- 10 Kasım 2012
- 416
- 69
- 123
- Konu Sahibi yener_tugba
-
o kötü ama yaa mesela sevgılın sorsa sana safagı bılemıcen ben ole yapsam sankı beklemıo gıbı hıssederım kendımı olede manyak huylarım var yanı
biz sadece mesajlasabılırız kıbrısta oldugu ıcın cepten arayamıo yurtdısı tarıfesı cok kotu
Bende telefonla kardeş oldum hadi dostum çalman lazım saatin geldi diyorumBabam da damat geç kaldı bugün diyip duruyo :)
oyy o kötü yapeki şimdi rahatca arayabiliyo mu ankesörlüden?
Tamam biz de çatlağız da saymıyoruz canım sevdiğimle birlikte verdiğimiz karar bu yönde
oyy o kötü yapeki şimdi rahatca arayabiliyo mu ankesörlüden?
Hahaha :) hep öyle olduk canım telefonları yanımızdan bile ayırmıyoruz ki ben ev telefonunu cep telefonumu yanımdan ayırmıyorum uyurken bile annemler dalga geçiyo
Canım yurt dışı aramaları için hatlarda eskiden tarifeler vardı.Acaba yokmu:26:
ankesörlüden arayabılıo ama cok fazla konusamıyoruz şimdi telefonumuz var sadece mesajlasabılıyoruz ankesorludende arıyo
Telefon götürebildi yani ohhaman diyim cok dıkkat etsin
Gülşah bak sana yurtdışı paketleri buldum
Aylık 90 Dk Konuşma Paketi | Avea
İyi geceler canım..Sende rüyanda sevdiğini görbn kaçar gençler...kndnze iyi bkn...rüyanzda manitalarnızı görün
ama 90 dakıka cok az ankesorluyle daha hesaplı oluyo bunlardan
ankesörlüden arayabılıo ama cok fazla konusamıyoruz şimdi telefonumuz var sadece mesajlasabılıyoruz ankesorludende arıyo
telefon sakat iş,benimki telefonu götürmüştü ama ertesi gün yolladı ,hattı duruyo arada üstlerden bi arkadaş yapmış onunkıne takıyo anca öyle.Çook çok dikkat etsin hele ki nöbetlerde falan
Hadi canlarım bende uyuyorum.Sabah erkenden dersim olmasa sizi yalnız bırakmak istemezdim.Hepiniz önce Allah'a sonra kendinize emanetsiniz.Rüyanızda sevdiğinizi görmeniz dileğiyle iyi geceler yarenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?