- Konu Sahibi yener_tugba
-
Hadi canlarım bende uyuyorum.Sabah erkenden dersim olmasa sizi yalnız bırakmak istemezdim.Hepiniz önce Allah'a sonra kendinize emanetsiniz.Rüyanızda sevdiğinizi görmeniz dileğiyle iyi geceler yarenler
tertiplerim neredesiniz yahu gözüm yollarda kaldııı
selam şekerimm :) nasılsın bakalım bugün? senin askerin aradı mı seni? ikimiz de aynı durumdayız aramıyolar
tertiplerim neredesiniz yahu gözüm yollarda kaldııı
Canım okuldaydım ben daha yeni geldim :))
bi karsılamadık ki cnm senlede yaaa
Onu çok özledim.. çokk çok çook..
geçen yıl ikimizde üniversitedeydik. 27 kasımda çok harika bi doğum günü geçirdik. bugün ise tamamen yalnız hissediyorum yokluğu bana çok koydu bugun çook..
dün aradı 2 kez demiştim ya. yarın kesin ararım dedi. aramadı bugun.
of bi günleri bi günlerine tutmuyo. nasıl geçer bu 15 ay arkadaşlar ya..
kalbim öyle acıyor ki bu acyı bu ağrıyı tarif etmeye kelimeler yok. çok farklı bir boşluk var içimde. çok farklı hiç yaşamadığım bilmediğim duygular bunlar. ben onu çok geç buldum.. şimdi yokluğu beni çok yaralıyor..
Onu çok özledim.. çokk çok çook..
geçen yıl ikimizde üniversitedeydik. 27 kasımda çok harika bi doğum günü geçirdik. bugün ise tamamen yalnız hissediyorum yokluğu bana çok koydu bugun çook..
dün aradı 2 kez demiştim ya. yarın kesin ararım dedi. aramadı bugun.
of bi günleri bi günlerine tutmuyo. nasıl geçer bu 15 ay arkadaşlar ya..
kalbim öyle acıyor ki bu acyı bu ağrıyı tarif etmeye kelimeler yok. çok farklı bir boşluk var içimde. çok farklı hiç yaşamadığım bilmediğim duygular bunlar. ben onu çok geç buldum.. şimdi yokluğu beni çok yaralıyor..
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki,ama sadece anlamakla yetiniyorum.Malesef burda sadece birbirimze destek olmaktan daha fazlasını yapamıyoruz.Doğum günün ve canından kıymetlin yanında değil.Acıyı tarif etmek çok zor.Ama güçlü olmalısın ve güçlü olmalıyız.Şimdiden pes edersek sona doğru halimizi düşünmek bile istemiyorum.Bir gün biteceğini düşün ve bizim de senle aynı durumda olduğumuzu unutma.Birgün gelecek bir gün kalacak ve işte o zman çok güzel engelsiz bi geleceğe ilk adımı atmış olacağz.Lütfen üzülme,Sen güçlü bi insansın.Biz güçlü yarenleriz,Allahın izniyle atlatacağz bu zor günleri.
vallahi cok sinirli ve gerginim acıkcası aramadı bugün 3. güüünn seninki kac gündür aramıyor canm
Canım başlarda insan durumu kabullenmemeye çalışıyor.Diyorsun ki gelecek 15 gün bir yere gitti gibi gün geçtikçe gelmedikçe ağır geliyor ama bir zaman sonra bunu kabulleniyorsun.Açıkcası başta bana daha çok dokunuyordu.Şuan yokluğuna daha çok alıştım.O duygular o farklılk hiç gecmiyecek maalasef.Zaman geçtikçe alışacaksın sabrın daha azalıcak daha gergin olucaksın.Ama durumu kabul edip buna uyum sağlıycaksın canım benim
inşallah canım inşallah.. kabullenicez elbet ama. bilmiyorum çok farklı hissediyorum bugun..
içimde farklı bir hüzün var. bütün gün onların evdeydim. onun eşortmanlarını falan giydim.. çok tuhaf hissettim.
Doğum günün olduğu için daha çok dokunmuştur canımAh bilirim o duyguyu ben odasına daha bugün girdim girince bir tuhaf oluyorum.O oda üstüme geliyor
o aradığında zaten hiç ağlamadım sesim de titremedi. mutlu konustum hep güzel şeyler knustuk.. haklısın sende çok üzülüyosundır hem baban hem sevdiğin. belki sen dha kötü durumdasındır. ama şuan korkuyorum yarın arıycak ve bana ben de mayın taramaya seçildim diyecek diye ödüm kopuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?