92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

canim ole uc kar felan abartma istersen sonucta senden soguk memlekette yasiosun antalyadan felan gitsen tamam dicem sonucta soguga alisiksin :)

canım tokat o kadar soguk degilki.. gecenlerde sivasa geldiğimde ben dondum tir tir titredim benim yasadıgım yer normalinde altında günlerdir bura hep güneşli daha dün yagmur yagmaya basladı havada o kadar soguk degil malesef bu yüzden ne giyceğimi bilemiyorum

ay bilemedim ki simdi :/ bide acıklasaydı arkadas meraktan öldüm yaa

arkadaşım bizim askerlerimiz acemiliği 75 gün. o yüzden daha belli olmuycak. yemin töreninden 2 gün sonra tekrar eğitimler başlıycak yani bulundukları yerde yaklaşık 40 gün daha falan kalıcaklar. yani dağıtıma 1 hafta kala anca belli olur usta birliği yerleri boşuna telaş yapma.
söyle kafadan bi hesaplama yapçak olursak bugun 13. gün. daha anca 2 ay sonra belli olcak.

hemen belli oluyormu gülsen yaa yeni gtti bizim askerler

Sivasda yapıo canım. sivas hudutcu yetişdirio. hudutcu yetşdirdigi içinde hep sınırlara çıkıooo şuana kadar orda askerlk yapmş olann bitane normal batı görmedim. 2 tane batı var oda batını snırlarııı yanii % 1oo dogu çıkıo hudutcu oldugu için komutanlrı filan demş. yapan kişilrdende görüorum..

aman be yavrum be benide strese sokma simdi bizede %99 dogu diyolar napalım hayırlısı buymus diycez elimizden ne gelirki üzülme takma kafana ben hazırlıyorum kendimi en kötüsüne..

nesilcim napıyosun sekerim hosgeldin :)

ooh gez bakalım :)
neden aramadı acaba kac gündür aramıyorki canım

çeyizime bişeyler yaptırmaya gittim bi abla var çok güzel dantel örüyo da :)
dün aradı canım yemeğe girerken 17.30 gibi çok yoğunuz atış yapıyoruz dedi yarında boşlukta arıcam kar da yağıyo çok soğuk telefon sırası beklenmiyo dedi. ama aramadı. sıra var herelde

canım yaaa alınma ama bisey dicem dantel cok eskide kalmadımı yaaa:) ne biliyim artık pek genc evlilerin evinde kullanılmıyor..
büyük ihtimal sıra bekleyememiştir havalar gercekten sogudu benim sevdiceğimde sabah aradı aksam ararım dedi aramadı

yok canım ne alıncam :) bu benim için değil zaten bizim burda nişan bohçası yapılır tepsi götürülür kaynanaya :)
ona vermek için yaptırıyorum :)
benimkiler modern şeyler

ay bilemedim ki simdi :/ bide acıklasaydı arkadas meraktan öldüm yaa

cerencim daha acıklanmaz usta birlgine gcmye 1 vya 2 hafta kala acıklanır.canım hudutcular dedigin gibi sınırda görev yapıyorlar

uuf kıızlaaar biziiim usta brlgiiii % 1oo sınırlaraaa çıkıomşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş (((((((((((((((((

17 kasımcım adını bilmiyorum kusura bakma. unutma ki edirnede de sınır kapısı var..illa da doğu olcak bi şart yok ki.hiç dert etme ayrıca sınıra yetiştiriyorlar diye arada hiç mi farklı usta birliği çıkmıcak canım, sonuçta onlar dijital ortamlarda belirleniyo kimin nereye çıkacağı belli değil..ha benim askerim gaziemir/izmirde şöför olarak yapmıştı kesin doğu diyorduk ki benim içime hep kıbrıs doğuyordu al adamı kıbrısa yolladım
sen gönlünü ferah tut tatlım, su akar yatağını bulur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…