92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

konusamamk cok kotu ya bız ozaman dan gectık de ınsan kafayı yıyecek gıbı oluyo

Canım Allah'a şükürler olsun ki hergün sesini duyabiliyorum askere gittiği ilk andan beri.Buna da şükür deyip bekliyoruz bakalım

Aynen suan aradı asırı bunalmıs cok kotu durumda ya ( allahım sabır versın hepsıne ( herzaman yanında oldugumu soyluyorum ama o yınede ıyı degıl napcmı bılmıyom ya (

Aynen suan aradı asırı bunalmıs cok kotu durumda ya ( allahım sabır versın hepsıne ( herzaman yanında oldugumu soyluyorum ama o yınede ıyı degıl napcmı bılmıyom ya (

Canım şu anda elinden sadece yanında olduğunu hissettirmek geliyor.Sen de kendini böyle üzersen o ne yapsın söyler misin? Ve asker psikolojisi çok farklı sende farkındasın ki ..O yüzden üzülsen de bunu ona belli etmeyeceksin ve ona her aradığında sevdiğini , aklının bir de sende kalmaması gerektiğini söylecek , hissettireceksin..

bırıcıgım herseyım benım o ya ( suan ısı var konusamıyoz ama ben ona sureklı msj atayım CAN YOLDASIM COK MUTSUZ NASIL MUTLU EDECEKSEM BILMIYOMDA NASIL YUZUNU GLDURCEM BEN (

bırıcıgım herseyım benım o ya ( suan ısı var konusamıyoz ama ben ona sureklı msj atayım CAN YOLDASIM COK MUTSUZ NASIL MUTLU EDECEKSEM BILMIYOMDA NASIL YUZUNU GLDURCEM BEN (
Canım yapma böyle lütfen..Sen böyle mutsuz olursan onu da mutlu edemezsin ki..Kendini topla ve ona içinden gelen herşeyi yaz..Emin ol o mesajları okuduğunda yüzü gülecek

canım yapma böyle lütfen..sen böyle mutsuz olursan onu da mutlu edemezsin ki..kendini topla ve ona içinden gelen herşeyi yaz..emin ol o mesajları okuduğunda yüzü gülecek

yazıyorum canım umarım ıse yarar hos bıraz odurdur bek bellı etmez dusunduklerını ama ben yınede hıssedıyorum allahıma sonsuz sukurler olsunkı o benım herseyım

yazıyorum canım umarım ıse yarar hos bıraz odurdur bek bellı etmez dusunduklerını ama ben yınede hıssedıyorum allahıma sonsuz sukurler olsunkı o benım herseyım

Erkekleri evet " odun " olarak nitelendiriyoruz.Ama onlar askere gidince bizden de duygusal olabiliyorlar.Etrafımda çok örneği var canım

sende olmasan zaten sizinn topiğe kimse ugramıcak sekerim
allah razı olsun senden topğmi canlı tutysun.

92/1

Adını bilemiyorum canım bizim topik 92/3 çoştu sabah görsen şok olurdun.Baştaki gibi değil canladı bayaAma ben en aktif üyesiyimBizimde artık bir alt devremiz var

Son düzenleme:
Adını bilemiyorum canım bizim topik 92/3 çoştu sabah görsen şok olurdun.Baştaki gibi değil canladı bayaAma ben en aktif üyesiyimBizimde artık bir alt devremiz var

kübra canım...siizn topğin şeyiyim işte şey ney bana ait bn actım
seni blyrm canm en aktif üye sensin

Bizim en başta kimse yoktu.Sİzin iyiHep üst devreler yazıyordu bizim topige
Bizimde üst devrelerimiz yazıyor canım Başta sen olmak üzere Benim de her akşam zaman geçirebileceğim bi yer bi yuva gibi oldu burası çok sağolun

kübra canım...siizn topğin şeyiyim işte şey ney bana ait bn actım
seni blyrm canm en aktif üye sensin

Bizimde üst devrelerimiz yazıyor canım Başta sen olmak üzere Benim de her akşam zaman geçirebileceğim bi yer bi yuva gibi oldu burası çok sağolun

Kübracım sen bizim topiği açan kişisin ben biliyorum
Evet en aktif üyeyim her topige atlıyorumZaman geçmiyorda burada geçiyor.

Ay canım bize en üstlerimiz genelde yazdı.Bizde sizin gibi yolun başındayız canım.Azcık daha deneyimliyiz o kdarBende burayı senin gibi çok sevyrm zaman geçmiyor bana burada dertleşiyoruz

hehh ondanım bn işteee
estagfrrlllah canm yaz tabi vakit gecyo...ilk zmnlar bzde bagmlydıkdaa zaman gectkce daglyo insanlar

Aynen öyle canım..Kimse anlayamıyor beni sadece siz yaşayanlar anlıyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…