92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Şimdi size yeni bulduğum o çok özel sıfatla veda ediciiim çünkü sabah dekancığımn o çok saçma dersine gitmeliyim,geç kalınca 'ooo efenim karşılama törenimiz az önce bitti,bando takımını az önce yolcu ettik' ve daha nicesiyle birlikte rezil olmayı göze alamam Kader yoldaşlarım benim iyi geceler yarın akşam her zmanki yerde buluşmak ümidiylen esen kalınnn:))iyi uykular öpüyoruz sizi

Bu arada nesilcim adını bilmiyorum ama sende iyi ki varsın gülşen sende iyiki varsın vallahi hepinz iyiki varsınz yoksa bu 15 ay wuhhuu geçer mi beyaaa çıktm beeen

:) iyi gecelerr arkadaşımm aman geç kalma. yarın iyi haberlerle görüşmek ümidiyle

Günaydın can dostlarım :)) Yeni bir güne başlarken her zaman ilk O'na mesaj atardım ama artık ona mesaj atamayacağımdan ilk size yazmaya karar verdim. Bilginiz olsun

Günaydın can dostlarım :)) Yeni bir güne başlarken her zaman ilk O'na mesaj atardım ama artık ona mesaj atamayacağımdan ilk size yazmaya karar verdim. Bilginiz olsun

ahh gunaydın guzum 1 hafta öncesinde bende öyle yapardım uyanır uyanmaz yarime msj atardm ama simdi yeni sevgilim kadınlar kulubune yazıyorum :)))

Dün bahsetmiştim görev mezusundan. aşkım aradı az önce. korktuğum başıma geldi kızlar
oda mayın tarama cı olmuş.. artık onun eğitimlerini alıcaklarmış yemin töreninden sonra..

Dün bahsetmiştim görev mezusundan. aşkım aradı az önce. korktuğum başıma geldi kızlar
oda mayın tarama cı olmuş.. artık onun eğitimlerini alıcaklarmış yemin töreninden sonra..

hadi yaaa :/ üzülme hicbi zaman kötü düsünme canım sen ne kadar kötü düsünürsen o kadar cagırrsın kötüyü..

canım üzülme yemin töreninden sonra değişebiliyo gittiği yere göre benim askerimede şöför olucan dediler yazıcı oldu

canım üzülme yemin töreninden sonra değişebiliyo gittiği yere göre benim askerimede şöför olucan dediler yazıcı oldu

Canım gülşah doğru söylüyor.Benimki ilk jandarma tankcıydı rejüze ettirdi kendini şimdi jandarma özel asayiş timi gittiği yerdede değişik görevler alabiliyor.Örneğin telefon dinleyebiliyorlar veya gülşahın dediği gibi yazıcı olabiliyorlar

ewet canım gitmeden belli olmuo üzülme gittiği yerde neye ihtiyac varsa yada en uygun şey neyse o görevi veriyolar o yuzden şimdiden hiç sıkma canını kendını yıprattıgınla kalırsın askerıyede hiç bişi belli olmuo

canım aynen benımkıde ole dıodu ama suan cok pısmann sımdı beraber olsakta sanıyede bır mesaj atsam dıo :)

Benim biricik okulum malesef ilk buraya yazmama engel oluyor amma velakin gelince hemen size yazıyorum,ihmal etmemeye çalışıyorum kızlar sizi Trip yapcak kmsede yok arada trip günleri yapıp tribe girelim

Canım dualarımz seninle,hakkında hayrlısı neyse o olsun askerinin sıkma canını

Aynen canım ya okuldan zaman buldukça yazıyorum bende Trip günü ha sevdim bunuu

İnşallah dediğiniz gibi olur kızlar ama sanmıyorum çünkü alişim ıspartada asker orda tim sistemi var direk doğuya attıkları için herkes aldığı eğitimi yapıyo..

teşekkür ederim canım amin herşeyin hayırlısı ne denir ki başka.

yinede sen moralini bozma canım şans işi bunlar

evet canım şans.. doğulular gelsin batıda yayıla yayıla askerlik yapsınlar. kardeşleri dağda bizim askerlerimizi vursun pusuya düşürsün. bizimkiler doğuda canlarını korumaya çalışsın. malesef ki şans işi bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…