92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Onu çok özledim.. çokk çok çook..
geçen yıl ikimizde üniversitedeydik. 27 kasımda çok harika bi doğum günü geçirdik. bugün ise tamamen yalnız hissediyorum yokluğu bana çok koydu bugun çook..
dün aradı 2 kez demiştim ya. yarın kesin ararım dedi. aramadı bugun.
of bi günleri bi günlerine tutmuyo. nasıl geçer bu 15 ay arkadaşlar ya..
kalbim öyle acıyor ki bu acyı bu ağrıyı tarif etmeye kelimeler yok. çok farklı bir boşluk var içimde. çok farklı hiç yaşamadığım bilmediğim duygular bunlar. ben onu çok geç buldum.. şimdi yokluğu beni çok yaralıyor.. :(

geçen yıl ikimizde üniversitedeydik. 27 kasımda çok harika bi doğum günü geçirdik. bugün ise tamamen yalnız hissediyorum yokluğu bana çok koydu bugun çook..
kalbim öyle acıyor ki bu acyı bu ağrıyı tarif etmeye kelimeler yok. çok farklı bir boşluk var içimde. çok farklı hiç yaşamadığım bilmediğim duygular bunlar. ben onu çok geç buldum.. şimdi yokluğu beni çok yaralıyor.. :(

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki,ama sadece anlamakla yetiniyorum.Malesef burda sadece birbirimze destek olmaktan daha fazlasını yapamıyoruz.Doğum günün ve canından kıymetlin yanında değil.Acıyı tarif etmek çok zor.Ama güçlü olmalısın ve güçlü olmalıyız.Şimdiden pes edersek sona doğru halimizi düşünmek bile istemiyorum.Bir gün biteceğini düşün ve bizim de senle aynı durumda olduğumuzu unutma.Birgün gelecek bir gün kalacak ve işte o zman çok güzel engelsiz bi geleceğe ilk adımı atmış olacağz.Lütfen üzülme,Sen güçlü bi insansın.Biz güçlü yarenleriz,Allahın izniyle atlatacağz bu zor günleri.

Canım başlarda insan durumu kabullenmemeye çalışıyor.Diyorsun ki gelecek 15 gün bir yere gitti gibi gün geçtikçe gelmedikçe ağır geliyor ama bir zaman sonra bunu kabulleniyorsun.Açıkcası başta bana daha çok dokunuyordu.Şuan yokluğuna daha çok alıştım.O duygular o farklılk hiç gecmiyecek maalasef.Zaman geçtikçe alışacaksın sabrın daha azalıcak daha gergin olucaksın.Ama durumu kabul edip buna uyum sağlıycaksın canım benim

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki,ama sadece anlamakla yetiniyorum.Malesef burda sadece birbirimze destek olmaktan daha fazlasını yapamıyoruz.Doğum günün ve canından kıymetlin yanında değil.Acıyı tarif etmek çok zor.Ama güçlü olmalısın ve güçlü olmalıyız.Şimdiden pes edersek sona doğru halimizi düşünmek bile istemiyorum.Bir gün biteceğini düşün ve bizim de senle aynı durumda olduğumuzu unutma.Birgün gelecek bir gün kalacak ve işte o zman çok güzel engelsiz bi geleceğe ilk adımı atmış olacağz.Lütfen üzülme,Sen güçlü bi insansın.Biz güçlü yarenleriz,Allahın izniyle atlatacağz bu zor günleri.

o aradığında dün kendimi güçlü hissetmiştim. geçiceğine biteceğine o kadar inandım ki. ama bugun kötü bi haber aldım :(
çocukken birlikte büyüdüğüm bi arkadasımın eşi ve benim aşkım aynı yere gitti.. ıspartaya. ve herkes biliyor ki ıspartadan sonra batı ihtimali yok denecek kadar az. her neyse. arkadaşımın eşi aramış usta birliklerindeki görevleri belli olmuş ona göre eğitim almaya başlıcaklarmış. mayın taramaymış görevi. allahım sabır versin.. ali aramadı belki onunda öyle bana bugun söylemek istemedi. o yüzden bugun çok kötü hissediyorumm

Canım başlarda insan durumu kabullenmemeye çalışıyor.Diyorsun ki gelecek 15 gün bir yere gitti gibi gün geçtikçe gelmedikçe ağır geliyor ama bir zaman sonra bunu kabulleniyorsun.Açıkcası başta bana daha çok dokunuyordu.Şuan yokluğuna daha çok alıştım.O duygular o farklılk hiç gecmiyecek maalasef.Zaman geçtikçe alışacaksın sabrın daha azalıcak daha gergin olucaksın.Ama durumu kabul edip buna uyum sağlıycaksın canım benim

inşallah canım inşallah.. kabullenicez elbet ama. bilmiyorum çok farklı hissediyorum bugun..
içimde farklı bir hüzün var. bütün gün onların evdeydim. onun eşortmanlarını falan giydim.. çok tuhaf hissettim.

inşallah canım inşallah.. kabullenicez elbet ama. bilmiyorum çok farklı hissediyorum bugun..
içimde farklı bir hüzün var. bütün gün onların evdeydim. onun eşortmanlarını falan giydim.. çok tuhaf hissettim.

Doğum günün olduğu için daha çok dokunmuştur canım:50:Ah bilirim o duyguyu ben odasına daha bugün girdim girince bir tuhaf oluyorum.O oda üstüme geliyor:50:

QUOTE=nesilll;27508964]o aradığında dün kendimi güçlü hissetmiştim. geçiceğine biteceğine o kadar inandım ki. ama bugun kötü bi haber aldım :(
çocukken birlikte büyüdüğüm bi arkadasımın eşi ve benim aşkım aynı yere gitti.. ıspartaya. ve herkes biliyor ki ıspartadan sonra batı ihtimali yok denecek kadar az. her neyse. arkadaşımın eşi aramış usta birliklerindeki görevleri belli olmuş ona göre eğitim almaya başlıcaklarmış. mayın taramaymış görevi. allahım sabır versin.. ali aramadı belki onunda öyle bana bugun söylemek istemedi. o yüzden bugun çok kötü hissediyorumm[/QUOTE]

Eskiden bana sesini duymak yetmezdi illa görmek isterdim ama şuan görmesem diyorum sadece konuşssam saatlerce hatta konuşmayıda geçtim iyi oldugnu bılsem buna emin olsam yetecek,o aramaynca bende mutsuz gerrgin asabi kısaca çekilmez biri oluyorum.Ama 10 sn sesini duysam eriyorum bitiyorum resmen.Canım şöyle düşün bak foçada bi baklama oldu 2 3 ay oncesi yani şunu dmek istiyorum ki olacak olan şey heryerde olur ister doğu olsun ister çok rahat biyer olsun.Tabiki bunun psikolojisi çok başka biliyorum.Doğu gerçekteen insanı ürkütüyo.Benim babam astsubay silopide diyarbakırda yaptı doğularnı ve şimdi yine doğuda, iyi biyerde olduğu da söylenemz.Benim korkum çifte korku anlayacağın.Onlar için yapacağımız tek şey dua etmek ve yanlarnda olduğumuzu,onlara bağlılığımzı göstermek.Kokma ve o aradığnda da ağlamamaya,güçlü durmaya çalış çalış.Bak bundan 14 15 ay sonra herbirimz canımzdn cok sevdiğimz insanlara kavuşacağz ve bu korkularn ne kadar yersz oldugnu göreceğiz.İçini ferah tutmaya calıs güzelimm:(

Eskiden bana sesini duymak yetmezdi illa görmek isterdim ama şuan görmesem diyorum sadece konuşssam saatlerce hatta konuşmayıda geçtim iyi oldugnu bılsem buna emin olsam yetecek,o aramaynca bende mutsuz gerrgin asabi kısaca çekilmez biri oluyorum.Ama 10 sn sesini duysam eriyorum bitiyorum resmen.Canım şöyle düşün bak foçada bi baklama oldu 2 3 ay oncesi yani şunu dmek istiyorum ki olacak olan şey heryerde olur ister doğu olsun ister çok rahat biyer olsun.Tabiki bunun psikolojisi çok başka biliyorum.Doğu gerçekteen insanı ürkütüyo.Benim babam astsubay silopide diyarbakırda yaptı doğularnı ve şimdi yine doğuda, iyi biyerde olduğu da söylenemz.Benim korkum çifte korku anlayacağın.Onlar için yapacağımız tek şey dua etmek ve yanlarnda olduğumuzu,onlara bağlılığımzı göstermek.Kokma ve o aradığnda da ağlamamaya,güçlü durmaya çalış çalış.Bak bundan 14 15 ay sonra herbirimz canımzdn cok sevdiğimz insanlara kavuşacağz ve bu korkularn ne kadar yersz oldugnu göreceğiz.İçini ferah tutmaya calıs güzelimm:([/QUOTE]

o aradığında zaten hiç ağlamadım sesim de titremedi. mutlu konustum hep güzel şeyler knustuk.. haklısın sende çok üzülüyosundır hem baban hem sevdiğin. belki sen dha kötü durumdasındır. ama şuan korkuyorum yarın arıycak ve bana ben de mayın taramaya seçildim diyecek diye ödüm kopuyor.

o aradığında zaten hiç ağlamadım sesim de titremedi. mutlu konustum hep güzel şeyler knustuk.. haklısın sende çok üzülüyosundır hem baban hem sevdiğin. belki sen dha kötü durumdasındır. ama şuan korkuyorum yarın arıycak ve bana ben de mayın taramaya seçildim diyecek diye ödüm kopuyor.[/QUOTE]

O zaman bugun bol bol dua et,eğer öyle dese bile hayırlısı olsun de.Neden böyle oldu diye sorgulama Allah her şeyi bizden daha iyi biliyo ve her şeyn hayırlsını dilemeliyiz o yuzden.Bak bigün daha bitti ohh miss olaya iyi tarafndan bakıyoruz tamam mı:)

o aradığında zaten hiç ağlamadım sesim de titremedi. mutlu konustum hep güzel şeyler knustuk.. haklısın sende çok üzülüyosundır hem baban hem sevdiğin. belki sen dha kötü durumdasındır. ama şuan korkuyorum yarın arıycak ve bana ben de mayın taramaya seçildim diyecek diye ödüm kopuyor.

O zaman bugun bol bol dua et,eğer öyle dese bile hayırlısı olsun de.Neden böyle oldu diye sorgulama Allah her şeyi bizden daha iyi biliyo ve her şeyn hayırlsını dilemeliyiz o yuzden.Bak bigün daha bitti ohh miss olaya iyi tarafndan bakıyoruz tamam mı:)[/QUOTE]

tamam canımm :) teşekkür ederim bana morel verdiğin için..iyiki varsın

Back