92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Aynen öyle canım..Kimse anlayamıyor beni sadece siz yaşayanlar anlıyorsunuz..

bnde calşyrm giremyrm vakit yok:24:
170'lerdeyiz iştee:42:
ayyyy neydi bi araa 300 ler abooowwww:47:

Ah canım evet yaşayan yaşaynın derdinden anlar ancak:13:
İşte bizde tam abowww kısmındayız:9:
Sizin azalmış nazar işareti yapacağıma bu smileyi yapmışım internetim takıldı saolsun:

Son düzenleme:
Erkekleri evet " odun " olarak nitelendiriyoruz.Ama onlar askere gidince bizden de duygusal olabiliyorlar.Etrafımda çok örneği var canım :1:

Ama askere gidince daha bi romantik,bi aşk böceği oldular sankiiii:))

Sizin azalmış nazar işareti yapacağıma bu smileyi yapmışım internetim takıldı saolsun:

Tam da abovvv kısmındayız :D:D Allah sizi ne güldüm yaa. Ben şu 299ları görsem daha da bi rahatlayacağım

sizin şafaklar bitmez gıııızzzzz beklemyin bencee:52::52::52::52::52::52::52:
şakaaa şakaa, vallahii gecyo zaman sayılı şafak falan saymayin daha 92/4ler, çok erken dha size tawsiyem:31:

Sabrın sonu selamettir.
Üst devrelerde aynı bizim geçtiğimiz yollardan geçti:7::13:
Bizimde inşallah azalıcak moral bozmak yok:12::12:
Moralimizi bozduğumuz yok canım benim askerim tertiplerindne 3 gün önce gelecek onunda sevinci var bende :1:

sizin şafaklar bitmez gıııızzzzz beklemyin bencee:52::52::52::52::52::52::52:
şakaaa şakaa, vallahii gecyo zaman sayılı şafak falan saymayin daha 92/4ler, çok erken dha size tawsiyem:31:

Şafak takvimimi hiç karalamadım ben :1: Aylık karalamaya karar verdim canm :34:

Tam da abovvv kısmındayız :D:D Allah sizi ne güldüm yaa. Ben şu 299ları görsem daha da bi rahatlayacağım

görürsünn gııııı bak ben gördüm görlyoo yani :D

ciiddden inan bnaa ben ilk üç gn salya sümük aglydum...
alştm snra sürekli mesajlaşyruz,,askredemi deglmi belli degill:9:

Alt devrelere yazık ama onlar gelınce bıraz zamanın gectını farkettım :)

Ben zaman geçmesine seviniyorum.Yeni askere giden kişilere üzülüyorum.Bizim gibi zor geçiceğini biliyoruz.Askerlik zor bir dönem bu bir gerçek ama
Allahın izniyle bitecek işte o kadar:10:

Görücez merve 299 nedir ya biz plaklarıda görücz:13:
Büyük oynamak gerek.
Benimkini bu askerlik tersine etkiliyor eskiden daha romantikti hala romantik ama eskiden bir başkaydı:16::16:

Ben zaman geçmesine seviniyorum.Yeni askere giden kişilere üzülüyorum.Bizim gibi zor geçiceğini biliyoruz.Askerlik zor bir dönem bu bir gerçek ama
Allahın izniyle bitecek işte o kadar:10:

Görücez merve 299 nedir ya biz plaklarıda görücz:13:
Büyük oynamak gerek.
Benimkini bu askerlik tersine etkiliyor eskiden daha romantikti hala romantik ama eskiden bir başkaydı:16::16:

Ben yüzünü görmesem de sarılıp dokunamasam da sesini bile duymaya razıyım o yuzden şu telefon olayı hallolsa azcık rahatlıcam onun için de daha 4 5 ay varr ohhooo,ama cidden geçiyo eski msjlarıma baktım da askerim gideli daha 8 gun oldu yazmışım şimdiyse ..nerdenn nereye

affern snaaaa byle dewam et:46:
10.aydan falan dstgnde safak sayar karalarsın..:23:

Güzel fikir bunu uygulayacağım :1: Bu arada aferin sana lafını duyduğumda çok sevindim çok teşekkür ederim..Sevdiğim onun sözünü dinlediğimde hep derdi de ..Tabi dik başlı birinin söz dinlemesi tebrik edilecek hareket :34:

Ben yüzünü görmesem de sarılıp dokunamasam da sesini bile duymaya razıyım o yuzden şu telefon olayı hallolsa azcık rahatlıcam onun için de daha 4 5 ay varr ohhooo,ama cidden geçiyo eski msjlarıma baktım da askerim gideli daha 8 gun oldu yazmışım şimdiyse ..nerdenn nereye

biz sadece mesajlasabılırız kıbrısta oldugu ıcın cepten arayamıo yurtdısı tarıfesı cok kotu

Aynen öyle canım..Kimse anlayamıyor beni sadece siz yaşayanlar anlıyorsunuz..

bnde calşyrm giremyrm vakit yok:24:
170'lerdeyiz iştee:42:
ayyyy neydi bi araa 300 ler abooowwww:47:

Bende razıyım.Ama birlikte vakit geçirmek bir başka:10:Ben bazen tartışmayı bile özlüyorum o derece:52:Tabiki canım ilk baştaki gibi değiliz.Ama yolumuz uzun:49::49:

Güzel fikir bunu uygulayacağım :1: Bu arada aferin sana lafını duyduğumda çok sevindim çok teşekkür ederim..Sevdiğim onun sözünü dinlediğimde hep derdi de ..Tabi dik başlı birinin söz dinlemesi tebrik edilecek hareket :34:

ayyy canm bnm...kocanı hatrlattgm için bu seklde asıl bn sna tesekkr edrem gııızzz:1:
bnada derdi kocam olcak eriiff ee tabi artkk eskidikk demyo o ayrı öncdenmşş ahh ahh:1:

Ben başından beri şafak sayıyorum.Gün gün ama kötü etkilenmedim.Giden hergün için seviniyorum:32:O kişiden kişiye göre değişir.Bakıp çok var diyeceksiniz evet saymayın.Ama giden günler sizi motive ediyorsa sayın derim.

Back