslı oluyoruz ama biraz daha sabır anlayıs gosterın bılıyosunuz bu bı sınav sınavda basarısız olmayı ıstemıyoruz
Bravo gülşahh tecrübeyi konuşturmuşuunn:))